Skip to content

Brainwavz B200 hörlurar recension

Att välja ett par in-ear-hörlurar kan vara svårt idag, det finns så många referenser på ljudmarknaden. Brainwavz är en tillverkare av hörlurar och hörlurar som lyckas ta marknadsandelar. Deras produkter erbjuder mycket bra valuta för pengarna, de har många fans runt om i världen. De Brainwavz B200 är efterträdarna till versionerna B100 och B150. Skillnaden med de gamla versionerna är att B200 är utrustad med en dubbel balanserad armaturgivare. Enligt märket var dessa hörlurar designade för audiofiler och alla som uppskattar överlägsna ljudkvaliteter. Ta reda på det i vår testa så hi-fi-entusiaster kan vara nöjda med dessa intras.

Bra poäng
– Ljudåtergivning
– Medföljande tillbehör
– bekvämt


Negativa poäng
– Ingen fjärrkontroll
– Ej avtagbar kabel

Brainwavz B200 hörlurar


Brainwavz-B200-recension

Hörlurarna kommer i en liten kartong, du kan läsa på framsidan av lådan några av funktionerna som dessa intras har: “balanserad ram”, “high-fidelity-ljud”, “tydlig och detaljerad” och “in-ear design ””.

När lådan är öppen hittar du inuti Brainwavz B200-hörlurarna, 6 uppsättningar silikonspetsar (S, M, L), ett par Comply T-100-skumspetsar, en fästklämma, kardborrekabel, skyddsfodral och användarmanual. Förpackningen är verkligen komplett, uppsättningen är tillgänglig för hundra euro på Internet!

Brainwavz B200-test


Brainwavz-B200-test

Idag återspeglar inte hörlurarnas försäljningspris nödvändigtvis kvaliteten på konstruktionen. Eftersom du kan köpa vackra hörlurar i aluminium för mindre än 30 €. De Brainwavz B200 använda samma design som B100-versionen. De svartfärgade skalen är gjorda av plast. Om du tittar närmare kan du se skarven som förbinder de två skalen med varandra. Om du av misstag kliver på det vet du att det är här hörlurarna kommer att gå sönder. Ytbehandlingarna är inte extraordinära, Brainwavz designade något riktigt enkelt. Men vi föredrar att budgeten används mer för ljud än för design. Bokstäverna “L” och “R” är direkt tryckta i skrovets plast. Denna lilla visuella guide hjälper dig att placera hörlurarna korrekt i dina hörselgångar.

Funktioner och design


test-Brainwavz-B200

Å andra sidan är kabeln bättre konstruerad, mer solid än skalen, den är flätad. Den övre delen är täckt med gummi och det finns en stor Y-formad kabeldelare. Å andra sidan trasslar kabeln lätt och det finns ingen fjärrkontroll för att styra din musik. Vi hittar denna typ av design (utan fjärrkontroll) på många audiofila hörlurar. Det är olyckligt att kablarna till Brainwavz B200 är borttagbara, eftersom detta skulle ha förbättrat hörlurarnas livslängd.

Justeringsnivå måste du prova de olika paren av silikontips för att se vilka som bäst anpassar sig till din morfologi. Du har inga problem med att hitta ett par som passar dina öron med tanke på antalet tips. Om du vill isolera dig från buller utifrån rekommenderar vi att du använder Comply T-100 öronsnäckor med minneskum. De kommer att förbättra din lyssnarupplevelse med Brainwavz B200. Deras design garanterar bättre isolering av externa ljud och utmärkt stöd i dina öron. Ljudprecisionen är mer optimerad och de passar lättare i dina hörselgångar. Om du planerar att använda dessa hörlurar på blanka platser (tunnelbana, tåg, plan), bör du definitivt använda skumspetsarna. Utvändigt buller, särskilt motorbuller, kommer att dämpas bättre. När de är för slitna måste de bytas ut, Comply T-100 skumspetsarna säljs för cirka tjugo euro på internet.

Prestanda och ljudkvalitet


hörlurar-Brainwavz-B200

Brainwavz B200-hörlurarna är inte för dyra eftersom de är utrustade med en dubbel balanserad armaturgivare. Å andra sidan kan högtalarna erbjuda en detaljerad och balanserad ljudåtergivning, men erbjuder inte kraftfull bas. Mellanländerna är mer detaljerade och mer naturliga än några av deras rivaler, särskilt Sennheiser Momentum in-ear. När du avfyrar din musik kommer du att märka att även om volymen är hög erbjuder B200 ett rent och balanserat ljud. Det finns ingen dämpad eller okontrollerad ljudfrekvens, det är ett riktigt trevligt ljud för dina trumhinnor. På deras datablad anges att de ger tydliga och detaljerade toppar, omsluter mids och mjuka nedgångar. Vi kan bara bekräfta hans uttalanden, de erbjuder en balanserad ljudsignatur.

Slutsats


hörlurar-Brainwavz-B200

Brainwavz B200 är mycket bra in-ear-hörlurar, de klarar sig från tävlingen tack vare deras högkvalitativa ljud. De erbjuder en högkvalitativ ljudåtergivning (balanserad och mjuk). Dessutom kommer de med många tillbehör, när du väl har valt rätt par tips anpassar de sig enkelt efter din kroppstyp. Kompatibla minneskum ger bättre isolering. Det är bara synd att kablarna inte kan bytas ut och plasten som används för att bygga skalen kan vara av bättre kvalitet.

Brainwavz B200


köp nu