Skip to content

Jaybird Run hörlurar recension

Jaybird är ett amerikanskt elektronikföretag (baserat i Utah). Idag ägs företaget av Logitech. Det designar och tillverkar hörlurar, hörlurar och aktivitetsspårare. Varumärket är mest känt för allmänheten för sitt utbud av sporthörlurar / hörlurar. I denna testa Vi är intresserade av deras 100% trådlösa hörlurar dedikerade till sportövning Jaybird Run. Med denna typ av headset (True Wireless = verkligen trådlöst) får du fullständig rörelsefrihet. Vilket är verkligen ett plus om du gillar att lyssna på din musik medan du tränar. Låt oss tillsammans upptäcka egenskaperna och prestanda hos dessa 100% trådlösa intras.

Bra poäng
– Ljudåtergivning
– Kraftfull
– Komfort, stabilitet
– Enkel att använda
– Autonomi
– Medföljande tillbehör


Negativa poäng
– Begränsade kontroller
– Fördröjning
– Micro handsfree-kit

Jaybird Run hörlurar


öronsnäcka-Jaybird-Run

Jaybird Run-hörlurar kommer i en vit kartong. En av de två öronkopparna och avbildad på framsidan. Tillverkaren har också tryckt andra klichéer och en del av deras egenskaper på lådans andra sidor. När allt är uppackat får du transport- / laddningsfodralet, de två öronkopparna, 2 par ovala silikonöronproppar, 2 par runda öronproppar av silikon, 4 par fenor, en USB-laddning och bärväska. Förpackningen är komplett, det är synd att hela tillverkaren inte är så generös. Hörlurarna säljs 199 euro på den officiella Jaybird-webbplatsen, men du kan köpa dem till ett bättre pris på Amazon-webbplatsen.

Jaybird Run Test


hörlurar-Jaybird-Run

Det finns fler och fler True Wireless-hörlurar på marknaden. Och vi kan säga att varje par med 100% trådlösa intra är ganska lika i design. Designen av Jaybird Run är relativt klassiskt, de två öronkåporna är kompakta och lätta. Byggaren använde också kvalitetsmaterial för sina konstruktioner. Varje hörlur är skyddad av ett plastskal som klarar stötar och droppar. Jaybird specificerar inte IPX-certifiering, men hörlurarna klarar också svett och vatten. Körningarna är robusta, de visade inget fel under vårt test.

Intrasens bas är kompakt vilket underlättar införandet i dina hörselgångar. Å andra sidan sticker det skyddande skalet något ut från örat. Hörlurar tar lite mindre plats i din kanal, men de förbises inte. Det finns fortfarande en känsla av tryck som är närvarande. Du kan bära dem lite över två timmar innan du tar en paus. De är inte de mest bekväma, verkligt trådlösa intrarna på marknaden, men de är ändå tillfredsställande på denna poäng.

Tillverkaren levererar flera tips och stabilisatorer. Dessa tillbehör har en viktig roll, de påverkar komfort och stöd. Så ta dig tid att prova dem och välj de som bäst passar din kroppstyp. När rätt tips och stabilisatorer har valts Jaybird Run är bekväma, men framför allt stabila. På plats i öronen rör sig inte eller glider intra, oavsett vilken rörelse som utförs. Tillverkaren har också tillämpat flera riktmärken för stabilisatorer och hörlurar för att inte tappa örat och riktningen.

Runs erbjuder också bra passiv isolering. Öronspetsar med minneskum skulle ha ökat isoleringen, men hörlurarna isolerar dig fortfarande från buller utifrån. Tillverkaren har integrerat två typer av silikonspetsar: runda och ovala. Beroende på vilken typ av ändkåpor du väljer kommer ljudisoleringen att vara mer eller mindre uttalad.

Egenskaper


Jaybird-run-review

Jaybird-körningar är väldigt enkla att ansluta och använda. Byggaren har varit med om grunderna vilket är bra. För att börja använda hörlurarna, öppnar du bara transport- / laddningsfodralet och intrasna ansluts och paras med din källa. Det är snabbt och enkelt, anslutningen sker på några sekunder. Under nästa användning kommer körningarna automatiskt att återanslutas till din senast parade källa. Flera röst- och ljudanvisningar hjälper dig när du använder hörlurarna. Synd att rösten är på engelska. En lysdiod indikerar status för intras.

Jaybird Run-hörlurar ansluter till dina olika källor med hjälp av Bluetooth-teknik i version 4.1. Den trådlösa anslutningen är pålitlig och stabil. Det fanns några mikroskärningar under vårt test, men inget störande. Du kan röra dig upp till 10 meter från källan.

Kontrollknapparna är placerade på intran. Du kommer att använda dem för att styra din musik / hantera dina telefonsamtal (höger knapp), starta röstassistenten (vänster knapp) och hantera ljudvolymen (du sänker den till vänster och ökar den till höger). Oavsett din situation kommer du att kunna interagera med hörlurarna. Det är också möjligt att använda ett enda hörsnäcka så att du är medveten om den yttre miljön.

Batteritid är aldrig den starka punkten för True Wireless-hörlurar. Det är alltid svårt att montera ett batteri i ett så litet fodral. Men Jaybird Run klarar sig ganska bra på den här punkten. Du har 4 timmars batteritid och ytterligare två laddningar med lådan. Du laddar upp informationen genom att placera dem i lådan och lådan laddas med USB-kabeln. En laddning på fem minuter ger dig en timmes användning. Mikrofoner är också den andra svaga punkten för Bluetooth-hörlurar. De Jaybird Run hörlurar är inget undantag. Inspelningen av röster saknar effektivitet och renhet. Oavsett om det är i en tyst eller bullrig miljö är mikrofonen inte tillfredsställande, det är svårt att höra våra samtalspartners korrekt. Det är bäst att använda din smartphone.

Prestanda och ljudkvalitet


Jaybird-Run-test

Körningarna åtföljs av Jaybird-appen. Du kan ladda ner den gratis från App Store och Google Play. Med den kan du anpassa dina egna equalizer-förinställningar och sedan spara dem. Du kan också ändra intrasparametrar (knappkommandon, röstinbjudningar).

Utan att använda den utjämnare som finns i appen erbjuder Jaybird Run en signatur i V som accentuerar den andra delen av ljudspektret. De låga frekvenserna är uttalade, men basen är tystare än på andra Jaybird-hörlurar. Detta ger mer djup och grund, men de andra frekvenserna dämpas inte. Vi skyller bara på att membranen inte reagerar.

Hörlurarna har en signatur V, men mellan och höga är fortfarande närvarande. Oavsett källa har de närvarande elementen god klarhet och närvaro. Ljudåtergivningen lyfter fram röster, slagverk och även stränginstrument. Ljudet kan vara mer naturligt, men det verkar inte vara aggressivt för våra trumhinnor (ingen möjlighet). Det kommer att vara nödvändigt att använda den equalizer som finns i applikationen för att få en mer balanserad ljudåtergivning. Du justerar de olika frekvenserna efter dina preferenser och ändringarna sparas i hörlurarnas minne. Ta dig tid att justera EQ medan du lyssnar på din favoritmusik, den du är van vid att lyssna på.

Jaybird Runs har bra kraft och även när volymen ökar förblir förvrängningen låg över hela det hörbara spektrumet. Kommunikationsfördröjning är också en av de svaga punkterna i dessa 100% trådlösa intras. Med 700 millisekunder fördröjning är det omöjligt att titta på en video, fördröjningen mellan ljud och bild är för närvarande.

Slutsats


test-Jaybird-Run

Jaybird Run är 100% trådlösa hörlurar som håller sina löften. De är bekväma, stabila, lätta att använda och erbjuder också bra ljudprestanda. Deras största svagheter är mikrofonen och kommunikationsfördröjningen. Negativa punkter som är långt ifrån oöverkomliga.

Jaybird Run


köp nu