Skip to content

Havit G1 Pro hörlurar recension

Havit är ett kinesiskt varumärke som grundades 1998 i Guangzhou. Företaget är specialiserat på tillverkning av olika typer av produkter. I katalogen finns möss, tangentbord, högtalare, webbkameror, hörlurar, hörlurar, laddare etc. Varumärket var vänligt nog för att skicka hörlurarna till oss Havit G1 Pro. Dessa är True Wireless-hörlurar (100% trådlösa), det finns ingen tråd som ansluter öronsnäckorna och fodralet som medföljer dem används för transport och laddning av dem. Dessa modeller av hörlurar är allt fler på marknaden. Havit har beslutat att gå mot en modell som kommer att tillfredsställa sportanvändare. Ta reda på deras egenskaper och prestanda i vårt omfattande test.

Bra poäng
– Bekväm och stabil
– IPX6-certifiering
– Bluetooth 5.0
– Varmt ljud


Negativa poäng
– Olämpligt för ljudfiler
– Micro USB

Havit G1 Pro-hörlurar


hörlurar-Havit-G1-Pro

Havit G1 Pro-hörlurar kommer i en kartong med en genomskinlig vägg. Detta gör det möjligt att följa utformningen av öronkåporna och fodralet före användning. Tillverkaren har tryckt en del av sina tekniska egenskaper på kartongen (frekvens, trådlös anslutning, IPX-certifiering, etc.) Havit tillhandahöll några tillbehör utöver de två öronsnäckorna och laddnings- / transportboxen. Det finns en mikro-USB-kabel för att ladda fodralets batteri, tre par in-ear-tips, två par stabilisatorer och en användarmanual. Det bör noteras att ett par öronspetsar och stabilisator redan är förinstallerade på öronkåporna. Havit G1 Pro finns att köpa för 80 euro på internet.

Havit G1 Pro Test


hörlurar-Havit-G1-Pro

Havit G1 Pro är äkta trådlösa hörlurar designade för sportanvändning, men de kan också följa med dig dagligen. Materialen som används för deras design är av god kvalitet. Byggaren har gjort ett mycket bra jobb, det finns inget att klaga på finishen. Plasten på öronkopparna är densamma som i fodralet. När de har satts in i hörlurarna skyddas de mot stötar och droppar. Båda öronkopparna är utrustade med in-ear-tips, de har också en liten fen. Inre delen tätar din hörselgång för att dämpa buller på utsidan och fenan är närvarande för att förbättra stabiliteten. Dessa två element är utbytbara. Knappen på baksidan av öronkopparna används för att interagera med din musik. Dessa är taktila knappar, du måste trycka på för att utföra kommandona. Havit-logotypen är stämplad på knapparna.

Öronkopparna är kompakta och lätta (4,9 gram på skalan). De är diskreta när du bär dem. Havit G1 Pro är mindre märkbara jämfört med Apples AirPods. Transport / laddningsväskan är också kompakt och lätt (61 gram). Det tar mer utrymme än AirPods på grund av sin rundade form, men det kommer inte i vägen när det läggs i fickan. Hörlurar kan följa med dig på alla dina resor. Att sätta in öronsnäckorna i fodralet är väldigt enkelt. Bokstäverna “L” och “R” är inbäddade i locket så att du vet vilket sätt du ska placera hörlurarna. Ett magnetiskt element håller dem på plats. Tillverkaren erbjöd oss ​​den svarta färgversionen, men G1 Pro finns också i grå, vit och blå.

Som vi berättade precis ovan är G1 Pro framför allt utformad för sportanvändning. Pro-versionen har en IPX6-certifiering. Detta innebär att de är skyddade mot starka vattenstrålar som kommer från alla håll. Du kommer att kunna använda dem i regnet och din svett kommer inte att skada dem. Å andra sidan kan du inte doppa dem i vatten, de är inte “vattentäta”.

Egenskaper


Havit-G1-Pro-recensioner

Havit G1 Pro levereras med 4 par in-ear-tips och 3 par stabilisatorer. Att placera eller ta bort dessa två element är inte svårt. Tillverkaren erbjuder olika storlekar för att säkerställa att varje användare får bästa möjliga passform. Så du måste försöka hitta dem som matchar din kroppstyp. Tveka inte att matcha storlekarna, eftersom dina hörselgångar inte är desamma. Valet av tips och fenor är viktigt, det påverkar användarupplevelsen. Med de högra ändkåporna förseglas din kanal, så omgivande ljud blir mindre hörbart och fenan ger stöd.

Att sätta in hörlurarna i öronen är väldigt enkelt. Du måste bara närma dig den inre delen av örat. Sedan skjuter du in den och roterar den så att fenan sitter rätt i brosket. En gång på plats kommer Havit G1 Pro inte att röra sig och du kan bära dem i timmar utan att känna obehag. De glömmas snabbt tack vare sin låga vikt. Komforten är verkligen optimal, G1 Pro erbjuder också bra stöd. De glider inte ur öronen när du tränar. De håller verkligen sina löften på denna punkt.

Havit G1 Pro-hörlurar ansluts med Bluetooth-teknik i version 5.0. Denna nya standard förbättrar hastighet och trådlös anslutning. Innan du börjar använda hörlurarna måste de laddas. Du måste bara placera dem i fodralet och sedan ladda batteriet via mikro-USB-porten som är dold under den röda fliken. Kontakternas placering är inte riktigt en bra idé, men vi kan inte betrakta det som en negativ punkt. Laddkabeln levereras i lådan. När lådans batteri har laddats måste du para ihop hörlurarna med din ljudkälla. G1 Pro är kompatibel med alla enheter som stöder Bluetooth-teknik (smartphone, surfplatta, MP3-spelare, etc.) Den trådlösa anslutningen är väldigt enkel. Ta bara bort hörlurarna från fodralet så går de i parningsläge. Du behöver inte längre gå till Bluetooth-menyn på din enhet för att välja den. Det är snabbt och enkelt. Det fanns inga anslutningsproblem under vårt test.

Taktilknapparna på utsidan av öronkopparna gör att kontrollerna kan utföras. Du måste göra olika knackningar för att interagera. Du använder knapparna för att spela eller pausa din musik, navigera mellan ljudspår, svara eller lägga på dina telefonsamtal och starta din smartphones röstassistent. Du kan hitta användarhandboken till hjälp för att förstå hur beröringsytor fungerar. Den inbyggda mikrofonen är inte av hög kvalitet. Detta är ofta fallet med hörlurar av denna typ. För närvarande är Apples AirPods bäst vid denna tidpunkt. Med G1 Pro är det bättre att använda din smartphone direkt. På det här sättet kommer du säkert att bli hörd, men framför allt förstås av din samtalspartner.

Prestanda och ljudkvalitet


Havit-G1-Pro-test

Havit G1 Pro-hörlurar är utrustade med högtalare med titanmembran. Att lyssna ger ett trevligt ljud, men framför allt varmt. Det är särskilt bas och diskant som läggs fram. Plötsligt kommer rendering inte att tillfredsställa ljudfiler som letar efter exakt och detaljerat ljud. Användare som inte kräver måste förföras, särskilt idrottare. Betoningen på bas motiverar när du tränar. Du svettas, lider, men du får boost tack vare ljudåtergivningen.

G1 Pro erbjuder bra ljudisolering. Eftersom det här är hörlurar i öronen är din kanal förseglad. Naturligtvis måste tipsen matcha din kroppsform för att dra nytta av bästa möjliga isolering. Det är därför det är viktigt att välja rätt tillbehör. Och med bra isolering behöver du inte skruva upp volymen för att njuta av din musik. Särskilt användare som tränar i ett gym måste isoleras från det liv och rörelse som omger dem.

Hörlurarna är utrustade med ett 60 mAh batteri. Tack vare det kommer du att kunna njuta av din musik i mindre än fyra timmar. Batteriets livslängd varierar beroende på volymen. En gång på platt behöver du inte byta ut dem i laddningsfodralet. Fodralet är utrustat med ett 720 mAh batteri och det erbjuder 5 fulla laddningar. Plötsligt är autonomin lite mindre än 20 timmar. Det tar ungefär 1:30 att ladda hörlurarna. En snabbladdningsfunktion är tillgänglig. Du får en timmes användning i 20 minuters laddning. Den här funktionen är användbar om du vill använda hörlurarna i sista minuten. Å andra sidan är det som verkligen är synd att tillverkaren har beslutat att integrera en mikro-USB-port. Den här anslutningen börjar bli föråldrad 2019, USB-C blir verkligen standarden på alla High Tech-enheter.

Slutsats


test-Havit-G1-Pro

Havit G1 Pro är mycket bra True Wireless-hörlurar (100% trådlösa). De är bekväma, stabila och erbjuder ett varmt ljud. De har ingen förlamande defekt. För 80 euro får du riktigt trådlösa hörlurar som kan följa med dig dagligen och även under dina träningspass.

Havit G1 Pro-hörlurar


köp nu