Skip to content

JBL E25BT hörlurar recension

Normalt behöver vi inte längre presentera JBL-märket, du måste ha hört talas om det. Du kan också äga en produkt som tillhör denna tillverkare (det måste sägas att varumärkets katalog är full). Hörlurarna, hörlurarna och högtalarna säljs över hela världen och de säljer bra. Idag är det kategorin Bluetooth-hörlurar som intresserar oss eftersom varumärket släpper ett nytt par in-ear-hörlurar med trådlös anslutning. Det är inte första gången som tillverkaren släpper sådana hörlurar. Upptäck egenskaper och prestanda hos JBL E25BT i vår testa.

Bra poäng
– Bekväm
– Kontrollerad distorsion
– Flerpunktsanslutning
– Autonomi


Negativa poäng
– Brist på bas
– mikrofon
– Ljudindikationer

JBL E25BT-hörlurar


E25BT

JBL E25BT-hörlurarna levereras i en liten kartong i märkets färger (vit och orange). Hörlurarna är avbildade på framsidan och du hittar några funktioner tryckta på fodret. När rutan är öppen hittar du E25BT, en laddningskabel, silikonspetsar, ett klämma för att fästa kabeln på dina kläder, ett skyddskåpa och vanligt pappersarbete (garantikort, säkerhetsark och snabbstartsguide). Hörlurarna säljs på den officiella JBL-webbplatsen, men försäljningspriset är mycket mer intressant på Amazon-webbplatsen.

Människor runt dig behöver inte fråga vad hörlurarnas märke är eftersom JBL-logotypen är tryckt på baksidan av fodralet och batterifodralet. Som vanligt erbjuder tillverkaren flera färger. Du kan välja hörlurarna i svart, vitt, blått och rött.

JBL E25BT-test


JBL-E25-BT

JBL har gjort det väldigt enkelt för designen av JBL E25BT. Det är ett par in-ear-hörlurar som har en klassisk design. De två hörlurarna är anslutna med en kabel där du hittar en fjärrkontroll och en låda (batteriet och elektroniska komponenter är implementerade i den). Materialen som används för deras design är lika enkla vad gäller kvalitet. Hörlursskal och de två lådorna på kabeln är gjorda av plast. Det är inte det bästa materialet när det gäller styrka, men åtminstone håller det hela lätt. Ytbehandlingarna kunde ha behandlats bättre, vissa monteringsmärken är synliga på E25BT. Hörlurarna har inget särskilt motstånd (ingen IPX-certifiering på denna modell). Så vi rekommenderar att du väljer en annan referens om du planerar att använda hörlurarna för sport eller för utomhusbruk i regnet. De JBL E25 BT levereras med en liten påse. Detta skyddar dem när du är på språng eller när du inte använder dem.

Varje hörlurar i örat är anslutna till kablar som har en flätad klädsel. Kontakten av detta material är behaglig att ta på, men problemet är att det finns friktion och slagljud som hörs. De JBL E25BT hörlurar passar lätt runt nacken. Men det finns ännu ett problem med deras design. Plastlådornas vikt på kabeln är inte fördelad så att de tenderar att glida. Men JBL löser problemet genom att tillhandahålla en stor klämma som du klämmer fast på det större fodralet. När du väl tagit på dig kläderna kommer du inte längre att hindras av rörelsen. Du kommer att kunna röra dig utan att känna obehag eller obehaglig glidning. Så det är starkt rekommenderat att använda detta tillbehör.

När E25BT har satts in i öronkanalerna är det bekvämt, det känns inget obehag. Introrna sätts enkelt in och placeras i din hörselgång. Detta är särskilt tack vare deras böjda mönster. Du måste testa de tre paren silikontips för att hitta de som bäst passar din kroppstyp. När de väl är insatta är de inte påträngande, det kommer att avlasta känsliga användare. Stödet är korrekt, hörlurarna förblir på plats om du har valt rätt öronsnäckor. Det finns bara 3 par silikonöronsnäckor i olika storlekar som medföljer JBL E25BT. Vi skulle ha velat att tillverkaren skulle vara lite mer generös på den här sidan. Lägg till dubbla flänsade ändlock eller minneskum ändlock för att förbättra isoleringen.

Egenskaper


JBL-E25BT-recension

Hörlurarna använder Bluetooth version 4.1-teknik för att ansluta till dina enheter (smartphone / ljudspelare). Å andra sidan anger tillverkaren inte vilken codec som stöds av E25BT (förmodligen SBC). Det går snabbt och enkelt att ansluta hörlurarna till din enhet. Detta görs på det klassiska sättet, om du redan har använt den här typen av Bluetooth-headset kommer du inte att gå vilse. (JBL borde fortfarande ha lagt till ett NFC-chip för att underlätta den trådlösa anslutningen). De JBL E25BT hörlurar erbjuda en multipoint-anslutning på två enheter samtidigt. Denna funktion är väldigt intressant, den borde finnas oftare på Bluetooth-intra. Hörlurarna kan memorera flera enheter så att du inte behöver slå på dem längre och de ansluter automatiskt till dina redan registrerade enheter.

Att använda JBL E25BT är enkelt, det finns också ljud- och ljusindikationer som hjälper dig. Varje åtgärd eller funktion punkteras av indikationer. När du slår på / stänger av hörlurarna, Bluetooth-parkopplingsstatus eller när batterinivån är låg. Å andra sidan borde JBL ha gjort en ansträngning för att återge indikationerna, ljudkvaliteten är verkligen inte där. Fjärrkontrollen på kabeln har 3 knappar. Den erbjuder de vanliga kontrollerna: slå på / stäng av hörlurarna, Bluetooth-parning, kontrollera uppspelning / paus och telefonsamtal (dessa åtgärder görs via mittknappen). Volymkontroll och ljudspårnavigering utförs via de andra två knapparna (lång tryckning). Knapparnas placering och storlek är inte den mest ergonomiska. Om du har stora fingrar är du säker på att du trycker på flera knappar samtidigt. Så det tar lite tid att vänja sig vid det.

Prestanda och ljudkvalitet


hörlurar-JBL-E25BT

Tillverkaren lovar 8 timmars autonomi med E25BT. Prestandan är inte överdriven, vi lyckades uppnå denna prestanda med volymen placerad mellan 60 och 70%. Denna autonomi är ganska acceptabel för Bluetooth-hörlurar. Intran laddas via mikro-USB-porten på fjärrkontrollen. Det tar cirka 2 timmar att ladda helt. Mikrofonen integrerad i fjärrkontrollen är inte exceptionell. Detta är ofta fallet med denna typ av produkt. Ljudet försämras från ljud och röster dämpas och även om du får ett samtal på en lugn plats. Röster är inte begripliga för att ha skarpa, tydliga konversationer. Vi rekommenderar att du använder din smartphone istället. På så sätt kommer du att bli hörd av din samtalspartner.

JBL E25 BT erbjuder en V-reproduktion, det är basen som läggs fram. Problemet är att dessa frekvenser inte behärskas tillräckligt för att ljudåtergivningen ska vara helt trevlig att lyssna på. Basen är hypertrofierad, plötsligt kan vi inte skilja de olika instrumenten i detta register. Även om ljudsignaturen saknar subtilitet är allt inte negativt på dessa intras. I synnerhet rösterna som lyckas vara begripliga ändå och även när volymen trycks upp förblir förvrängningen lugn. Det förblir på en låg nivå över hela ljudspektret.

Slutsats


JBL-E25BT-test

JBL E25BT är Bluetooth-intra som inte erbjuder något fantastiskt. De fungerar bra, men förväntar dig inte något snyggt när det gäller ljud och funktioner.

JBL E25 BT


köp nu