Skip to content

OnePlus Bullets Wireless Earphones Review

OnePlus är ett kinesiskt företag som grundades i december 2013. Företaget är specialiserat på design, utveckling, förträngning och distribution av smartphones. Varumärket kunde snabbt införa sina produkter och samtidigt är det normalt med tanke på dess utmärkta kvalitet / prisförhållande. Det är inte en av de bästa tillverkarna när det gäller såld kvantitet, men varumärket klarar fortfarande att ta marknadsandelar. Företaget är inte begränsat till smartphones. Om du går till hennes officiella hemsida kan du se att hon också utformar tillbehör till sina telefoner: fodral, laddare och även hörlurar. I denna testa vi är intresserade av hörlurar OnePlus Bullets Wireless som presenterades samtidigt med OnePlus 6. Upptäck deras egenskaper och prestanda nedan.

Bra poäng
– Lättviktsdesign
– Stöd och komfort
– Ljudprecision
– Kraftfull ljud- och basdistorsion


Negativa poäng
– Ingen flerpunktsanslutning
– Inga tips för minneskum

OnePlus Bullets trådlösa hörlurar


hörsnäcka-OnePlus-kulor-trådlöst

OnePlus Bullets trådlösa hörlurar kommer i en vit kartong. OnePlus har tagit hand om sin förpackning, allt är noggrant förpackat och komprimerat. När lådan är öppen hittar du inuti Bluetooth-hörlurarna, 3 par öronsnäckor, 3 par fenor, en USB-laddningskabel, en förvaringsväska, en användarhandbok, ett garantikort och säkerhet. Den kinesiska tillverkaren har varit generös med tillbehören. Det saknar bara ett par minneskumtips för att förpackningen ska vara komplett.

OnePlus Bullets Wireless Test


hörlurar-OnePlus-Bullets-Wireless

De OnePlus Bullets Trådlösa hörlurar har en klassisk choker-design. De två hörlurarna är anslutna till den del som placeras på nacken med en kabel. Det finns också en fjärrkontroll med tre knappar som placeras under en av de två hörlurarna. Skillnaden med konkurrerande hörlurshörlurar är att Buletts Wireless är mycket mer flexibla. Den del som går på din nacke har en flexibel design som gör att hela kan vikas. Du kommer inte att ha problem med att förvara dem i en av dina fickor. Du kan också transportera dem genom att förvara dem i den lilla förvaringspåse som medföljer förpackningen.

Skalet på OnePlus Bullets trådlösa Bluetooth-hörlurar är gjord av aluminium, men resten (nackrem, kablar, öronspetsar och fenor) är gjorda av silikon. Aluminium möjliggör mer motståndskraft mot stötar och droppar. I alla fall är helheten extremt väl monterad och det är inget fel på ytbehandlingarna. Hörlurarna levereras med 3 par silikonspetsar och tre par fenor. Du måste testa olika storlekar för att hitta de som bäst passar din kroppstyp. Tveka inte att matcha storleken på tillbehören. Vissa användare har inte två identiska hörselgångar. Så du kan till exempel använda en storlek S-hörsnäcka i vänster öronkåpa och en storlek M hörsnäcka i höger öra. Fenorna (eller stabilisatorerna) sitter mot brosket i öronen. Detta hjälper till att förbättra stöd och stabilitet.

Funktioner och design


OnePlus-Bullets-Wireless-test

När de väl satts in i dina hörselgångar är OnePlus Bullets Wireless bekväma. Fodralet har utformats så att du inte känner något obehag (de är avfasade i form). Halsbandet märks knappt när det läggs på nacken. Den har lådor i slutet för att balansera hela vikten. Detta hjälper till att begränsa hörlurarnas rörelse när du är på resande fot. Vi rekommenderar att du väljer rätt storlek för öronspetsar och stabilisatorer, eftersom det påverkar i hög grad hur bra hörlurarna sitter i öronen. När du väl har hittat dem är stabiliteten optimal.

Baksidan av aluminiumskrov är magnetisk. Du fäster dem till varandra och på det sättet är du säker på att du inte förlorar de trådlösa kulorna. Men strömförsörjningen till de bakre skroven tillåter också en annan funktion. När du kopplar ihop dem pausas din musik automatiskt. Det här är verkligen en bra idé eftersom det sparar batteriet. Denna funktion hjälper särskilt personer som glömmer att stänga av sina Bluetooth-produkter. Å andra sidan, vad som är synd är att avmagnetisering av skrov inte startar om ditt ljudspår.

Fjärrkontrollen med tre knappar som är placerad på kabeln är kompatibel med Android- och IOS-enheter. Det erbjuder de vanliga kontrollerna, det saknar bara återgång till föregående spår. Du använder den för att läsa var du ska pausa din musik, hoppa till nästa låt (dubbeltryck), justera volymen och du kan också starta telefonens virtuella assistent (Google Assistant eller Siri). Knapparna är lyhörda och väl placerade. Du kommer inte ha några problem med att skilja dem från varandra. Det finns också en annan knapp placerad i den vänstra änden av halsremmen. Det låter dig slå på och av OnePlus Bullets Wireless. Å andra sidan finns det ingen ljudeffekt som berättar hörlurarnas tillstånd. Du måste lita på den lilla lysdioden som ligger precis bredvid knappen. För att starta Bluetooth-parning måste du göra ett långt tryck på nämnda knapp. Att parkoppla med kompatibla enheter är väldigt enkelt. Anslutningen är snabb och flytande, det är ännu mer fallet om du har en OnePlus 6. Du tar med dig hörlurarna på den kinesiska smarttelefonen så att ett meddelande visas, detta undviker att välja Bluetooth-hörlurarna i inställningarna.

Prestanda och ljudkvalitet


test-OnePlus-Bullets-Wireless

Prestanda för mikrofonen som är inbyggd i hörlurarna för handsfreesamtal är korrekt. Men det kommer att vara nödvändigt att privilegera de lugna platserna att höra och bli förstått av din samtalspartner. Den autonomi som batteriet erbjuder är verkligen tillfredsställande. Du får 3 till 4 timmars användning när du använder snabbladdningen (10 minuter) och cirka tio timmar när den är fulladdad. Autonomin varierar beroende på maximal volym, men prestanda är tillfredsställande. Kom ihåg att du kan spara batteriström genom att ansluta aluminiumskalarna.

OnePlus Bullets trådlösa hörlurar kan kategoriseras som low-end. Men de erbjuder fortfarande högkvalitativ ljudåtergivning. Sammantaget är ljudet balanserat och ganska exakt, plötsligt kan älskare av djup bas leta efter en annan referens. På den här modellen påverkar ljudåtergivningen att hitta rätt par tips. Basen är dynamisk och de nedre mitten är tillräckligt närvarande för att skapa en god känsla av nedsänkning. Mellanregister och diskant är också mycket närvarande på dessa Bluetooth-hörlurar. Transkriptionen av mids gör att rösterna kan förstås och topparna är detaljerade. Hörlurarna erbjuder en utmärkt uppfattning om de olika instrumenten som finns i mixen. Det är bara lite svårare när du lyssnar på låtar som är rika på orkestrering. Den kinesiska tillverkaren har lovat oss kraftfulla hörlurar, och vi kan bara bekräfta hans uttalanden. De OnePlus Bullets Wireless är kraftfulla, men dessutom är hastigheten för harmonisk distorsion nästan noll.

Slutsats


OnePlus-Bullets-Wireless-recension

Den kinesiska tillverkaren hade lovat oss bekväma, kraftfulla Bluetooth-hörlurar med god ljudkvalitet. Vi bekräftar att OnePlus Bullets Wireless har alla dessa funktioner. De meddelade löften hålls.

OnePlus Bullets trådlösa Bluetooth-hörlurar


köp nu