Skip to content

Langsdom T7 hörlurar recension

Langsdom är ett kinesiskt företag som tillverkar hörlurar och hörlurar. Varumärket erbjuder olika modeller. I detta test är vi intresserade av Langsdom T7. Det här är True Wireless-hörlurar, det vill säga det finns ingen tråd som ansluter de två öronsnäckorna. Med denna typ av hörlurar har du mer frihet när det gäller rörlighet och transportabilitet. Det finns fler och fler True Wireless-modeller på ljudmarknaden. De är verkligen alla ilska sedan Apple släppte AirPods. Langsdom inspirerades också av modellen från Apple-märket för att designa sin T7. Vi har detaljerat deras funktioner och prestanda nedan.

Bra poäng
– pris
– Bluetooth 5.0
– Bra kraft
– Ljus


Negativa poäng
– Ingen IPX-certifiering
– Micro USB
– isolering

Langsdom T7-hörlurar


hörlurar-Langsdom-T7

Langsdom T7-hörlurar finns i en liten, fyrkantig kartong. De två öronkopparna är avbildade på omslaget. Tillverkaren skrev också ut ytterligare ett foto och en del av deras tekniska specifikationer på undersidan. När lådan är öppen kommer du över öronkåporna och laddningsfodralet som är integrerade i ett skumelement. Du får också en mikro-USB-kabel för att ladda fodralets batteri, ett litet konstläderväska och pappersarbete. T7 är tillgänglig för cirka 30 euro på internet.

Langsdom T7-test


Langsdom-T7-recension

Som vi förklarade för dig precis ovan är Langsdom T7R True Wireless-hörlurar (100% trådlösa). Musiken spelas i öronsnäckorna och lådan används för att transportera dem, men också för att ladda dem. Det första du märker när du börjar manipulera öronsnäckorna och fodralet är deras mönster kopierade från Apples AirPods. Fodralet har praktiskt taget samma storlek (59,5 x 48 x 22 cm) och är lätt (45,2 gram på skalan). Du kommer inte att ha problem med att skjuta in den i en byxa eller jackficka. Langsdom T7 kan följa dig under alla dina utflykter. Uppsättningen blir aldrig tung eller skrymmande. Vi påminner dig om att det finns en liten väska för att skydda väskan. Det är verkligen sällsynt att få denna typ av tillbehör med True Wireless-hörlurar. Tack vare fodralet skyddas fodralet från stötar och repor under transporten. Micro USB-laddningsporten är placerad på ena sidan av fodralet. Det här är en av de saker som skiljer T7 från AirPods. Det finns ingen LED på utsidan. Å andra sidan finns det en som finns inuti fodralet. Den lyser rött när batteriet är lågt och grönt när batteriet är fullt.

Transport / laddningsväskan levereras med två öronsnäckor för att lyssna på musik. De är tillverkade med samma plast som fallet. Deras design är också inspirerad av AirPods. Dessa är inte öronproppar i örat (det finns ingen utbytbar spets) och stjälkarna som innehåller en del av elektroniken sticker ut ur öronen när du bär dem. På headsetet kan du se två öppningar skyddade av små galler. Det är genom dessa öppningar som ljudet sprids. Öronkopparnas form är densamma, men de har inte kännbara knappar. Du interagerar med din musik via de små fysiska knapparna placerade på utsidan av det skyddande skalet. Langsdom T7 har inte IPX-certifiering. Det betyder att de inte är skyddade mot damm eller svett. Så du kommer inte att kunna använda dem utomhus i regnet eller för att spela sport.

Egenskaper


Langsdom-T7-test

Denna modell av äkta trådlösa hörlurar är inte in-ear, det finns inga silikonspetsar som är integrerade i öronkåporna. De placeras vid ingången till din hörselgång. Denna aspekt är positiv för känsliga användare, inget intrång känns. Å andra sidan erbjuder denna design inte bra isolering. I själva verket, eftersom din kanal inte är förseglad, hörs yttre ljud lättare. Annars är hörlurarna bekväma och lätta. Du kan bära dem i flera timmar i taget utan att känna obehag eller smärta. Varje headset väger bara 4,5 gram, så att du lätt kommer att glömma dem. De håller också bra på plats. Du kan utföra huvudrörelser utan att öronkopparna glider ur öronen. Å andra sidan måste du välja en annan modell om du vill spela sport.

Att använda Langsdom T7 är väldigt enkelt. För att börja måste du placera öronsnäckorna i fodralet och ladda batteriet via mikro-USB-porten. En grön lysdiod visar att batteriet är fullt. Då måste du ansluta hörlurarna till din ljudkälla (smartphone / surfplatta / mp3-spelare). För att göra detta behöver du inte ta ut öronkopparna ur fodralet. De går direkt i parningsläge en gång. En kvinnlig röst säger att de är på och att den trådlösa anslutningen har startats. Du har inte längre valt hörlurarna i Bluetooth-menyn på din enhet. T7-enheterna ansluter via Bluetooth-teknik i version 5.0. Denna standard förbättrar hastigheten och räckvidden för den trådlösa anslutningen. Du har drygt 10 meters räckvidd. Bluetooth-anslutningen är stabil och pålitlig.

De fysiska knapparna placerade på utsidan av öronkopparna möjliggör interaktion. Du kan använda dem för att slå på / av hörlurarna (du kan också utföra den här åtgärden genom att ta bort eller byta ut hörlurarna i fodralet). Knapparna kan också användas för att svara eller lägga på dina telefonsamtal och navigera mellan ljudspår. Du måste interagera direkt med din smartphone eller ljudspelare för att ändra ljudvolymen. Mikrofonen inbyggd i hörlurarna är dålig jämfört med Apple AirPods. Det är att föredra att använda din smartphone direkt när du tar emot ett samtal. På det här sättet kommer du att bli hörd och förstås av dina samtalare.

Prestanda och ljudkvalitet


meddelande-Langsdom-T7

Varje headset är utrustat med 8 mm givare. Med tanke på försäljningspriset för dessa True Wireless-hörlurar kan du föreställa dig att du inte kommer att kunna njuta av högkvalitativ återgivning. Högtalarna i öronkopparna är inte tillräckligt bra för att njuta av detaljerat och exakt ljud. T7-enheterna kan inte konkurrera med Sonys eller Sennheisers True Wireless-hörlurar. Plötsligt krävande användare när det gäller ljudåtergivning kan gå sin egen väg. Ljudet är inte katastrofalt, men de olika frekvenserna kan inte alla uttryckas. Vanliga människor kommer fortfarande att vara nöjda.

Isolering är inte optimal på grund av öronkopparnas design. Eftersom din hörselgång inte är förseglad, hörs yttre ljud lättare. Lyckligtvis har Langsdom T7 en bra reservreserv. Du kan kompensera för detta problem genom att öka volymen. Ändå, var uppmärksam på dina trumhinnor. Långvarig lyssnande med hög volym är nödvändigtvis negativt på lång sikt. Speciellt eftersom hörselnedsättning är permanent. Du kan inte gå tillbaka om ditt inre öra är i trubbel.

Fodralet är utrustat med ett 500 mAh batteri och öronsnäckorna med ett 40 mAh batteri. När hörlurarna har laddats har du ungefär fyra timmars batteritid (användningstiden varierar beroende på volymen). Denna prestation är genomsnittlig. När batteriet är urladdat behöver du inte sätta tillbaka dem i fodralet. Detta erbjuder 5 laddningar, vilket ger autonomin totalt cirka tjugo timmar. Lådan laddas på två timmar via mikro-USB-porten. Det är synd att se denna typ av anslutning på en 2019-produkt, USB-C blir verkligen normen idag.

Slutsats


test-Langsdom-T7

Langsdom T7 är ett nytt par True Wireless (100% trådlösa) hörlurar som kopierar Apple AirPods. Resultatet är acceptabelt. De fyller sina roller, men du bör inte förvänta dig något ovanligt i design och ljud.

Langsdom T7-hörlurar


hörsnäcka-Langsdom-T7

köp nu