Skip to content

Dudios Zeus TWS hörlursgranskning

Dudios är ett kinesiskt varumärke som specialiserat sig på design av ljudprodukter. I katalogen finns olika modeller av hörlurar. Företaget strävar främst efter att tillfredsställa små budgetar med dessa produkter. I detta test är vi intresserade av Dudios Zeus TWS. Dessa är verkligen trådlösa hörlurar (eller True Wireless på engelska). Det finns ingen kabel som ansluter de två in-ear hörlurarna. Och lådan som medföljer dem används för att transportera dem, men också för att ladda batterierna. Denna typ av hörlurar har varit mycket populär under en liten stund. Varje märke släpper olika modeller av 100% trådlösa hörlurar. Låt oss tillsammans ta reda på vad den här modellen är värd.

Bra poäng
– Lätt och bekväm
– Bluetooth 5.0-anslutning
– IPX5-certifierad
– pris


Negativa poäng
– Ingen stabilisator
– Känsligt fodral med spår

Dudios Zeus TWS-hörlurar


hörlurar-Dudios-Zeus-TWS

Dudios Zeus TWS-hörlurarna levereras i en liten kartong i svart färg. De inre öronkuddarna och fodralet visas på beläggningen. Tillverkaren har också tryckt små ikoner för att lyfta fram några av deras tekniska egenskaper (IPX-certifiering, autonomi, etc.) Förutom hörlurarna och transport / laddningsfodralet får du en mikro-USB-kabel för laddning, tips i olika storlekar och en användare manuell. Zeus TWS är tillgängliga för mindre än 40 euro på internet.

Dudios Zeus TWS-test


Dudios-Zeus-TWS-recensioner

Dudios Zeus TWS är 100% trådlösa hörlurar som har en klassisk design. Båda öronkåporna är utrustade med en avtagbar in-ear-spets. De är väldigt lätta, vardera väger 5 gram. På baksidan finns en knapp för att interagera med din musik och tillverkaren har också integrerat en liten lysdiod på skyddsskalet. De två magnetiska cirklarna håller hörlurarna i fodralet. Att sätta in i väskan är väldigt enkelt, du kan inte gå fel med riktningen. Huset ser ut som en sten. Den är kompakt, den kan glida i valfri byxa eller jacka. Det enda klagomålet vi kunde göra är på omslagets reflekterande yta. Det är trevligt att titta på när solljuset är på, men det är känsligt för strimmor och damm. Dudios-logotypen är tryckt på omslaget. Lådan innehåller tre lysdioder på framsidan för att indikera batterinivån och en mikro-USB-port på baksidan för att ladda batteriet.

Det finns inget fel på öronsnäckornas byggkvalitet och fodralet. Materialen som används är inte överst i sortimentet, men de är tillräckligt starka för att apparaten ska klara daglig användning. Dudios Zeus TWS kan följa med dig under alla dina resor. Du behöver inte ett skydd för protegesna. Hörlurarna är IPX5-certifierade. Som en påminnelse är IP-skyddsindex en internationell standard för vattentätning. Detta index klassificerar skyddsnivån för en anordning mot intrång i fasta och flytande kroppar. IPX5 betyder att Zeus TWS är skyddad mot stänkande vatten från alla håll. Regnet eller din svett kommer inte att skada dem, men var försiktig så att de inte är vattentäta. Du kan inte doppa dem i vatten.

Egenskaper


Dudios-Zeus-TWS-test

Hörlurarna levereras med tre par utbytbara öronspetsar. Du måste försöka alla tre för att hitta de rätta. Det är viktigt att tipsen matchar din kroppstyp. Detta påverkar komfort, stöd och isolering. Dudios Zeus TWS är in-ear, så delen med munstycket kommer in i din hörselgång. På Apple AirPods är öronplattorna placerade vid ingången till din kanal (du tappar isolering). Dudios True Wireless-hörlurar passar enkelt i öronen. Bokstäverna “L” och “R” är tryckta på öronkopparna så att du inte blir förvirrad. Med rätt par öronsnäckor är Zeus TWS bekväma och stabila. Du kan utföra huvudrörelser utan att förmakarna glider ut ur kanalerna. Å andra sidan finns det ingen stabilisator / fen på den här modellen. Så du kommer inte att kunna använda dem för sport. De kommer att falla ur dina öron om du tränar eller springer. Andra 100% trådlösa referenser är mer lämpliga för denna praxis. Du kan titta på varumärkena Jabra eller Bose.

Kontrollknapparna är placerade på baksidan av öronkopparna. Dessa är fysiska knappar. Du måste vara försiktig när du interagerar. Du bör inte trycka på knapparna för hårt om du inte vill vara övertryckt. Kontrollknapparna ger de vanliga kommandona. Du kan läsa var du ska pausa din musik, navigera mellan ljudspår, ändra ljudvolymen och ta eller avvisa dina telefonsamtal. Mikrofonen för samtal är inte den starka punkten för dessa True Wireless-hörlurar. Detta är ofta fallet med hörlurar som använder Bluetooth-teknik. Det är därför att föredra att använda din smartphone direkt när du får ett samtal. Annars är Zeus TWS kompatibla med iOS-, Android- och Windows-enheter.

Dudios Zeus TWS hörlurar använder Bluetooth 5.0-teknik. Denna nya standard förbättrar hastigheten och räckvidden för den trådlösa anslutningen. För att börja använda hörlurarna måste de placeras i fodralet och laddas via mikro-USB-porten. När du väl är laddad behöver du inte ta ut öronsnäckorna så att de slås på. En kvinnlig röst säger att de har gått in i “Power” -läget. Då måste du ansluta dem till din ljudkälla. För att göra detta, gå till Bluetooth-menyn på din enhet och välj Zeus TWS. Hörlurarna går automatiskt i parningsläge en gång ur lådan. När de väl har valts kommer hörlurarna automatiskt att anslutas via Bluetooth till din enhet (den kvinnliga rösten berättar om deras parningar). När du är klar behöver du inte längre starta din musik. Bluetooth-anslutningen var alltid stabil under vårt test. Version 5.0 gör skillnad, vi drar nytta av ett bra trådlöst utbud.

Prestanda och ljudkvalitet


opinion-Dudios-Zeus-TWS

Det är inte med den här modellen som du kommer att njuta av alla detaljer och precision i din musik. Audiofiler kan gå sina egna vägar. Samtidigt skulle man misstänka att hörlurar som säljs i denna prisklass inte kan göra mirakel. Högtalare av god kvalitet är dyra, så Dudios måste nödvändigtvis göra uppoffringar för att hålla försäljningspriset på Zeus TWS attraktivt. Dessa True Wireless-hörlurar vinner inte utmärkelsen för bästa ljud, men ljudet är fortfarande anständigt. Vanliga människor kommer att vara nöjda med återgivningen. Hörlurarna har bra kraft och tack vare in-ear-format är dina hörselgångar förseglade. Utanför störningar stör mindre lyssnandet. Det är viktigt att du väljer rätt ändlock för att få bästa möjliga isolering. Kom ihåg att passiv isolering påverkar ljudåtergivningen och lyssningskomforten. Med rätt öronsnäckor behöver du inte skruva upp volymen för att njuta av din musik.

När hörlurarna är laddade har du 3 timmars användning. Det här är inte de tuffaste 100% trådlösa hörlurarna på marknaden, men den prestandan är anständig. Batteriets livslängd varierar beroende på volymen. Om volymen är hög kommer du att njuta av din musik för mindre. Fodralet som hör till hörlurarna är utrustat med ett 500 mAh batteri. Det möjliggör tre fulladdningar av Dudios Zeus TWS. Vilket tar autonomin till cirka 15 timmar. Du laddar lådans batteri via mikro-USB-porten. Det är synd att tillverkaren har integrerat denna typ av anslutning, eftersom USB-C verkligen blir standard idag.

Slutsats


test-Dudios-Zeus-TWS

De Dudios Zeus TWS är 100% trådlösa hörlurar som uppfyller dem som har en budget. De kommer att klara sig bra om du inte vill spendera hundratals dollar. Naturligtvis, för detta pris är inte allt perfekt, men vi får funktionella True Wireless-hörlurar.

Dudios Zeus TWS


köp nu