Skip to content

Granskning av Razer Hammerhead Pro V2-hörlurarna

Razer är ett amerikanskt dataföretag. Det grundades av Min-Liang Tan och Robert Krakoff 1999. Dess huvudsakliga verksamhet är design och försäljning av kringutrustning för spelare. Men vissa produkter i katalogen är inte uteslutande avsedda för spel. Detta är särskilt fallet med hörlurar i örat Razer Hammerhead Pro V2. Denna modell finns i två versioner, med eller utan mikrofon. I denna testa vi testar den mest kompletta versionen, det vill säga med mikrofon. Upptäck egenskaper och prestanda hos intras Hammerhead Pro V2 Nedan.

Bra poäng
– Bassy ljudåtergivning
– Hörbara röster
– mikrofon
– Kraftfull
– Låg distorsion
– iOS / Android-kompatibilitet
– Medföljande tillbehör


Negativa poäng
– Basar för närvarande
– Kontaktkänslig kabel
– Ingen dedikerad applikation

Razer Hammerhead Pro V2-hörlurar


Hammerhead-Pro-V2

Razer Hammerhead Pro V2-hörlurarna levereras i en liten kartong i märkets färger (svart och ljusgrön). När lådan är öppen får du information, flera par tips, ett litet skydd / transportskydd och vanligt pappersarbete. Hörlurarna säljs 79,99 € på den officiella Razer-webbplatsen, men Du kan köpa dem till ett bättre pris på Amazon-webbplatsen.

Razer Hammerhead Pro V2-test


hörlurar-Razer-Hammerhead-Pro-V2

Hammerhead Pro V2 är in-ear-hörlurar med en enkel och klassisk design. De två öronsnäckorna är anslutna med en 1,2 meter lång platt kabel där det finns en fjärrkontroll som du använder för att interagera med din musik. Fjärrkontrollen är utrustad med två knappar för att ändra volymen och en multifunktionsknapp. När det gäller kabeln slutar den med en 3,5 mm vinklad minkontakt. De tar inte med sig något inom intrasfältet, men byggaren har tillämpat samma sak på sina konstruktioner. Materialet som används och ytbehandlingen av det hela är av god kvalitet. Hörlurarna, fjärrkontrollen och uttaget är svarta och kabeln är ljusgrön. Kortfattat färgerna på Razer-märket. Tillverkaren har tryckt sin logotyp på intrasens skyddshöljen.

Fjärrkontrollen på kabeln är kompatibel med enheter som kör IOS och Android. Å andra sidan med en Android-enhet kommer du inte att kunna återgå till föregående låt, du måste göra det direkt på din smartphone. Ingen av kommandona fungerar med enheter som kör Windows. Den andra negativa punkten är att kabeln är känslig för kontaktljud och friktion.

Funktioner och design


Razer-Hammerhead-Pro-V2-recension

Razer Hammerhead Pro V2 levereras med tre par enkelspetsar i olika storlekar (S, M, L) och ett par biflange-spetsar. Du måste testa olika storlekar för att hitta de som matchar din kroppstyp. När du väl har valt rätt par öronsnäckor, Hammerhead Pro V2 passar lätt in i hörselgången, intrasen är bekväma. Det finns bara den skårade delen av skyddsskalet som ibland kan vara irriterande. Beroende på din morfologi kan denna del vara i kontakt med ditt öra. Annars är intras inte alltför påträngande och stannar på plats när du rör dig.

Tillverkaren har varit generös med tillbehören. Förutom silikonspetsarna finns en liten bärpåse. Vi hittar detta viktiga tillbehör för denna typ av hörlurar. Tack vare fickan skyddas intran under dina resor. Det förhindrar också att kabeln vrids. Hörlurar ansluts till alla enheter utrustade med ett 3,5 mm minijack.

Prestanda och ljudkvalitet


Razer-Hammerhead-Pro-V2-test

Ljudåtergivningen av Razer Hammerhead Pro V2 betonar de låga frekvenserna. Plötsligt kommer dessa intras att behaga fans av förstärkt bas. Att lyssna är fortfarande trevligt.

Ljudåtergivningen betonar basen, mids och diskanten. Men av de tre är det likaså de låga frekvenserna som accentueras. Effekten är för trög, basen är djup, men kväver mitt. Membranen förblir exakta och reaktiva inom detta område. Medierna saknar fortfarande begriplighet, rösterna är inte tillräckligt närvarande.

Resultatet blir mer musikaliskt om du använder de dubbla flänsspetsarna. Det finns bättre mellanslagsvar, sången är tydligare. Detta är också fallet för instrument som verkar på dessa frekvenser. Topparna är något klämda, så det finns en sibilanseffekt. Det är inte så uttalat och aggressivt på trumhinnorna, men detta område bör definieras bättre.

Razer Hammerhead Pro V2 erbjuder bra passiv isolering. De ensidiga ändkåporna minskar bullret från utsidan. Du kommer att kunna avskärma dig från din omgivning när du spelar eller lyssnar på din musik. Tips av typ Biflange är mer lämpliga om du föredrar att vara medveten om din omgivning. Det hjälper också till att minska trycket i hörselgången. Dessa intra kan användas med vilken källa som helst, även om din enhet inte är särskilt kraftfull. Du kan också öka volymen, förvrängningen förblir låg över hela det hörbara spektrumet.

Mikrofonen är integrerad i fjärrkontrollen som sitter på kabeln. Det fungerar bra, men det är inte särskilt lämpligt för att spela. Din röst är begriplig, å andra sidan är mikrofonen känslig för din miljö. Det plockar upp ljud och röster runt dig. Du bör också undvika att röra vid kabeln eller fjärrkontrollen, annars hörs kontakt- och friktionsljud.

Slutsats


test-Razer-Hammerhead-Pro-V2

De Razer Hammerhead Pro V2 är anständiga in-ear-enheter, men de lägger inte till något nytt eller innovativt. De har bra konstruktion och bra kraft. Å andra sidan betonar ljudåtergivningen basen för mycket.

Hammerhead Pro V2


köp nu