Skip to content

JBL T290 recension – In-ear hörlurar

JBL är ett amerikanskt företag som ligger i Northridge, Kalifornien, grundat 1946 av James Bullough Lansing, specialiserat på tillverkning av avancerade högtalare, hörlurar och hörlurar. Vi kommer att se i detta test om jbl t290 hörlurar försämra inte varumärkets rykte.

Bra poäng
– Ljudkvalitet
– Platta kablar / Anti-trassel
– bekvämt


Negativa poäng
– Aktiv / passiv isolering
– Basseux kommer att ha intrycket att jbl t290 saknar bas

JBL T290-hörlurar – In-ear


hörlurar-jbl-t290

JBL T290-hörlurarna är utrustade med JBL Pure Bass-ljud, de förblir lätta 14g. Under aluminiumskalarna finns ett par 8,7 mm bashögtalare. Utrustad med en one-touch fjärrkontroll som kan styra musikuppspelning och svara på samtal med den inbyggda mikrofonen. Nivå tekniska specifikationer hörlurarna har ett 3,5 mm-uttag, ett frekvenssvar på 20Hz – 20 KHz och en impedans på 16 Ohm.

Vad finns i boxen


meddelande-jbl-t290

När du väl har packat upp hörlurarna, tre par genomskinliga öronspetsar i olika storlekar (S, M, L), en flexibel bärpåse med jbl-logotypen tryckt på och en bruksanvisning. Erbjuds till ett pris av 30 € på den officiella JBL-webbplatsen, du hittar dem till ett bättre pris på Amazon-webbplatsen.

Funktioner och design


jbl-t-290

Hörlurarnas form och design t290 jbl låt dem vara bekväma. De är tillräckligt stora för att hantera och justera. Kom ihåg att välja de öronspetsar som passar dig bäst, eftersom det förbättrar komforten och särskilt isoleringen från yttre buller. Skalen är gjorda av aluminium men är fortfarande lätta och robusta. De har en trasselfri platt kabel och fjärrkontrollen med en knapp är enkel att använda.

Prestanda och ljudkvalitet


jbl-t290-recension

Basen är närvarande men inte uttalad. Den som inte uppskattar hörlurar i örat som prioriterar bas kommer att vara nöjda med förändringen jbl t290. Genom att använda en equalizer (ett verktyg som används för att öka eller minska volymen för vissa frekvensband) kommer du fortfarande att kunna förbättra basen efter eget tycke och göra den lite mer slagkraftig.

Mellanhöga förblir mycket tydliga och är aldrig röriga. Skarpa toppar kan dyka upp när det finns mycket höga nottoppar, vissa sibilansproblem hörs på vissa låtar, men detta är inte så uttalat att det blir störande när man lyssnar.

Ljudläckaget på jbl t 290 förblir lågt, även när du lyssnar på musik med hög volym, ger det medium isolering. Uppenbarligen om du vill ha oklanderlig aktiv och passiv isolering, måste du titta på tävlingen men framför allt sätta dyrare.

Slutsats


jbl-t290-test

Jbl t290-hörlurarna är bra hörlurar, som har en annan ljudsignatur med balanserat ljud. Dessa hörlurar kan rekommenderas för dem som letar efter en prisvärd produkt med tydligt ljud och som gillar det när basen inte blar.

JBL T290


köp nu