Skip to content

Jaybird X3 hörlurar recension

Jaybird är ett amerikanskt konsumentelektronikföretag. Det ägs av Logitech. Företaget designar och tillverkar hörlurar och bärbara aktivitetsspårare. Varumärket är mest känt för allmänheten för sina Bluetooth-hörlurar avsedda för sport. I denna testa vi är intresserade av Jaybird X3 som efterträder X2. Tillverkaren har gjort några ändringar i den här tredje versionen. X3-hörlurarna är mer kompakta och genom att ansluta dem till applikationen “Jaybird My Sound” kan du anpassa ljudåtergivningen. Vanligtvis kan de följa med dig på en vandring, till gymmet eller på gatan. Låt oss ta reda på tillsammans om de håller sina löften.

Bra poäng
– Kraftfullt ljud
– Robust design
– Lätt att använda
– Medföljande tillbehör
– Autonomi


Negativa poäng
– Ladda via egen kabel
– Ljudåtergivning för att förbättra med EQ

Jaybird X3 hörlurar


hörlurar-Jaybird-X3

Jaybird X3 hörlurar kommer i en fin förpackning. Det finns illustrationer av tryck på beläggningen, du kan också läsa några av deras funktioner. När du väl har öppnat hittar du inuti X3, 3 storlekar silikonspetsar, 3 par Comply-isolerande skumspetsar (S / M / L), 3 par silikonspetsar (S / M / L), 3 par stabilisatorer (S / M / L), en kabelklämma, en kabelklämma, en USB 2.0 laddningskabel + laddklämma och en bärväska. Byggaren var riktigt generös med tillbehören. Hörlurar finns tillgängliga för cirka hundra euro på internet.

Jaybird X3-test


Jaybird-X3-recension

Designnivån X3 är ganska nära andra modeller av hörlurar tillverkade av märket. Materialen som används för sin design är av god kvalitet och Jaybird bryr sig om finishen. De två intrarna är anslutna med en platt kabel på vilken det finns en fjärrkontroll med tre knappar. Både hörlurar och fjärrkontrollen är skyddade av stel, tjock plast. Satsen tål värme, regn, svett, vridning och chock. De Jaybird X3 är robusta och hållbara hörlurar. Tillverkaren tillhandahåller fortfarande en förvaringspåse för att skydda dem under dina resor.

Jaybird har reviderat designen av sina hörlurar, plötsligt är X3 mer kompakt än X2. De är 28,02 mm breda, 27,69 mm höga och 13,42 mm tjocka och uppsättningen väger 17,9 gram (med spetsar och fenor). Detta underlättar deras transport, men denna design förbättrar också komforten. En gång på plats i dina hörselgångar är de lite mindre påträngande och mindre tunga än X2. Du kan bära dem på klassiska sätt eller med kabeln ovanför örat. Jämfört med den tidigare versionen Jaybird X3 hörlurar passa lättare i dina hörselgångar och anpassa dig lättare till användarnas morfologi. Men även med sina styrkor är intran fortfarande imponerande vad gäller volym. Det finns referenser som lättare glöms bort när du använder dem. Detta är särskilt fallet med Jaybird Freedom 2.

Funktioner och design


Jaybird-X3-test

Även om de inte är de mest diskreta sportintrasen, är de fortfarande bekväma att bära. Tillverkaren har integrerat många spetsar (silikon och skum av olika storlek) och stabilisatorer (3 storlekar S / M / L) så att Jaybird X3 kan anpassas ordentligt till dina örons form. Det tar några ögonblick att prova tillbehören och hitta rätt kombination. Kom ihåg att spetsarna och stabilisatorerna spelar en viktig roll när det gäller komfort, stöd, isolering och ljudåtergivning. Så det är viktigt att ta dig tid att välja dem. Oavsett om du bär hörlurarna på det klassiska sättet eller upp och ner, är kabeln placerad bakom huvudet. Kabelklämman och klämman som medföljer förpackningen är användbara för att undvika rörelse och kontakt.

Jaybird X3s är enkla att använda och Bluetooth-parning med dina kompatibla enheter går snabbt. Om du har använt den här typen av headset tidigare kommer du inte att gå vilse. Hur som helst, ljud- och röstindikationer finns där för att vägleda dig. Fjärrkontrollen på den platta kabeln har 3 knappar, Freedom-hörlurarna är utrustade med samma fjärrkontroll. Den erbjuder de vanliga kontrollerna: spela upp / pausa, öka / minska volymen, svara / lägga på dina telefonsamtal, aktivera röststyrning och navigera mellan ljudspår. Knapparna är lyhörda och väl placerade, du kommer inte ha några problem att skilja dem vid beröring.

Fjärrkontrollen har också en mikrofon för handsfree-satsfunktionen. Rösterna tas upp ganska bra, de är begripliga och tydliga. Men du bör ändå undvika bullriga platser när du svarar på ett telefonsamtal. På samma fjärrkontroll hittar du också tillbehöret för att placera USB-kabeln för laddning. Det är synd att tillverkaren inte använder en vanlig mikro-USB-port, i alla fall är kabeln avtagbar (praktisk om den går sönder). Hörlurarnas batteritid är 8 timmar, vilket är acceptabelt för hörlurar av denna typ. De är hållbara nog för dina sportsessioner eller ditt dagliga musikaliska lyssnande.

Prestanda och ljudkvalitet


test-Jaybird-X3

Jaybird X3-hörlurar är kompatibla med appen “Jaybird My Sound” som kan laddas ner för Android- och IOS-enheter. Det erbjuder inte en intressant funktion för sportanvändare, men det finns en equalizer som förbättrar ljudåtergivningen. Det finns förinställningar tillgängliga, men du kan spara dina inställningar och till och med dela dem med andra användare.

I grund och botten understryker ljudsignaturen bas och diskant, men lyckligtvis är det möjligt att förbättra återgivningen med applikationens equalizer. Dessutom håller hörlurarna i minnet de senaste EQ-parametrarna som modifierats via applikationen. För att ljudet ska vara trevligare för trumhinnorna måste du börja med att minska basen. Denna modifiering tillåter andra frekvenser att uttrycka sig. Du får bas som är lite mer naturlig, men ändå lika dynamisk. Diskanten skjuts också på Jaybird X3. De är mer eller mindre glänsande beroende på vilken typ av spetsar som används (silikon / skum). Men de blir aldrig sura och det finns inget sibilansproblem. Beroende på vilken typ av tips du väljer måste de korrigeras något. X3s är lika kraftfulla som X2s och distorsionen förblir lugn även när du skruvar upp volymen. Det finns inget att bebreeda dem på kraftnivån.

Slutsats


Jaybird-X3 sporthörlurar

Jaybird X3 har förbättrats, de kan perfekt följa med dig under dina sportsessioner eller för dina dagliga resor. Å andra sidan är det nödvändigt att använda den equalizer som finns i applikationen för att förbättra ljudåtergivningen.

Jaybird X3 Bluetooth-hörlurar


köp nu