Skip to content

Jlab jbuds air

Jlab Audio grundades 2005 och är specialiserat på design av hörlurar och hörlurar. I detta test är vi intresserade av Jlab Jbuds Air som är True Wireless-hörlurar. Detta format av hörlurar har verkligen demokratiserats nuförtiden. Alla varumärken som agerar inom ljudfältet släpper sin egen modell. Kommer Air Jbuds att lyckas sticka ut från tävlingen? Ta reda på svaret i vårt omfattande test.

Bra poäng
– IP55-certifiering
– Stabil passform och lämplig för sport
– Bra ljudkvalitet till priset


Negativa poäng
– Kontroller utan beröring

Jlab jbuds hörlurar


jlab-jbuds-air hörlurar

Hörlurarna levereras i en himmelblå kartong. Vi kan se en framställning av förmaken på framsidan. Tillverkaren har också skrivit ut en del av deras tekniska egenskaper. När lådan är öppen får du lådan som möjliggör transport och laddning av hörlurarna. Du får också de två öronsnäckorna för att lyssna på musik samt öronsnäckor av silikon i flera storlekar, en laddningskabel och en användarhandbok. Hörlurar kan köpas för mindre än 70 euro på internet.

Jlab jbuds lufttest


hörlurar-jlab-jbuds-air

Jlab Jbuds Air är ganska skrymmande, men de sticker inte ut för mycket från öronen när de bärs. En bra passform uppnås tack vare gummitopparna. De förblir mycket stabila i öronen vid snabba rörelser. Å andra sidan kan de bli obekväma när du trycker på reglagen och för personer med små öron.

Som vi sa dig finns det tre par tips som tillhandahålls. Komfort och stabilitet garanteras med mina bra par öronsnäckor (den som bäst anpassar sig efter din kroppstyp). De sitter säkert i öronen tack vare sin ergonomiska design och de små gummi som omger varje hörsnäcka. De är också väldigt lätta. Det enda du kanske klagar på är ett litet obehag efter ett tag om du har små öron. Denna effekt känns eftersom hörlurarna har ett ganska stort format, därför olämpliga för personer med små hörselkanaler.

Du får 3 par öronspetsar av silikon (S, M, L). Att välja rätt storlek kommer säkert att få en bra passform. Den enda gången du riskerar att förbanna Jbuds är när du använder kontrollerna. Eftersom de har fysiska knappar som du måste trycka hårt irriterar du dina öron varje gång du vill byta låt. Har vant mig vid det, men tillverkaren borde hellre ha integrerade pekreglage.

Passiv ljudisolering är över genomsnittet med ändkåpan från märket. Vindbrus är också ett mindre problem på grund av hörlurarnas design. Liksom de flesta in-ear-hörlurarna ger Jlab Jbuds Air trådlösa hörlurar bra ljudisolering. Välj rätt öronsnäcka så kan du njuta av din musik i lugn och ro på ditt lokala gym.

Egenskaper


jlab-jbuds-air-review

Bluetooth-anslutningen är tillförlitlig, även om du kan få korta avbrott om du placerar en vägg mellan Jbuds och din smartphone. De stöder Bluetooth-teknik i version 5.0 (räckvidden är 10 meter). Jlab Jbuds ansluts automatiskt när du öppnar laddningsfodralet (efter första anslutningen). Om du håller telefonen i närheten kommer du inte att ha några problem, men om du går till ett annat rum och det finns en tjock vägg kan du uppleva bortkoppling. När det gäller Bluetooth-codec stöder de bara SBC- och AAC-codecs. För priset är det bra, även om vissa konkurrerande trådlösa hörlurar stöder aptX. Det är en liten fördröjning mellan ljud och bild när du tittar på videor. Så det här är inte de bästa hörlurarna för att titta på videoinnehåll.

Batteriets livslängd per laddning är 5,5 timmar. Med cirka 15 timmar mer i fallet. En USB-kabel finns för att ladda batteriet. Den utlovade batteritiden är något överskattad. Du får inte de 6 timmarna per laddning som anges på rutan. Med 100% batteri får du 5 timmar och 40 minuter vid måttlig volym. Tillverkare lovar ofta att göra försäljning. Dessutom kommer batteriets kapacitet att minska med tiden. Men 5 timmars batteritid är mer än tillräckligt för de flesta. Det är inte många som spenderar timmar på gymmet. Du laddar Jbuds genom att placera dem i fodralet och batteriets laddning laddas med en ansluten USB-kabel. Det är dolt under fodralet och du kan inte ta bort det. Det tar mindre än två timmar att ladda dem helt. Sammantaget ger hörlurarna bra batteriprestanda.

Jbuds Air är helt tillverkad av plast, men den senare är hållbar. Detta material används fortfarande i utformningen av True Wireless-hörlurar. Även de dyraste modellerna är ofta helt plastiska. De har också en IP55-certifiering. Detta innebär att de är skyddade mot damm och vattenstrålar från alla håll. Den enda delen som är benägen för repor är den blanka logotypen på toppen av kontrollknapparna. Det är inget fel med byggkvaliteten, speciellt för priset. Naturligtvis är IP55-klassningen inte den högsta, men det är mer än tillräckligt för skydd mot svett eller till och med tvätta dem under rinnande vatten. Hörlurarna har tappats “av misstag” på golvet flera gånger och de fungerar fortfarande perfekt utan några tecken på skada. Du kan använda dem för att träna eller lyssna på din musik dagligen. Laddningsväskan är också stark, gångjärnet är starkt.

Prestanda och ljudkvalitet


jlab-jbuds-air-test

Du kan ringa telefonsamtal med hörlurarna. Mikrofonens kvalitet är tillräcklig. Varje hörlurar har en indikatorlampa och det finns en batterinivåindikator på fodralet. Det högra hörsnäckan är det viktigaste eftersom den innehåller all elektronik som behövs för att ringa ett samtal. Så om du vill ringa telefonsamtal med bara ett hörsnäcka måste du använda det rätta. Mikrofonkvaliteten är ganska bra, du kan ha en förståelig konversation även på bullriga platser. Att använda röstassistenten fungerar också bra. För att aktivera Siri eller Google Assistant, dubbelklickar du bara på kontrollknappen. Det enda problemet är trycket som utövas när du interagerar med kontrollknapparna. Du trycker på den och hörlurarna gräver lite djupare in i hörselgången. Touch-kontroller hade varit ett bättre val. Air Icon Jbuds är också True Wireless och erbjuder touchkontroller.

Jlab Jbuds Air erbjuder anständigt ljud till priset, men du kan inte riktigt jämföra dem med den avancerade modellen från Sony eller Bose. Det är ett bra val för träning på gymmet eller för att lyssna på musik när du är på språng. Ljudet betonar diskant och bas. När du växlar till neutralt eller basläge förlorar du strömmen något (du måste trycka på knappen tre gånger för att växla från ett läge till ett annat). Den neutrala förinställningen ger ett mer balanserat ljud.

Det är bäst att hålla fast vid Jlabs förinställning som erbjuder V-rendering. Vi märkte ingen stark möjlighet när volymen var hög. Det finns inte heller någon irriterande visselpipa. Dessa hörlurar tillhör low-end kategorin True Wireless. Så förvänta dig inte en detaljerad ljudtranskription. Du får anständig ljudkvalitet, trevligt att gå till gymmet eller följa med dig i din dagliga pendling. Å andra sidan måste audiofiler som letar efter en tydlig och exakt återgivning vända sig till ett annat par 100% trådlösa hörlurar.

Slutsats


test-jlab-jbuds-air

Om du letar efter pålitliga och billiga trådlösa hörlurar kommer Jlab Jbuds Air säkert att tillfredsställa dig. Du får bra Bluetooth-anslutning, anständig ljudkvalitet och stor stabilitet för sport. De är inte de mest uthålliga på marknaden, men deras resultat är fortfarande tillfredsställande.

Jlab jbuds hörlurar


köp nu