Skip to content

Granskning av Anker SoundBuds Curve-hörlurar

Varumärket Anker var ursprungligen specialiserat på bärbara batterier. Men från 2012 fokuserade företaget på laddningsenheter för mobiltelefoner. Deras produkter sålde mycket bra, så varumärket bestämde sig för att tillverka och sälja andra typer av produkter. Externa batterier, skal, kablar och olika typer av tillbehör. Men det är inte allt Anker designar också produkter inom ljudindustrin. Hörlurar, hörlurar och högtalare. De Anker SoundBuds Curve är Bluetooth-hörlurar som är utformade för att tillfredsställa atletiska användare. De har en över-örat design och är IPX5-certifierade. Upptäck deras egenskaper och prestanda i vår testa.

Bra poäng
– pris
– Stabil och bekväm passform
– Medföljande tillbehör
– Perfekt för basälskare


Negativa poäng
– isolering
– Tunn kabel

Anker SoundBuds Curve-hörlurar


hörlurar-Anker-SoundBuds-Curve

Anker SoundBuds Curve-hörlurar kommer i en vit och blå kartong. Men inuti lådan finns det många tillbehör. Du hittar hörlurarna, 6 par öronproppar i olika storlekar (XS / SM / L / XL / XXL), det finns 5 par silikon och ett par minneskum. 3 par öronkrokar, en kabelklämma, en t-shirtklämma, en mikro-USB-kabel för laddning och vanligt pappersarbete (garanti, användarhandbok). Förpackningen är verkligen komplett för detta pris. Du kan köpa dem på Amazon-webbplatsen för 30 euro.

Anker SoundBuds Curve har en klassisk “on-the-ear” design. De två hörlurarna är anslutna med en kabel utrustad med en fjärrkontroll med tre knappar. Du kan välja dem i svart, blått, grönt och rött. På varje modell byter öronspetsar, krokar och kabel färg. Du måste göra ditt val, vi rekommenderar färgen svart om du letar efter hörlurar som förblir diskreta när du bär dem.

Anker SoundBuds Curve Test


Anker-SoundBuds-Curve-recension

Estetiskt är Anker SoundBuds Curve Bluetooth-hörlurar nykter. De har en design som är lämplig för sportanvändning. Det finns tjocka och flexibla öronkrokar för stabilitet och de är IPX5-certifierade. Detta innebär att de är skyddade mot vattenstrålar från alla håll. Men de kan inte helt nedsänkas i vatten, de är inte vattentäta. Hörlurarna är välgjorda och billiga för denna kvalitet, de är robusta nog för att motstå stötar och droppar. Å andra sidan, fjärrkontrollen och kabeln som ansluter SoundBuds Curve kunde göras bättre. Kabeln är relativt tunn, du måste vara försiktig så att du inte hänger upp den på något.

Funktioner och design


test-Anker-SoundBuds-Curve

En gång på plats är Anker SoundBuds Curve-hörlurar bekväma att bära. Öronpropparna är inte särskilt påträngande, de kommer inte att gå djupt in i dina hörselgångar. Med tanke på antalet tillgängliga tips i olika storlekar, kommer du oundvikligen att hitta det par som motsvarar din morfologi (det finns 5 par silikonspetsar). Det finns också ett par öronspetsar med minneskum. Det kommer att vara användbart för användare som vill förbättra isoleringen från yttre buller. Hörlurarna är stabila när du är på språng. Även med intensiv träning faller de inte ur öronen. Öronkrokarna finns där för stöd, du kan till och med förstärka den genom att använda öronstabilisatorerna. De sitter mot brosket i dina öron.

Hörlurarna är lätta att bära med sig. De är kompakta och lätta att fällas upp och placeras i en av dina byxor eller jackfickor. De kommer med en väska. Du kan använda den för att skydda Anker SoundBuds Curve under dina resor (detta gör att de kan skyddas från repor / fall). Tack vare fodralet kommer du att vara säker på att inte skada hörlurarna om de placeras i din väska.

Fjärrkontrollen är utrustad med 3 knappar. Det är enkelt att använda och knapparna är lyhörda. Å andra sidan skulle knapparna behöva vara lite större. Men du har inga problem med att göra dem framstående. Du kommer att kunna svara på dina telefonsamtal, hantera din musik (spela upp / pausa), navigera mellan ljudspår och ändra volymen. Micro USB-porten för laddning av hörlurarna placeras på fjärrkontrollen. Den är skyddad av en liten gummiklämma, glöm inte att sätta tillbaka den på plats. Laddningsporten bör inte vara i kontakt med din svett. Mikrofonen är av dålig kvalitet, även på tysta platser är rösterna dämpade och saknar detaljer. Om du svarar på ett samtal i en bullrig miljö, Anker SoundBuds Curve kommer inte att kunna skilja rösterna från bakgrundsljudet.

Prestanda och ljudkvalitet


Anker-SoundBuds-Curve-test

Batteriet har en bra autonomi, det gav oss 13 timmars användning när vi lyssnade på vår musik med måttlig volym. De laddas med hjälp av mikro-USB-kabeln, det tar lite mindre än 2 timmar att få full laddning. Bluetooth-anslutningen är stabil och pålitlig, det finns inget NFC-chip för parning. Hörlurarna ansluts enkelt till din enhet och när den första parningen är klar ansluts de automatiskt. Det fanns ingen alltför tidig koppling när vi använde dem. Men det beror på källan (ljudspelare / smartphone) och var du är. Signalen är tillräckligt stark för att du ska kunna röra dig upp till 10 meter från källan. Å andra sidan kommer du inte att kunna använda dem för att spela eller titta på filmer, ljudet är synkroniserat.

Anker SoundBuds Curve är slutna hörlurar. Förvänta dig inte något fint på sund sidan. Nedgångarna är djupa och kraftfulla, mellanrummen är klara och neutrala och topparna balanserar något med de andra frekvenserna. Men basen är för kraftig, den kväver de andra frekvenserna. Detta påverkar rösterna och vissa instrument. Hörlurar är bra för att lyssna på musik som betonar basljud. Du kommer att uppskatta din elektroniska musik, hip-hop, rap oss. Fördelen med denna typ av ljudåtergivning är att de täcker yttre buller och motiverar när du gör din sport.

Hörlurar blockerar omgivande ljud på passiva sätt. Det är svårt att inte störas av buller om du använder hörlurarna under din dagliga pendling eller i bullriga miljöer. För att förbättra isoleringen kan du använda minneskumspetsarna och öka volymen. Det finns inte mycket ljudläckage, du kommer inte att störa människorna omkring dig även om du lyssnar på din musik i något högre volymer.

Slutsats


recension-Anker-SoundBuds-Curve

Anker SoundBuds Curve är inte de bästa hörlurarna, men de gör sitt jobb mycket bra. De är lätta och lätt att transportera. IPX5-certifierad (skyddad mot vattenstrålar från alla håll). En gång på plats i dina hörselgångar är de bekväma och öronkrokarna / stabilisatorerna ger bra stöd. Om du letar efter prisvärda Bluetooth-hörlurar för att göra din sport mest SoundBuds Curve kommer att tillfredsställa dig.

Anker SoundBuds Curve Sport-hörlurar


köp nu