Skip to content

Granskning av Libratone Q Adapt in-ear hörlurar

Libratone är ett dansk företag som specialiserar sig på nomadljud. Det erbjuder trådlösa högtalare, hörlurar och hörlurar. Den här gången har varumärket beslutat att integrera den trådlösa världen med aktiv brusreducering. De Libratone Q Adapt in-ear är hörlurar utrustade med en Lightning-kontakt. De är kompatibla med Libratone-applikationen som möjliggör justering av brusreduceringsnivån (ANC). Du personifierar din lyssnarupplevelse, ställer in det som omger dig eller njuter av absolut lugn och tystnad. Du kommer att förstå att dessa hörlurar är dedikerade till användare av Apple-smartphones. Låt oss ta reda på det tillsammans testa så entusiaster av apple-märkesprodukter kan vara nöjda med dessa hörlurar.

Bra poäng
– Bekväm och lätt
– ANC-system
– Ljudkvalitet


Negativa poäng
– Fungerar bara med Apple-enheter

Libratone Q Adapt in-ear hörlurar


Libratone-Q-Adapt-in-ear-review

När Apple bestämde sig för att ta bort 3,5 mm-kontakten från dessa smartphones fanns det många användare som krånglade. Efter detta beslut har vissa företag påbörjat utvecklingen av trådlösa hörlurar. Men företaget Libratone har beslutat att utveckla hörlurar som endast fungerar med Lightning-porten (8-polig kontakt tillverkad av Apple sedan 2012).

Det danska företaget tar hand om designen av dessa hörlurar, de har riktigt fina kurvor och ytor. De finns i flera färger: svart, beige, vit och rosa. De Libratone Q Adapt in-ear hörlurar levereras med 4 par öronproppar av olika storlek, en förvaringspåse och en snabb användarhandbok. De är tillgängliga för 179 € på den officiella Libratone-webbplatsen, men du hittar dem till ett mycket mer intressant pris på Amazon-webbplatsen!

Libratone Q Adapt in-ear Test


Libratone-Q-Adapt-in-ear-test

När de väl är placerade i öronkanalerna är de mycket lätta, du glömmer dem snabbt. De kombinerar en metallkonstruktion med en gummibeläggning. Satsen väger bara 20 gram, om du är atletisk kan du använda dem för din jogging. Kabelns övre del (ovanför fjärrkontrollen) är av gummi och den nedre delen är flätad nylon. Detta för att förhindra att kabeln trasslar när du inte använder hörlurarna. Du kommer att märka närvaron av bokstäverna “L” och “R” som hjälper dig att vägleda användaren när de placerar hörlurarna i dessa öron.

Fjärrkontrollen på kabeln är utrustad med fyra knappar. Knapparna är väl placerade, du har inga problem att identifiera dem. Du kommer att kunna justera volymen, navigera mellan ljudspår, aktivera Siri, ta dina telefonsamtal och kontrollera den aktiva brusreduceringen “CityMix”. Det finns inget innovativt, kontrollerna är enkla och ganska standardiserade.

Funktioner och design


Libratone-Q-Adapt-in-ear-review

Om det finns en sak som Libratone Q Adapt in-ear skiljer sig från tävlingen i är deras design. Företaget Libratone har ansökt och det visas när du använder hörlurarna. När du placerar dem i dina hörselgångar passar de lätt. De har en lite skrymmande design jämfört med vanliga hörlurar i örat, men de är riktigt bekväma. Du kan bära dem i flera timmar utan att känna obehag. Dessutom levereras de olika tipsen i flera storlekar: små, medelstora, stora. Du måste bara testa dem för att hitta de tips som bäst passar din kroppstyp. Kom ihåg att en bra passform förbättrar komfort, isolering och ljudkvalitet.

En av höjdpunkterna i Q Adapt in-ear-hörlurarna är CityMix-brusreduceringsteknik. Tack vare Lightning-anslutningen behöver du inte ladda hörlurarna när du inte använder dem. När hörlurarna är inkopplade kommer kraften att köra ANC direkt från din iPhone eller iPad. Och när du aktiverar brusreduceringssystemet för Libratone-hörlurar det påverkar inte batteriförbrukningen.

Fyra justerbara nivåer av brusreducering (ANC) gör att du kan anpassa din lyssningsupplevelse, vilket ger dig möjlighet istället för att helt blockera buller utifrån, för att släppa precis tillräckligt av säkerhetsskäl.

Prestanda och ljudkvalitet


test-Libratone-Q-Adapt-in-ear

CityMix-systemet erbjuder fyra nivåer av brusreducering:
– Nivå 1 durkslag: 80% buller utomhus, prata med människor runt omkring dig utan att ta av dig hörlurarna.
– Nivå 2 passivt ANC: 60% yttre ljud, njut av musiken i fullständig klarhet och säkerhet.
– Nivå 3 50% ANC: 30% yttre buller, njut av musik medan du är medveten om yttre buller.
– Nivå 4 100% ANC:

Håll knappen nedtryckt för att pausa din musik och höra omgivningen utanför. Det är mycket användbart om du vill använda hörlurarna för löpning eller cykling. ANC-systemet fungerar perfekt, det konkurrerar inte med Bose QuietComfort 20i, men funktionen förblir effektiv. Det yttre bullret dämpas mer eller mindre beroende på vald nivå. Applikationen gör det också möjligt att utjämna ljudet, det finns olika alternativ (förstärkt bas, mer uttalad diskant). Å andra sidan är det synd att vi inte kan anpassa equalizerparametrarna.

Libratone Q Adapt in-ear följer trenden med Beats-produkter, basen läggs fram. I kombination med aktiv brusreducering låter det riktigt kraftfullt. Om du letar efter exakt ljud som konkurrerar med avancerade hörlurar kan du bli besviken. Även om basen är uttalad är ljudet fortfarande ganska välbalanserat, de flesta användare kommer att vara nöjda med det.

Slutsats


hörlurar-Libratone-Q-Adapt-in-ear

Det första du måste ta hänsyn till med Libratone Q Adapt är att de bara är kompatibla med enheter från Apple. Du behöver en blixtanslutning för att kunna använda dem. Om du väljer att köpa dem får du lätta och bekväma hörlurar som har brusreducerande funktion och bra ljudåtergivning. De Libratone Q Adapt in-ear hörlurar kommer att glädja användare av Apple-märkesprodukter.

Om du är en Android-smarttelefonanvändare måste du ha tålamod. Eftersom Libratone planerar att utvecklas Libratone Q Adapt in-ear hörlurar med andra anslutningar. Om din plånbok tillåter det, erbjuder vi Bose QuietComfort 20i-hörlurarna som ett alternativ. ANC-funktionen är av bättre kvalitet, men de är mycket dyrare. Du hittar dem runt 250 € på Internet.

Libratone Q Adapt


köp nu