Skip to content

Granskning av Sennheiser CX 300-II hörlurar

Sennheiser har alltid varit ett varumärke för bärbara hörlurar, och CX-300 var en mycket populär in-ear-modell på den tiden (de är bland de bästsäljande hörlurarna i världen). De har nu ersatts av cx 300 ii, de genomgick en makeover. Sennheiser har förbättrat hörlurarna, de lovar större ljudklarhet tack vare dynamiska högtalarsystem av hög kvalitet. Vi kommer att se mer detaljerat vad de erbjuder.

Bra poäng
– Bra ljudkvalitet för detta pris
– Lättvikt
– bekvämt


Negativa poäng
– Tillverkningskvalitet för kabel och kontakt

Sennheiser CX 300 II hörlurar


cx-300-ii

Sennheiser cx 300 ii är lätta och märks knappt i dina öron och kabeln förblir mjuk mot huden, det är en obalanserad kabel (kabellängden är längre på ena sidan än på den andra). Tyvärr är det inte av mycket bra kvalitet, inte säker på att det kommer att vara över tiden, du måste vara försiktig när du använder hörlurarna.

Sennheiser cx 300 ii hörlurar är riktigt lätta, du kommer att känna det när du bär dem, deras lilla fotavtryck ökar komforten som är utmärkt. Används enkelt för stillastående eller rörlig lyssnande, den förblir stabil i hörselgången. De levereras med flera tips för att bättre anpassa sig till användarens morfologi. De passar bäst för öronen, det räcker att välja väl för att få bästa möjliga passform.

cx-300-ii-sennheiser

De kommer i en klar plastlåda, du hittar cx 300 ii, 3 par öronproppar av olika storlek och ett mjukt bär- och förvaringsfodral. Det finns inga skumspetsar som skulle ha möjliggjort bättre isolering mot utsidan. En av de största fördelarna med dessa in-ear hörlurar är deras pris, du hittar dem för mindre än 40 € på internet!

hörlurar-sennheiser-cx-300-ii

Ansluten till din smartphone är den ljudkvalitet som erbjuds mycket bra för detta pris. De levererar kraftfullt, basstyrt stereoljud. Basen är välgjord, kraftig och rund men lite för närvarande. Medierna återges korrekt, å andra sidan kan topparna mättas på vissa typer av musik, men förblir ära. Du måste vara medveten om att du får vad du betalar för, om du letar efter en in-ear hörlurar som kan erbjuda tydligt och exakt ljud, måste du leta efter en annan referens och spendera mer. Men för vardagligt bruk, sennheiser cx 300 2 kommer att göra mycket bra.

Givartyp: Dynamisk
Frekvenssvar: 19 – 21 000 Hz
SPL ljudtrycksnivå (1 kHz / 1 V rms): 113 dB
Impedans: 16 ohm
Kabellängd: 1,2 m asymmetrisk
Kontaktdon: Vinklad 3,5 mm guldpläterad domkraft
Vikt: 12 g
Medföljande tillbehör: 1 sats mjuka tips (3 storlekar SML) / 1 förvaringsväska


Slutsats

Om du håller fast vid en budget och vill ändra de grundläggande hörlurarna som erbjuds av Samsung eller Apple, kommer Sennheiser CX 300-II kommer att göra sitt jobb mycket bra.

CX 300-II


köp nu