Skip to content

House of Marley Smile Jamaica trådlösa hörlurar recension

House of Marley-företaget grundades av Rohan Marley och uppfyller tre väldefinierade mål: ljudkvalitet, miljörespekt och humanitärt engagemang. Företagets produkter är utvecklade med kvalitetsmaterial, valda för sin robusthet. Dessutom är dessa material miljövänligt, FSC-certifierat trä, återvunnet aluminium, återvunnen kartongförpackning etc. Elementen som utgör hörlurar, hörlurar, skivspelare kommer från förnybara eller hållbara resurser. House of Marley-företaget stöder den humanitära föreningen 1Love, den drivs av medlemmar i Marley-familjen. De hjälper till att främja ungdom, fred och respekt. Låt oss ta reda på det tillsammans testa om House of Marley Smile Jamaica Wireless försämra inte varumärkets rykte.

Bra poäng
– Balanserat ljud
– Bygg kvalité


Negativa poäng
– isolering
– Autonomi
– Olämpligt för basälskare

House of Marley Smile Jamaica Wireless


Smile-Jamaica-Wireless

Under vår tid försvinner hörlursuttaget från smartphones / surfplattor, plötsligt anpassar sig många tillverkare av hörlurar / hörlurar genom att erbjuda produkter som använder en trådlös anslutning. Och ibland tar vissa företag helt enkelt befintliga modeller och integrerar Bluetooth-teknik. Det här är fallet House of Marley med Smile Jamaica trådlösa hörlurar.

Smile Jamaica Wireless är den trådlösa versionen av de trådbundna hörlurarna Smile Jamaica. Den sladdlösa versionen använder en nackremsdesign, de kombinerar gummi- och träkonstruktion. Halsremmen är täckt med gummi, in-ear-skalen är gjorda av trä och kabeln som ansluter intras till halsremmen är gjord av nylon. De House of Marley Smile Jamaica Trådlösa hörlurar finns i svart, vitt, koppar och blått.

House of Marley Smile Jamaica Wireless Test


House-of-Marley-Smile-Jamaica-Bluetooth

Hörlurarna kommer i en vanlig kartong. På framsidan av lådan kan du läsa några specifikationer. I synnerhet är hörlurarna tillverkade av FSC-certifierat trä (Forest Stewardship Council är en miljömärkning som säkerställer att produktion av trä eller en träbaserad produkt respekterar förfaranden som garanterar hållbar skogsförvaltning). Silikonet i in-ear-spetsarna är återvinningsbart. De har 8 timmars batteritid, det finns en inbyggd mikrofon och de använder Bluetooth-teknik.

När lådan har öppnats placeras hörlurarna i ett plastfodral. Du hittar inne i House of Marley Smile Jamaica Bluetooth, 2 par silikonspetsar (S, M), en mikro-USB-kabel, en bärpåse och en användarhandbok. Satsen säljs för cirka 60 € på Internet!

Funktioner och design


House-of-Marley-Smile-Jamaica-Neckband-Earphones

In-ear har standardform, det finns en del i aluminium och den andra delen i trä, spetsarna är i silikon. Det finns skalen, men också änden på halsremmen som är gjord av trä. Halsremmen använder en gummibeläggning, i varje ände integreras batteriet och elektroniken. Tyngden håller hela grejen på plats, de tyngsta delarna vilar på kragbenet. På ena sidan har du parningsknappen, strömbrytaren och kontrollerna för att ändra volymen och ändra ljudspår. Genom att dubbelklicka på knapparna “+” och “-” kan du ändra musik och den mellersta knappen låter dig ta dina telefonsamtal. Om du använder en iPhone kan du också starta Siri virtuella assistent. På vänster sida hittar du USB-laddningsporten, det finns en liten gummiklämma som skyddar den. Halsbandet har ett spår, när du inte längre använder hörlurarna kan du placera kablarna där.

När du börjar använda dem kommer du att inse att House of Marley Smile Jamaica Wireless är byggda med kvalitetsmaterial och dessutom använder de en enkel och praktisk design. Dessa är inte avancerade hörlurar, men de är solida och välgjorda. Vi kan till och med bli förvånade över deras försäljningspris. In-ear-nylonkablar, små aluminiumdelar, gummibeläggning, House of Marley sträckte sig mycket för att designa dessa hörlurar. Och det är framgångsrikt, de är lätta och bekväma. Även om de använder en lätt och flexibel design, håller de sig när du använder dem.

Smile Jamaica Trådlösa hörlurar har inga innovativa funktioner, Bluetooth 4.1-anslutning, mikrofon för telefonsamtal. Å andra sidan är de IPX4-certifierade: det betyder att hörlurarna är lämpliga för alla väderförhållanden och är motståndskraftiga mot starka vattenstänk. Men de tål inte nedsänkning. Du kan använda dem för jogging eller använda dem på gymmet, men inte för simning.

Prestanda och ljudkvalitet


House-of-Marley-Smile-Jamaica-Wireless-test

House of Marley Smile Jamaica Trådlösa hörlurar använder en standard trådlös anslutning, du kan gå upp till 10 meter bort. Om du parar ihop dem med din smartphone och flyttar runt med din smartphone i fickan blir det inga problem. De kommer att fungera perfekt. Men om du använder dem med en bärbar dator och lämnar rummet kommer ljudet att klippas av ganska snabbt. Ihopparning är väldigt enkelt, du måste bara hålla ned strömbrytaren och så snart Smile Jamaica kan anslutas finns det ett meddelande på din telefon.

Vad som saknas på dessa hörlurar är ett brusreduceringssystem (ANC). Eftersom in-ear-designen inte blockerar buller från utsidan. Om du använder dem i tunnelbanan kan yttre ljud (motorn, automatiska dörrar, människor) störa din musik. Men den största besvikelsen med House of Marley Smile Jamaica Bluetooth det är batteriets livslängd. Du har bara 8 timmars användning per laddning. Det är verkligen en besvikelse när man tänker på att konkurrerande trådlösa hörlurar (ibland lite kända kinesiska märken) lyckas erbjuda upp till 30 timmars batteritid. Åtta timmars batteritid räcker för vissa användare, å andra sidan för människor som är vana vid att använda trådlösa hörlurar under sina resor (tågresa eller långdistansflyg) måste de laddas upp någon gång.

Du får inte högkvalitativt ljud från dessa hörlurar, men för detta pris är ljudet balanserat och detaljerat nog. Oavsett musikstil finns det inget hörbart stort problem. Basen följer inte trenden hos vissa konkurrenter. Om du gillar djup bas (som med Beats produkter) Smile Jamaica Wireless kommer inte att tillfredsställa dig, det finns mycket mindre bas. Hur som helst för oss är denna ljudsignatur med mindre bas ganska uppfriskande, den ändras. Dessutom genom att lyssna på ett ljud med uttalad bas blir dina öron alltför vana vid den här typen av ljud. Mellan och höga är närvarande och välbalanserade, totalt sett är prestandan trevlig. Som vi har påpekat för dig har dessa hörlurar ingen avancerad ljudkvalitet, men för 60 € är ljudkvaliteten verkligen tillfredsställande.

Slutsats


test-House-of-Marley-Smile-Jamaica-Wireless

Om du inte vill betala ut tusentals cent på trådlösa hörlurar, House of Marley Smile Jamaica Wireless kan verkligen tillfredsställa dig. För cirka sextio euro kommer du att ha mycket väl utformade trådlösa hörlurar. De är lätta, har en stabil Bluetooth-anslutning och låter riktigt bra för priset. De enda klagomål vi kunde göra är bristen på ljudisolering och deras svaga autonomi (8 timmar).

Smile Jamaica Wireless


köp nu