Skip to content

Granskning av Jabra Sport Pulse-hörlurar

Varumärket Jabra utvecklar, tillverkar och marknadsför trådlösa headset och hörlurar för mobiltelefonanvändare, callcenter, PC-användare och mer. Sportmänniskor uppskattar också sina produkter. Eftersom varumärket har verkligt kunnande inom detta område. Företaget har tillverkat olika modeller av sporthörlurar. De är alla olika och har sina egna egenskaper och funktioner. I denna testa vi är intresserade av Jabra Sport Pulse. De är utrustade med en pulsmätare och tack vare appen kan du övervaka och utvärdera din sportprestanda. Tillverkaren lovar också att hörlurarna är robusta och ger bra stöd. Låt oss ta reda på tillsammans om löftena hålls.

Bra poäng
– Kraftfullt ljud
– Kontrollerad distorsion
– Komfort och stöd
– Pulsmätare
– Ansökan
– Lätt att använda
– IP55-certifiering
– NFC-chip


Negativa poäng
– Grav för närvarande
– Autonomi
– Fördröjning

Jabra Sport Pulse Wireless


Jabra-Sport-Pulse-Wireless

Jabra Sport Pulse Wireless finns i en kartong med avtagbart lock. Jabra har återigen tagit hand om förpackningen av hörlurarna. När rutan är öppen hittar du inuti Jabra Sport Pulse, ett skyddsfodral för att hålla dem skyddade när du är på språng, följ skumspetsar (3 olika storlekar), EarGels-spetsar (3 storlekar), en USB-kabel i gummi och vanligt pappersarbete. Hörlurarna säljs för 199,99 € på den officiella Jabra-webbplatsen, men du hittar dem till ett mycket mer intressant pris på Amazon-webbplatsen.

Jabra Sport Pulse Test


hörlurar-Jabra-Sport-Pulse

Jabra Sport Pulse-hörlurarna har en klassisk design, men tillverkaren använde kvalitetsmaterial och han applicerade sig på deras konstruktioner. De två hörlurarna är anslutna med en kabel på vilken en tre-knapps fjärrkontroll är integrerad. Kabeln placeras på nacken efter att du har satt i båda öronpropparna. De Jabra Sport Pulse Wireless har krokar som passar mot brosket i öronen. När hörlurarna har satts in i öronkanalerna är de bekväma och stabila, även när du tränar intensivt. Jabras löfte hålls på denna punkt. Satsen är robust, dessutom är hörlurarna certifierade IP55. Detta innebär att de är skyddade mot damm och stänkande vatten från alla håll. Din svett, chock, sand och damm kommer inte att skada dem. Du kan fortfarande använda det lilla locket i förpackningen för att skydda dem när du rör dig.

Kabeln som ansluter de två hörlurarna är ungefär två meter lång. En fjärrkontroll utrustad med 3 knappar och en mikrofon är placerad på samma kabel. Knapparna låter dig slå på, justera volymen, hantera dina telefonsamtal, spela / pausa musik och navigera mellan ljudspår (nästa / föregående). Du kan också använda dem för att stänga av mikrofonen. Det lilla klippet som ingår i hörlurarna gör att du kan justera längden på kabeln. Positiv sak om Jabra Sport Pulse, kabeln är inte superkänslig för friktion och stötar.

Funktioner och design


Jabra-Sport-Pulse-review

En annan fysisk knapp är placerad på vänster örat. Du måste trycka på den för att starta programmet “Sport Life”. Applikationen är gratis att ladda ner för iOS- och Android-enheter. Den erbjuder många statistik: sträcka, hastighet, antal steg, takt och kaloriförbrukning. När din träning är klar kan du spela in dina prestationer och jämföra dina olika sessioner. Grafiken är exakt och ger värdefull information till idrottare. Användaren tittar på var han är när det gäller prestanda och han kan följa sina framsteg över tiden. Tack vare applikationen organiserar du, kontrollerar och utvärderar din prestation. Du får röstinformation i realtid för att optimera varje träningspass.

Tack vare kardiofunktionen kan du göra Rockport-testerna (kardiovaskulär kapacitetstest) och Cooper (ett fälttest som gör att du kan uppskatta en persons VO²Max. Detta innebär att du täcker största möjliga avstånd på 12 minuter). Tack vare diagrammet kan du se var du står när det gäller prestanda och följa dina framsteg. Ansökan är komplett och fungerar perfekt. Vi märkte inga fel eller fel under vårt test. Som jämförelse ger Runtastic-applikationen samma typ av data.

Överföringen av information mellan hörlurarna och dina enheter (smartphone / ljudspelare) utförs med Bluetooth-teknik i version 4.0. Men Jabra Sport Pulse-hörlurarna har också ett NFC-chip. Detta gör det ännu enklare för dig att para ihop dina kompatibla enheter. Near Field Communication är en trådlös kommunikationsteknik med kort räckvidd. Informationsutbyte mellan enheter är möjligt så länge avståndet inte överstiger 10 centimeter. Som ett resultat är det snabbt och enkelt att para ihop med dina enheter.

Prestanda och ljudkvalitet


Jabra-Sport-Pulstest

Autonomi är den riktiga svarta punkten i Jabra Sport Pulse. När du är fulladdad får du mellan 4 och 5 timmars användning (batteriets livslängd varierar beroende på volym). Hörlurarna är verkligen inte effektiva på denna punkt. Denna autonomi är för svag för stora idrottare. Dessutom tar det cirka 2 timmar att få full laddning. Kvaliteten på den inbyggda mikrofonen i fjärrkontrollen är dålig (detta är ofta fallet med Bluetooth-hörlurar). Du måste svara på dina telefonsamtal på tysta platser så att rösterna är begripliga.

Ljudåtergivningen av Jabra Sport Pulse Wireless är tillgänglig på basen, men rösterna är också markerade (de är väl begripliga). Vissa instrument är mer närvarande än andra (cymbaler, trumpeter). Å andra sidan är det inget problem att vissla, de förblir diskreta så länge du inte skjuter volymen till dess paroxysm. Det stereofoniska fältet saknar bredd, det är ganska svårt att exakt identifiera positionen för elementen som finns i mixen. Isoleringen kan också förbättras, du måste trycka på den rena volymen för att täcka en del av omgivningsbuller. Detta fenomen kan störa användare som tränar i idrottshallar (på grund av musiken som spelas).

Hörlurarna är tillräckligt kraftfulla för att användas med de flesta bärbara enheter. Den har en korrekt lyssningsvolym, dessutom förvränger förvrängningen inte hörbar över hela ljudspektrumet. Å andra sidan är latensen för viktig för att titta på en video. Skillnaden mellan ljud och bild är för hög.

Slutsats


test-Jabra-Sport-Pulse

De Jabra Sport Pulse är bekväma och stabila sporthörlurar när de placeras i hörselgångarna. Och den inbyggda tekniken i hörlurarna är länkad till appen så att du kan spåra dina prestationer. Men allt är inte perfekt, har kritiserat dem för en svag autonomi och en ljudåtergivning lite för mycket tillgång till basen.

Jabra Sport Pulse-hörlurar


köp nu