Skip to content

Granskning av TaoTronics TT-BH07-hörlurar

Trådlösa hörlurar TaoTronics TT-BH07 är populära på Amazon-webbplatsen (4 av 5 stjärnor). Detta kan komma som en överraskning eftersom de flesta förmodligen aldrig har hört talas om TaoTronics-varumärket. De säljs till ett mycket överkomligt pris, du kan köpa dem för mindre än 20 €. Men de är inte fria från fel, vi kommer att se i detalj vad de har att erbjuda till detta pris.

Bra poäng
– pris
– Mycket funktionalitet


Negativa poäng
– Begränsad autonomi
– Ljudkvalitet

TaoTronics TT-BH07 hörlurar


taotronics-tt-bh07-bluetooth

TT-BH07 är enkla, superlätta Bluetooth-hörlurar. Det finns inget halsrem, bara en kabel, en liten fjärrkontroll och ett par hörlurar som är ganska skrymmande. Med utvecklingen av teknik föredrar vissa att bära trådlösa hörlurar snarare än denna typ av modell, det är en fråga om preferens och smak.

TaoTronics TT-BH07


taotronics-tt-bh07-test

De har silikonkrokar som ligger i öronen för att säkerställa en tät passform. När du inte använder kan du ansluta hörlurarna till varandra. Magneter placeras på baksidan av hörlurarna så fort du inte använder dem så att du håller ihop dem när de är runt halsen så att du inte tappar dem.

Funktioner och design


taotronics-tt-bh07-recension

Om du inte gillar känslan av krokarna i öronen kan du ta av dem, men som TT-BH07 hörlurar är större och tyngre än genomsnittet, är det bättre att använda krokarna för stöd. Uppsättningen är ganska robust, utan att veta priset bara genom att titta på dem visuellt kan vi uppskatta deras pris mellan 50 och 80 €.

Fjärrkontrollen är gjord av plast och har tre knappar, knapparna är väl placerade och lätta att använda. Knappen “+” används för att öka volymen eller hoppa till nästa spår. Den centrala knappen är multifunktionell: slå på / av, spela / pausa, svara på telefonsamtal, lägga på, avvisa ett samtal. Knappen “-” används för att sänka volymen och återgå till föregående spår. En bit gummi finns på mikro-USB-laddningsuttaget för att skydda det mot svett.

Du kan köpa dem för mindre än 20 € på Amazon-webbplatsen! I paketet ingår Bluetooth-hörlurar TT-BH07, 3 par öronspetsar i olika storlekar, 3 par öronkrokar, en micro usb-laddningskabel, en förvaringspåse och en bruksanvisning översatt till svenskar. För detta pris är förpackningen verkligen komplett.

Prestanda och ljudkvalitet


test-taotronics-tt-bh07

Batteriets livslängd är cirka fem timmar, vilket är ganska kort tid jämfört med vad vissa märken erbjuder, men för det här priset är det acceptabelt. Och i allmänhet används denna typ av hörlurar för sport eller under din pendling till jobbet.

För detta pris har hörlurarna anmärkningsvärda funktioner, Bluetooth-anslutningens tillförlitlighet är ganska bra. Anslutningen bryts inte när telefonen ligger i fickan. Observera dock att vissa användare har meddelat Amazon att de har stött på Bluetooth-anslutningsproblem efter en viss användningstid. TaoTronics TT-BH07-hörlurar använder aptX-codec (codec med fast bandbredd, ljudkvaliteten förblir alltid densamma). Men ärligt talat gör det ingen stor skillnad när du använder billiga givare.

Svart punkt i dessa TaoTronics TT-BH07-hörlurar: ljudkvaliteten! Ljudet är långt ifrån dynamiskt och kan till och med kallas platt, dåligt basdjup, rudimentära mids. Tonen på mids och highs är livlös.


Slutsats


taotronics-tt-bh07-recension

TaoTronics TT-BH07s erbjuder en hel del funktioner: aptX Bluetooth-codec, magnetiska öronsnäckor. Men deras platta och livlösa ljud förstör helheten. Vi rekommenderar att du spenderar lite mer (30-40 €) för att hitta ett par Bluetooth-hörlurar med bättre ljudkvalitet.

TaoTronics TT-BH07 Bluetooth-hörlurar


köp nu