Skip to content

OnePlus-ikoner hörlursgranskning

OnePlus är ett kinesiskt företag grundat i december 2013. Företaget är baserat i Shenzhen, Guangdong-provinsen. Det är specialiserat på design, utveckling, konstruktion och distribution av smartphones. OnePlus har gjort sig känd i världen tack vare sina smartphones, men den kinesiska tillverkaren utvecklar också tillbehör. In-ear-fodral, kablar och hörlurar. De OnePlus-ikoner hörlurar är kompatibla med varumärkets smartphones men även med andra märkes. OnePlus producerar högkvalitativa telefoner, kommer det att lyckas upprepa denna framgång med dessa trådbundna intras.

Enligt OnePlus säljs hörlurarna bara efter att ha klarat en serie högtest (21 tester för att vara exakta). Hörlurarna som finns till salu är de som har klarat testerna med glänsande färger, de har ingen design eller prestanda brister. Låt oss ta reda på om OnePlus-ikoner hörlurar hålla sina löften.

Bra poäng
– Design
– Detaljerat ljud
– Rimligt pris


Negativa poäng
– Fjärrkontroll i plast
– Mellanregister och diskant

OnePlus-ikoner hörlurar


hörlurar-oneplus-ikoner

På varumärkets officiella hemsida finns en sida dedikerad till hörlurar, du kan läsa deras egenskaper. Medan de flesta hörlurar är designade baserat på en klassisk dubbelakustisk kammardesign använder OnePlus Icons-hörlurarna tre separata kamrar för att ändra ljudets intensitet. En gång i handen märker vi att designen av OnePlus-ikoner är av bättre kvalitet än de flesta hörlurar som säljs runt $ 50. Deras huvudkonkurrenter använder en plastdesign, men OnePlus bestämde sig för att använda metall för att bygga hörlurarnas utsida. De finns i silver eller guld.

De har använt sig för att uppnå denna vackra design, de två ihåliga kolumnerna, är inspirerad av orgelns konstruktionsplan. Skalens utsida har två asymmetriska metallstavar. Och strax under en liten rektangulär metallbit med märkeslogotypen på. Denna design ger dem nästan en aspekt av smycken, men i alla fall undviker vi bling-bling-sidan. Varumärket inspirerades av orgeln för att designa denna asymmetriska design. Det tillåter OnePlus-ikoner hörlurar i örat att ha ett unikt och distinkt utseende.

OnePlus-ikontest


test-oneplus-ikoner

Silikonspetsarna är fästa på en rund plastbit. Det är utsidan av skroven som är iögonfallande, inte den del som passar in i dina hörselgångar. Skalens form gör att du enkelt kan placera och ta bort OnePlus-ikoner av dina hörselgångar. Satsen är lite tyngre än vissa konkurrenter, men det finns inget obehag när du använder dem. De lutas 51 ° inåt för en mer ergonomisk passform. Plastdelen är oval i form så att hörlurarna lättare passar dina örons form.

Funktioner och design


oneplus-ikoner-test

OnePlus Icons-hörlurarna är superpackade när de levereras. De har samma förpackning som OnePlus-telefonerna, de levereras i en vacker låda med magnetlås. Inuti hittar du en liten påse i konstläder som gör att du kan skydda hörlurarna under dina resor. Och silikonspetsar i olika storlekar. För att optimera passformen måste du prova på olika storlekar. Vi skulle ha velat att varumärket skulle lägga till ett par minneskumtips. Eftersom denna typ av spets förbättrar isoleringen och de anpassar sig lättare till användarens hörselkanaler.

Kabeln är gjord av två material, det finns gummi på toppen och flätad nylon i botten. Nylon är en polymer som är mer motståndskraftig mot skär och detta förhindrar att kabeln trasslar. Och när kabeln gnuggar mot dina kläder störs inte ditt lyssnande. Fjärrkontrollen med tre knappar är gjord av plast, det finns en kontrast mellan hörlurarnas skal som är gjorda av metall. Annars erbjuder den grundläggande funktioner, du kan använda knapparna för att starta och pausa din musik, öka eller sänka volymen och svara på dina telefonsamtal. Fjärrkontrollen är kompatibel med OnePlus-enheter och de flesta Android-telefoner.

Prestanda och ljudkvalitet


OnePlus-Icons-recension

De OnePlus-ikoner använder 11 mm drivrutiner, mest konkurrenskraftiga hörlurar har ett 9 mm membran. De är klassiska dynamiska piloter, så förvänta dig inte något ovanligt. Genom att lyssna på olika musikgenrer på olika källor (smartphone / PC) inser vi snabbt att de erbjuder bättre ljudkvalitet än de grundläggande hörlurarna som levereras med vår smartphone. Ljudbilden är bred, basen är tillräckligt närvarande och kraftfull, men förstör inte tydligheten hos de andra frekvenserna. Mellan- och topparna erbjuder bra detaljer. Men på vissa låtar är mellanregistret och diskanten för närvarande. OnePlus ville öka detaljerna i dessa frekvenser, men förare kan inte hantera dem.

Du kommer att höra det med vissa typer av musik. Det finns sibilansproblem och ljudet kan låta hårt. Om du är van vid att lyssna på låtar i punkrockstil kommer du att märka detta ganska snabbt. Eftersom denna typ av musik baseras exakt på dessa frekvenser. OnePlus har försökt att reproducera så mycket detaljer som möjligt med dessa högtalare, men det fungerar inte så bra som förväntat. Det är synd, för på vissa typer av OnePlus-ikoner hörlurar erbjuder mycket bra ljudåtergivning.

Slutsats


in-ear-hörlurar-OnePlus-ikoner

Vissa människor använder sina in-ear-hörlurar dagligen och de vill inte spendera mil och cent på en produkt som kommer att hanteras felaktigt varje dag. Om de grundläggande hörlurarna som följde med din smartphone går sönder kan du ersätta dem med OnePlus-ikoner. De är mycket välbyggda, har en unik design och är inte dyra. Å andra sidan, om du letar efter ett välbalanserat ljud, rekommenderar vi SoundMagic E50.

OnePlus-ikoner in-ear-hörlurar


hörlurar-OnePlus-ikoner

köp nu