Skip to content

Motorola verveones + hörlurar recension

Konkurrensen är hård inom hörlurar och andra hörlurar, trådbundna eller trådlösa, det är svårt att hitta en plats på denna marknad. Och det är alltid en teknisk utmaning att integrera ett batteri som ger en bra batteritid, plus anständig ljudkvalitet och en kraftfull trådlös anslutning i hörlurar så små (35 x 35 x 90 mm). De VeveOnes + är helt trådlösa Bluetooth-hörlurar och tack vare IP57-vattentätheten kan du använda dem för sport. De ingår i Motorolas VerveLife-sortiment och tillverkas av Binatone-företaget. Låt oss ta reda på det tillsammans testa om Motorola kan ta marknadsandelar i den riktiga trådlösa hörlurararenan.

Bra poäng
– Justering
– Motstår svett
– Design


Negativa poäng
– pris
– Ljudåtergivning
– Brist på funktioner

Motorola verveones + hörlurar


motorola-verveones +

Motorola verveones + hörlurar är små i storlek och väl monterade (gummi finish). De har silikon in-ear-tips som du placerar i dina hörselgångar. Färgnivå du har valet mellan svart och svart / orange. Du kommer att märka bokstäverna “L” och “R” på öronsnäckorna (en liten visuell guide så att du inte kan gå fel med örat när du sätter på öronsnäckorna).

Verveones + hörlurarna kan användas för sport. De har IP57-certifiering, de är skyddade mot vattenstrålar från alla håll och skyddade mot effekterna av tillfällig nedsänkning (upp till 1 m och i 30 minuter). De är dock inte konstruerade för att fungera under vattnet (använd inte förmaken under simning och de får inte utsättas för tryckvattenstrålar). Sportiga vänner, du har inget att oroa dig för, det är inte din svett som kan skada dem. Det finns en cirkulär knapp på baksidan av varje öronsnäckor för att styra musik, byta ljudspår, parning och röststyrning.

Motorola verveones + test


motorola-verveones + hörlurar-Bluetooth

Hörlurarna levereras med 3 par öronproppar i olika storlekar, en USB-laddningskabel och en snabbstartsguide. Hörlurarna säljs för 150 € på Internet!

Laddningsfodralet är större än Apples AirPods, det är tillverkat av plast och har cylindrisk form. Den öppnas med en vridmekanism, du vrider på den runda ratten för att avslöja hörlurarna. Mekanismen är original och väl utformad, vissa konkurrenter bör inspireras av den. Det finns två ihåliga spår som har laddningsstift som du placerar hörlurarna på (fodralet erbjuder ytterligare tre avgifter). När hörlurarna är placerade finns det en liten ljusguide som informerar dig om hörlurarna är korrekt placerade och laddas. Problemet är fallets storlek, det är mindre lätt att transportera jämfört med vissa konkurrenter. Du kan bära den i en jackficka eller i en väska, men inte i en av byxornas fickor.

Funktioner och design


motorola-verveones + true-wireless

Motorola Verveones + True Wireless är riktigt lätta, när du väl har satt dem i hörselgångarna kommer du att glömma dem väldigt snabbt. Du kan nästan jämföra dem med jordnötter, men Verveones + är mindre smakrika. De är bekväma, lätta att justera när du är på resande fot (tack inga kablar). De kommer med 3 par silikontips för att säkerställa en bättre passform. Testa gärna olika storlekar på öronsnäckor, en bra passform förbättrar komforten, men också isoleringen. Problemet är att det inte finns några finnade tips i förpackningen. Medan silikonspetsarna i örat ger en passande passform, sitter silikonvingespetsarna mot öronbrosket och förbättrar stödet när du är på språng. När du till exempel går nerför en sluttning kommer ryckarna att få dem att röra sig och om du svettar kraftigt under dina sportaktiviteter kan de sluta glida ur öronen. Dessa problem kunde ha undvikits med finnade tips.

När det gäller autonomi erbjuder VerveOnes + trådlösa hörlurar liknande prestanda som tävlingen, med de extra laddningarna av fodralet kommer du att ha 12 timmars användning totalt (3 timmars användning med hörlurarna). Batteriets livslängd är ungefärlig och beror på nätverkskonfiguration, signalstyrka, driftstemperatur, röst- och datakombination och valda funktioner. Lådan erbjuder ytterligare tre avgifter, varefter den måste laddas.

Prestanda och ljudkvalitet


test-motorola verveones +

Du kan uppleva vissa anslutningsproblem, den högra eller vänstra öronsnäckan kan klippas av en sekund eller två då och då. Vi har stött på detta problem på olika trådlösa hörlurar tidigare, problemet är inte unikt för Motorola, men det är ändå irriterande. Hörlurarna använder en trådlös Bluetooth 4.1-anslutning (kompatibel med A2DP-, HF- och AVRCP-Bluetooth-profiler) och Bluetooth-räckvidden är upp till 10 meter. De VerveOnes + har två mikrofoner, du kan använda dem för att ringa och ta emot telefonsamtal. De är kompatibla med Siri och Google Now.

När de väl har placerats i öronkanalerna anpassar de sig ganska bra, du startar din musik och tyvärr finns inte ljudkvaliteten. Ljudet har dålig kvalitet, även om du finjusterar inställningarna via applikationen. Applikationen erbjuder anpassningsbara ljudprofiler: 6 EQ-förinställningar (Bass, Live, Bright, Balanced, Rhythm, Moto Sound). Du kan främst förbättra basen så att det blir mindre kraftfullt. Om du letar efter in-ear-hörlurar som levererar detaljerat, välbalanserat ljud, kommer du säkert att bli besviken. Å andra sidan, om du letar efter ett par bullriga och kraftfulla intravenösa för att spela sport, kommer de att göra susen.

Slutsats


Äkta trådlösa hörlurar ger verklig rörelsefrihet, särskilt för dem som gillar att springa. Det finns inte längre någon kabel som hindrar dig, du placerar Motorola Verveones + i dina hörselgångar och du glömmer snabbt deras närvaro. De är välbyggda (stöttåliga), de skyddar mot svett och den autonomi som erbjuds förblir korrekt. Men användarupplevelsen är inte tillfredsställande, det finns för mycket anslutningsförlust, applikationens funktioner är begränsade och ljudåtergivningen är mycket genomsnittlig (ljudfil går din väg). Helhetens kvalitet är fortfarande överlägsen kinesiska trådlösa hörlurar (low end) som erbjuds på internet.

Motorola verveones + äkta trådlöst


köp nu