Skip to content

Granskning av Jabra Halo Smart-hörlurarna

Varumärket Jabra har tagit ett fitnessfokuserat tillvägagångssätt de senaste månaderna med hörlurarna Sport Pulse, Sport Coach och Sport Pace. Markerad för att besluta att utvidga Halo-familjen, vi kommer att presentera hörlurar med nackband till dig Halo Smart. Det finns redan mycket riktmärke på ljudmarknaden, vi kommer att se i detta test om dessa Bluetooth-hörlurar är övertygande!

Bra poäng
– Robust
– Bra autonomi
– Samtalskvalitet


Negativa poäng
– Basar för närvarande
– Ingen NFC

Jabra Halo Smart


Halo-Smart

Jabra Halo Smart-hörlurarna visar en look som är både diskret och elegant. Halsremmen är gjord av plast, det hela är ganska flexibelt vilket begränsar risken för brott. Det kommer att klara dina träningspass, jogga, det är motståndskraftigt mot regn, svett och stötar. Intras-hörlurarna har ett plastskal och kan anslutas till varandra med en magnet, du kan också placera dem på domstolstornet för att förhindra att de drar.

Jabra Halo Smart Test


jabra-halo-smart-recension

Hörlurarna levereras i en vit och gul låda, på framsidan av lådan hittar du ett foto av hörlurarna slitna. På baksidan finns en indikation på alla egenskaper hos Bluetooth-hörlurarna och lådans innehåll.

Inuti lådan hittar du Halo Smart-hörlurar, 3 par EarGels-tips i olika storlekar (XS, S, L), storlek M är direkt utrustad. En mikro-USB-kabel, en snabbstartsguide och ett garantihäfte. Det saknar bara ett förvaringsfodral för transport för att förpackningen ska vara komplett. Du hittar dem på Internet för cirka 40 €!

Funktioner och design


jabra-halo-smart-test

Jabra Halo Smart är lätt (38g), den passar naturligt runt halsen, efter flera minuters användning glömmer du dess närvaro även under din sport. Intran passar enkelt in i dina hörselgångar och är inte påträngande. Du måste välja mellan fyra par EarGels-tips i olika storlekar för att få bästa möjliga passform. Varumärket specificerar att passiv isolering är begränsad så att du kan vara medveten om din omgivning och undvika att vara helt isolerad och sätta dig i fara. Det skandinaviska varumärket kunde fortfarande ha lämnat valet åt användaren, till exempel genom att lägga till ett par minneskumspetsar som gör att användaren kan isolera sig helt.

När det gäller användning är det en lätt modell att lära sig, alla klassiska kontroller är integrerade. Med en multifunktionsknapp kan du hantera musik och dina telefonsamtal, du kan också hantera volymkontrollen. Det finns också en dedikerad knapp för att aktivera Google Now för Android och Siri för Ios. De Jabra Halo Smart hörlurar integrera inte ett NFC-chip (Near Field Communication: det är en enkel och intuitiv teknik som möjliggör en automatisk anslutning. Det är inte nödvändigt att starta en applikation). Även om det inte finns något NFC-chip; min Bluetooth-anslutning görs snabbt, du kan ansluta upp till två enheter.

Det finns en applikation för att konfigurera olika egenskaper, appen ger tillgång till alla Bluetooth-hörlurars möjligheter. Håll multifunktionsknappen intryckt i cirka tre sekunder för att slå på Halo Smart när den är påslagen går den omedelbart i parningsläge. Det finns ett annat inbyggt alternativ, en sökfunktion via GPS om du har förlagt dem, spårar batterianvändningen och det finns också en funktion som läser nya meddelanden. Med den här funktionen på Android är det möjligt att läsa textmeddelanden och till och med sociala medier. Applikationen är verkligen komplett, men är mer begränsad på IOS på grund av systembegränsningar.

Prestanda och ljudkvalitet


hörlurar-jabra-halo-smart

När det gäller autonomi håller hörlurarna sina löften, de har 15 timmars autonomi när det gäller musiklyssning och telefonsamtal. Detta är en utmärkt prestanda för nackhörlurar, du kommer att kunna använda dem i flera dagar innan du laddar dem.

De dynamiska 10 mm-drivrutinerna ger ett “W” -ljud, det är en stor boost för basen. Basen, kontrabas och sparktrumman förstärks, vilket ger enormt djup. Tyvärr är denna uppsättning för uttalad och detta område av spektrumet tar upp allt utrymme på ljudbilden. Å andra sidan förblir rösterna både hörbara och väldefinierade. Människor som gillar accentuerad bas kommer att bli mycket glada, men om du letar efter något annat än den här typen av ljud måste du leta efter en annan referens på ljudmarknaden. De inbyggda mikrofonerna är av god kvalitet, sången hörs i alla situationer såvida inte området du befinner dig i är väldigt, mycket bullrigt.

Slutsats


hörlurar-jabra-halo-smart

Jabra Halo Smart-hörlurarna säljs riktigt billigt för sitt prestandainnehåll. Visst kommer ljudkvaliteten inte att behaga alla (dominerande bas), men applikationen har många funktioner. Dessa hörlurshörlurar är kompletta och effektiva.

Jabra Halo Smart Bluetooth


köp nu