Skip to content

Brainwavz M3 hörlurar recension

Brainwavz är ett varumärke som har funnits sedan 2008, de är specialiserade på att designa hörlurar och hörlurar. I detta test presenterar vi M3 in-ear-hörlurarna. Hörlurar som sticker ut för sitt utseende och ljudsignatur.

Bra poäng
– Balanserat och naturligt ljud
– Tillverkningskvalitet
– bekvämt


Negativa poäng
– Ingen fjärrkontroll
– Kabelflexibilitet
– Medium isolering

Brainwavz M3 hörlurar


brainwavz-m3-recension

Brainwavz M3 har en riktigt speciell design, deras kurvor bildar ett “L”. Estetiskt ser du omedelbart om de gillar dem eller inte (det är en fråga om smak). De är gjorda av metall och plast, det hela är tåligt och robust. Cylindern är svart i färg och har ett silverfärgat band placerat nära gummitopparna. Genom att ta bort öronspetsarna kommer du att kunna se denna silverfärgade yta bättre, vilket ger hörlurarna en viss elegans.

Brainwavz M3-test


brainwavz-m3-test

M3-hörlurar levereras med 3 par öronproppar av silikon (små, medelstora, stora), ett par öronspetsar av Comply-skum, ett par öronsnäckor av silikon med två flänsar, en skjortklämma, ett kardborreband, bruksanvisning och en garantikort (24 månader). Inget att säga om förpackningen, den är verkligen komplett. M3-hörlurar säljs för cirka 80 € på Internet.

Funktioner och design


hörlurar-brainwavz-m3

När de väl är placerade i dina hörselgångar är de mycket bekväma att bära, deras design tillåter Brainwavz M3-hörlurar att positionera sig väl. Hörlurarnas design påverkar inte ergonomin och lägger inte till ytterligare vikt. De är extremt lätta och efter några minuter glömmer du deras närvaro. Den 1,3 meter försilvrade “Y” -kabeln är täckt med flätat gummi. Den är av god kvalitet men saknar flexibilitet. Kabeln slutar med en 3,5 mm guldpläterad kontakt. Det finns ingen integrerad trådbunden fjärrkontroll, du måste hantera volymen och byta spår via din smartphone. Det här är hörlurar som är mer lämpade för en ljudfilm.

Om du använder silikons öronspetsar får du ganska genomsnittlig ljudisolering. Det är därför vi rekommenderar att du använder Comply-skumspetsarna. Dessa tips har flera fördelar. Formminnestipsen isolerar bättre från yttre buller, vilket förbättrar lyssningen. Det är då möjligt att lyssna på din musik under bättre förhållanden även när volymen är låg. Att använda silikonspetsarna är bara användbart för människor som inte vill bli helt avskärda från sin utomhusmiljö.

Prestanda och ljudkvalitet


brainwavz-m3

M3-hörlurarna har dynamiska 10,7 mm-drivrutiner med en nominell impedans på 20 ohm och ett frekvenssvar på 20 Hz till 20 000 kHz. Hörlurarna har inget signatur “V” -ljud med kraftig bas, utan snarare ett balanserat och naturligt ljud. Älskare av basseux in-ear måste leta efter en annan referens. De höga frekvenserna behärskas och är detaljerade, människor som är känsliga för känslighet behöver inte oroa sig. Jazzfans kommer att uppskatta ljudåtergivningen som ger denna typ av musik en plats. Mellanrummen är mycket trevliga, det finns en bra reproduktion av de olika instrumenten. Sången är tydlig och rik på tonen. Ljudsignaturen markerar inte basen och det är just så att basen är i linje med resten av frekvenserna. De Brainwavz M3 rekommenderas inte för användare som letar efter ett par intra för att lyssna på hiphop eller elektromusik. Ljudbilden är nära genomsnittet, den har något mer djup än bredd. I vilket fall som helst är ljudåtergivningen som erbjuds av de dynamiska 10,7 mm-högtalarna av hög kvalitet, särskilt för detta pris.

Slutsats


hörlurar-brainwavz-m3

Det finns mycket konkurrens på hörlurarnas marknad, men för det här priset finns det inte många referenser som lyckas leverera ett så balanserat ljud. De Brainwavz M3 hörlurar är bra hörlurar som erbjuder en unik ljudprofil till ett överkomligt pris.

Brainwavz M3


köp nu