Skip to content

JBL T110BT hörlurar recension

Idag behöver vi inte längre presentera den amerikanska tillverkaren JBL eftersom dess produkter säljs över hela världen. Högtalare, hörlurar, hörlurar etc. Tillverkarens katalog är riktigt full, dessutom släpper varumärket varje år nya modeller. Antingen genom en redan existerande modell och förbättrar några av dess egenskaper eller så börjar den med en helt annan design. I denna testa vi är intresserade av JBL T110BT. Dessa är nackhörlurar som enligt tillverkaren har ett “JBL Pure Bass” -ljud. Det producerar bas som är både djup och kraftfull. Låt oss ta reda på om löftena hålls.

JBL T110BT-hörlurar


hörlurar-JBL-T110BT

JBL T110BT-hörlurarna levereras i en kartong i märkets färger (vit och orange). Hörlurarna är avbildade på framsidan och deras egenskaper kan läsas på baksidan. När du väl öppnat hittar du inuti The JBL T110BT, 3 par öronsnäckor (S, M, L), mikro-USB-laddningskabel, varningskort, garantikort, säkerhetsblad och snabbstartsguide. För oss saknas det enda en liten väska. Detta tillbehör är alltid användbart när du rör dig med hörlurarna, det underlättar transporten och skyddar dem mot stötar och fall. Hörlurar finns tillgängliga för cirka 40 euro på internet.

JBL T110BT-test


hörlurar-bluetooth-JBL-T110BT

T110BT har en klassisk choker-design. De två hörlurarna är anslutna med en platt kabel där du kan hitta en 3-knapps fjärrkontroll och en annan låda där elektroniken är integrerad. Den platta kabeln är trasslande. En gång i öronkanalerna placeras kabeln på nacken och de två lådorna gör att vikten kan balanseras fram. På så sätt glider hörlurarna inte ur hörselgångarna. Satsen väger 16,2 gram JBL T110BT är tillräckligt lätta för att användas i timmar i taget (du kommer inte känna något obehag eller tyngd). Det intressanta med dessa Bluetooth-hörlurar är att deras skal magnetiseras. Du tar dem ihop för att magnetisera dem och så bär du hörlurarna som ett halsband. Du är säker på att du inte tappar bort dem när du är på språng.

Funktioner och design


JBL-T110BT-recension

Hörlurarna levereras med tre par silikonöronsnäckor i olika storlekar (S / M / L). Ett par öronspetsar är förinstallerade när du tar ut hörlurarna ur lådan. Maila de motsvarar inte nödvändigtvis morfologin i dina öron. Så vi rekommenderar att du testar alla tre storlekar för att hitta de som bäst passar dina hörselgångar. Att byta ut bitarna är lite besvärligt i början, men när du förstår hur du gör görs det snabbt. För oss motsvarade M-storlekstips, men varje användare har olika morfologi. Och glöm inte att öronspetsarna påverkar komfort, stabilitet och ljudåtergivning. När du väl har valt rätt par tips, JBL T110BT är bekväma att bära och även på språng erbjuder de bra stöd.

Det är enkelt att para ihop JBL T110BT-hörlurarna med dina olika enheter (smartphone / ljudspelare). Om du inte är van vid det kan du alltid hänvisa till användarhandboken (och ja pappersarbetet är ibland användbart för vissa användare). Hörlurarna använder Bluetooth-teknik i version 4.0. Du slår på hörlurarna genom att trycka på strömbrytaren i några sekunder (lampan blir vit). Sedan håller du samma knappar igen några sekunder tills lysdioden blinkar blått. Detta innebär att Bluetooth-parningsläget är aktiverat. Du går till Bluetooth-menyn på din enhet, du väljer JBL T110BT och den trådlösa anslutningen upprättas. Det är snabbt och enkelt.

Fjärrkontrollen med 3 knappar placerad på kabeln ger de vanliga kontrollerna. Du använder den för att slå på / stänga av hörlurarna, initiera Bluetooth-parning, spela eller pausa din musik, svara på dina telefonsamtal (plocka upp / lägga på), navigera mellan ljudspår (nästa / föregående) och ändra volymen. Knapparna är lyhörda och väl placerade så har du inga problem med att skilja dem.

Prestanda och ljudkvalitet


JBL-T110BT-test

Litiumjonpolymerbatteriet är 120 mAh och erbjuder 6 timmars autonomi. Prestandan varierar beroende på maximal volym, men det är en anständig prestanda för Bluetooth-hörlurar av denna typ. För uppladdning måste du ansluta den orange kabeln som medföljer i lådan till mikro-USB-porten på fjärrkontrollen. Du tar bort den lilla avtagbara fliken och placerar kabeln på den. Kom ihåg att sätta tillbaka fliken, den får inte komma i kontakt med vätskor. Det tar två timmar innan hörlurarna laddas helt.

Dessa är low-end Bluetooth-hörlurar, så förvänta dig inte bra bas och detaljerat ljud. Men drivrutinerna på 8,6 mm lyckas fortfarande leverera tillräckligt med kraft. Lyssningsvolymen är tillfredsställande och förvrängningen förblir ganska lugn. Det här är inte de djupaste basarna vi har hört, men Hip-Hop och EDM-älskare kommer att vara lyckliga ändå. Slagverket har ett slag och ljudet är varmt över hela frekvensområdet. Detaljerna är fortfarande ganska begränsade, du kommer att inse detta om du lyssnar på klassisk musik (vissa instrument saknar tydlighet). Å andra sidan är mediet närvarande, de akustiska gitarrerna och mässingen har en fin återgivning. På lite musik kan topparna bli lite genomträngande, så du måste ha en lätt hand på volymen. De JBL T110BT kommer inte att tillfredsställa ljudfiler, men de ger ändå en trevlig lyssningsupplevelse.

Slutsats


test-JBL-T110BT

JBL T110BT är Bluetooth-hörlurar som perfekt uppfyller sina roller. Du kan använda dem för att lyssna på din musik dagligen.

JBL T110BT Bluetooth-hörlurar


köp nu