Skip to content

MPOW Cheetah Headphones Review

Mpow är ett företag som designar och säljer hörlurar, hörlurar, trådlösa högtalare och Bluetooth-mottagare. Du måste bara gå till varumärkets officiella webbplats för att se att katalogen är väl levererad. I denna testa vi är intresserade av ett av deras par Bluetooth-hörlurar designade för sportanvändare, MPOW Cheetah. Bluetooth-hörlurarna har en lätt, svettbeständig (IPX5) design och är också kompatibla med Qualcomms aptX-codec. Låt oss tillsammans ta reda på om de kan möta den enorma konkurrensen, men framför allt att tillfredsställa idrottsmänniskor.

Bra poäng
– pris
– Lättviktsdesign
– Vatten- och svettbeständig
– Det är rätt


Negativa poäng
– Autonomi
– Klassisk design

MPOW Cheetah-hörlurar


hörlurar-MPOW-Cheetah

MPOW Cheetah-hörlurar kommer i en liten kartong. Inuti hittar du Bluetooth-hörlurar, tips i olika storlekar, en mikro-USB-kabel för laddning och en användarmanual. Vi skulle gärna ha ett litet skydd för de skyddade när vi reser. Men om det här tillbehöret är absolut nödvändigt för dig, har du inga problem att hitta ett på nätet för några euro. När det gäller hörlurarna säljs de för mindre än 25 euro på internet.. Det råder ingen tvekan om att den här modellen faller i kategorin low-end.

MPOW Cheetah Test


MPOW-Cheetah-recension

MPOW Cheetahs design är relativt klassisk, den skiljer sig inte från andra par Bluetooth-hörlurar som säljs i samma prisklass. De två öronkåporna som har plastskal är anslutna med en kabel. Det finns ingen fjärrkontroll på den eftersom kontrollknapparna är placerade direkt på hörlurarnas skal. Satsen är svart i färgen, men det finns också en himmelblå färgversion som är tillgänglig för försäljning. Kabeln, ändkåporna och logotypen som är tryckt på utsidan av skalen ändrar färg beroende på vald version. Vad vi gillade med geparder var deras kompakta och lätta mönster. Du kan enkelt bära dem i en av dina fickor när du är på språng. Tja, deras konstruktionsegenskaper kan förbättras, det är plasten som begränsar deras motståndskraft mot stötar och fall. Men uppsättningen är tillräckligt stark för daglig användning. Det måste bara tas lite mer försiktighet än hörlurar gjorda av metall.

Fodralets utsida är färdig i glanssvart med Mpow-logotypen tryckt på den. Du placerar båda öronsnäckorna i öronkanalerna och kabeln går till baksidan av huvudet. Delen runt öronen är förstärkt. Gummit är tjockare för att förbättra komforten så att hudkontakten blir trevligare. Denna över-örat design är ett plus för stabiliteten i MPOW Cheetah, de stannar på plats under dina fysiska övningar. Den styva kabeln som ansluter de två öronkåporna är kort, detta förhindrar friktion och svängning. Hörlurarna levereras med 3 par silikonspetsar, kvaliteten på spetsarna är inte exceptionell. Du kan alltid byta ut dem, det är inte detta tillbehör som kostar mest på internet. När du väl har hittat rätt par öronsnäckor är hörlurarna bekväma och stabila.

Egenskaper


MPOW-Cheetah-test

Hörlurarna ansluts till dina enheter med Bluetooth-teknik i version 4.1. De är också kompatibla med Qualcomms aptX-codec. Det möjliggör hög överföringskvalitet med en datahastighet på 350 Kbits / sekund. Hörlurarna är utrustade med 3 knappar. Det finns knapparna “+” och “-” som låter dig ändra volymnivån och navigera mellan ljudspår. Det finns också en annan multifunktionsknapp som gör att du kan svara / lägga på dina telefonsamtal, läsa var du ska pausa din musik och slå på och av hörlurarna. De MPOW Cheetah-hörlurar är också utrustade med en mikrofon behöver du inte ta telefonen ur fickan för att svara på dina telefonsamtal. Men mikrofonens kvalitet är inte exceptionell (det är ofta fallet med Bluetooth-hörlurar).

En lysdiod låter dig veta om hörlurarna är på, laddar och batteritid. Cheetahs har en IPX5-certifiering. IP-skyddsindex är en internationell standard för vattentätning. Detta index klassificerar skyddsnivån som ett material erbjuder mot intrång i fasta och flytande kroppar. IPX5 betyder att hörlurarna är skyddade mot vattenstrålar från alla håll. Din svett eller regn kommer inte att skada dem. Å andra sidan, var försiktig, en “stänksäker” design skiljer sig från en “vattentät” design. Denna modell kan inte helt nedsänkas i vatten.

Prestanda och ljudkvalitet


test-MPOW-Cheetah

Att ansluta hörlurarna till din smartphone eller ljudspelare är väldigt enkelt, om du har använt den här typen av Bluetooth-hörlurar innan du kommer att kunna göra det. I värsta fall är användarhandboken där för att vägleda dig. Bluetooth-anslutningen är stabil, du har rätt till en räckvidd på 10 meter. Hörlurarna har 8 timmars batteritid. Det är inte stort, men det räcker ändå för de flesta idrottsanvändare. Det tar cirka 2:30 att ladda hörlurarna med USB-kabeln som medföljer i förpackningen.

På ljudsidan kan ljudfiler gå sina egna vägar. Det här är inte modellen som du kommer att njuta av exakt och detaljerat ljud med. När musiken startar kommer vi ihåg att vi använder low-end Bluetooth-hörlurar. De kommer inte att blåsa bort dig med sin ljudåtergivning, det är särskilt bas och diskant som läggs fram. Ljudet förblir dock tillräckligt klart. Rendering är inte exakt och verkar inte vara naturlig, men det räcker för att spela sport. Du kommer också att vara medveten om din utomhusmiljö eftersom ljudisoleringen inte är optimal. Du kan ersätta öronspetsarna av silikon med öronspetsar med minneskum för att isolera buller utanför det lite mer.

Slutsats


opinion-MPOW-Cheetah

Förvänta dig inte något ovanligt med MPOW Cheetahs. De är alla helt enkelt låga Bluetooth-hörlurar för idrottare som uppfyller sina roller. De är tillräckligt starka för att utföra dina sportaktiviteter och ljudet förblir korrekt.

MPOW Cheetah Bluetooth-hörlurar


köp nu