Skip to content

Kitsound Outrun Headphones Review

Kitsound-företaget erbjuder flera hörlurar speciellt designade för sport. Priserna varierar mellan 20 och 70 € på den officiella webbplatsen för varumärket. Den här gången erbjuder de sporthörlurar med klassisk design. Hörlurarna är anslutna med en platt kabel utrustad med en fjärrkontroll med tre knappar. De Kitsound Outrun säljs för lite mindre än femtio euro på internet. Det här är inte de enda sporthörlurarna på ljudmarknaden, det finns tusentals referenser tillgängliga. Låt oss ta reda på det tillsammans testa om Outrun hörlurar kan hitta en plats.

KitSound:Vi är hantverkare, vi är musiker, vi är KitSound. Vi är fast beslutna att uppnå vårt gemensamma mål: att föra människor närmare deras musik. Genom att förstå musik förblir vi trogen mot dess konst. Otroligt rent och rikt ljud: vi accepterar inget mindre.

Bra poäng
– pris
– Svettbeständig


Negativa poäng
– Bluetooth-anslutning
– Genomsnittlig komfort

Kitsound Outrun-hörlurar


Kitsound-Outrun-test

Kitsound Outrun-sporthörlurarna kommer med en förvaringspåse, tips och stabilisatorer som finns i flera storlekar (S / M / L), en USB-kabel för laddning och en bruksanvisning. Hörlurarna finns på Amazon för mindre än 50 €!

Kitsound Outrun Test


Kitsound-Outrun-recensioner

Kitsound Outrun-hörlurar är klassiska sporthörlurar, varumärket har inte försökt att sticka ut genom att skapa något original. Det här är in-ear-enheter som placeras i dina hörselgångar. Hörlurarna är anslutna med en platt kabel där det finns en 3-knapps fjärrkontroll. De finns i blått, gult, rött och lila. Uppsättningen är grå och beroende på vilken färg du väljer ändrar skalens baksida och insidan av ändkåporna färger. Vissa tillverkare använder en nackremsdesign för att implementera batteriet och elektroniken, men här är de integrerade direkt i fjärrkontrollen och i hörlurarna. Batteriet är integrerat i lådan under höger hörlur.

Funktioner och design


test-Kitsound-Outrun

Skalna är lite skrymmande jämfört med andra hörlurar designade för sport, men designen är fortfarande standard. De har stabilisatorer som sitter mot brosket i öronen. Tyvärr är de inte superbekväma att bära, stabilisatorerna är inte gjutna, det överensstämmer inte med öronen. Varje användares öron är olika, men efter att ha använt dem efter ett tag finns det obehag.

Å andra sidan, vad är naturligtvis Kitsound Outrun är att stabilisatorer och silikon in-ear-tips är separata. Det finns ett litet mellanrum, det hjälper till att förbättra passformen i dina hörselgångar. Det finns tre par silikonöronsnäckor, du måste testa dem för att hitta den storlek som passar dig bäst (S / M eller L). Även om passformen inte kommer att vara lika effektiv som med Bose-sporthörlurar, är det viktigt att hitta rätt passform. Eftersom det förbättrar ljudisolering och ljud.

Hörlurarna är svettbeständiga, de är IPX4-certifierade. Detta betyder att de kan motstå stänkande vatten, men de är inte vattentäta. De ska inte vara helt nedsänkta i vatten. Att använda denna design gör det möjligt att minska vikten på helheten, å andra sidan är den dubbelkantad. Eftersom en halsremsdesign verkligen är tyngre och tjockare, men det ger bättre autonomi. Det finns plats för ett större batteri så att hörlurarna kan användas längre. De Kitsound Outrun erbjuder 6 timmars batteritid, vilket är relativt lågt. Dessutom, om du är van vid att skruva upp volymen faller du omedelbart mellan 4 och 5 timmars användning mellan varje laddning.

Prestanda och ljudkvalitet


Hörlurar-Kitsound-Outrun

De flesta av dessa typer av hörlurar använder Bluetooth-teknik, Kitsound Outrun-sporthörlurar är inget undantag. Bluetooth-teknik gör att elektroniska enheter kan anslutas till varandra med radiovågor. Du måste ansluta hörlurarna till din telefon för att kunna lyssna på din musik. Ihopparningen går snabbt och enkelt. Å andra sidan finns det störningar när du rör dig utomhus. Som en påminnelse kan placeringen av en apparat och byggnadsmaterialen i en byggnad påverka prestandan. Alla hinder som kan påverka signalen måste undvikas. Å andra sidan, positivt med dessa hörlurar de stöder aptX codec, plötsligt flödet av Bluetooth-signalen är av bättre kvalitet. Å andra sidan finns det inget NFC-chip, detta skulle ha gjort det möjligt att para ihop hörlurarna med din smartphone / surfplatta snabbare.

När det gäller isolering har du flera val med Kitsound Outrun. Om du inte vill bli helt avskuren från utsidan måste du använda silikonspetsarna i storlek S och större stabilisatorer, detta minskar isoleringen. Annars, om du vill blockera din hörselgång helt, måste du använda de större silikonspetsarna. Det yttre bullret dämpas bättre. Det finns en skillnad i ljudet när du väljer olika silikonspetsar.

När du använder de tunnaste spetsarna är basen väldigt reducerad, ljudet är mer balanserat. Å andra sidan, om du använder tips som passar perfekt till din öronmorfologi, är isoleringen större (du är mindre medveten om vad som omger dig) och basen är mycket mer närvarande. Förvänta dig inte högkvalitativt ljud från denna typ av hörlurar, basljud dominerar här. Vissa användare gillar den här typen av ljud eftersom det motiverar dem när de spelar sport. Om du hittar rätt passform hörs mellan- och högtalarna, men de tappar närvaron på grund av basen. Det är ett litet ljud i bakgrunden, men det hörs bara när din musikvolym är låg. Det största problemet med Kitsound Outrun är att för att optimera ljudet är det nödvändigt att justera dem genom att manipulera dem. Och det är på grund av detta som de blir obekväma!

Slutsats


KitSound-Outrun-In-Ear-Sports-hörlurar

De Kitsound Outrun är trådlösa hörlurar med flera brister. De kan vara mer bekväma, Bluetooth-anslutningens tillförlitlighet är inte den mest effektiva och ljudåtergivningen erbjuder dominerande bas. Vi är övertygade om att det är möjligt att hitta ett par trådlösa hörlurar som säljs för cirka 20 euro på Amazon som erbjuder samma funktioner.

Kitsound Outrun Sport-hörlurar


köp nu