Skip to content

Bose Soundsport Free Test – Trådlösa hörlurar

Apple-varumärket har länge dominerat marknaden för trådlösa hörlurar sedan lanseringen av AirPods, men alternativ har funnits sedan dess. I synnerhet Bose, som vill etablera sig som en referens med SoundSport gratis. Tillgängligt sedan våren kommer vi att se vad mer de har att erbjuda inför tävlingen.

Bra poäng
– Utmärkt passform
– Autonomi
– IPX4-certifiering


Negativa poäng
– Pris
– Synkroniseringsproblem
– Deras storlekar

Bose Soundsport Free – Trådlösa sporthörlurar


bose-soundsport-free-test

Bose Soundsport Free är helt trådlösa hörlurar. De har vattentåliga galler som skyddar dem från regn och svett. De är gjorda av ett vattenavvisande material (IPX4-standard).

Vad finns i boxen


Bose-SoundSport-Free-Wireless-Sports-hörlurar

Inuti hittar du ett laddningsfodral, en mikro-USB-laddningskabel, två par StayHear + öronsnäckor och SoundSportFree-hörlurarna. Hörlurar erbjuds till ett pris av 200 €

Funktioner och design


bose-soundsport-free-recension

Sporthörlurarna Soundsport Free har IPX4 vattentät standard, vilket innebär att de är lämpliga för alla väderförhållanden och tål kraftigt stänkvatten. Dessa är hörlurar som är lämpliga för sport och har flera fördelar. Bose tillhandahåller StayHear + vingade öratoppar, vilket gör det lättare att hålla hörlurarna på plats. När det väl är på plats i örat är det yttre bullret väl isolerat.

Tack vare StayHear + Sport-tipsen (tre par i storlek S / M / L ingår i köpet) är passformen oklanderlig. Fenorna är flexibla och bekväma, även om de är gjorda av plast förblev hela robusta. IPX4-certifiering och högkvalitativa material tillåter Bose SoundSport Free-hörlurar för att klara din intensiva träning över tid.

Kontrollerna är inbyggda i öronkopparna, de är små men fungerar bra. Du kan ändra volymen, spela upp musiken genom att klicka två gånger på mittknappen. En av de negativa punkterna i hörlursdesignen SoundSport gratis, det är deras storlek! Att undra om anställda i Bose alla har stora öron, designmässigt är de långt ifrån diskreta!

Prestanda och ljudkvalitet


bose-soundsport-free-test

Anslutningsnivå det skulle finnas saker att förbättra, soundport-fria är lätta att ansluta, men det är svårare att upprätthålla en stabil anslutning. Du kommer att ha några kopplingar från vänster hörsnäcka under användning, det bör noteras att de inte stöder Bluetooth aptX-codec (för tillfället). Du kommer att ha en app som heter Bose Connect App för att hitta hörlurarna om du tappar dem, den visar dig den sista platsen de användes. Uppdateringar erbjuds genom denna applikation av Bose för att förbättra problem som användare stöter på. Problem med ljud- / videosynkronisering har noterats av användarna.

Bose SoundSport Free har ett batteri som kan ta 5 timmar, jämfört med den trådlösa tävlingen som bara kommer in med en batteritid på 3-4 timmar. Laddningsboxen ger 10 timmars batteritid, inget att säga om livslängden. Naturligtvis varierar batteriets livslängd beroende på lyssningsfrekvensen.

Fans av Bose-ljud kommer att fortsätta att inte bli besvikna, de har en ljudprofil som liknar SoundSport Wireless. Du hör generös och lyhörd bas, men du kan inte definiera den som kraftig bas. Höjderna saknar detaljer, de är lite efter, men ger ingen aggressiv sibilans för dina trumhinnor. Mellanländerna är naturliga och återger ett attraktivt ljud.

Slutsats


bose-soundsport-free-wireless-test

Bose SoundSport Wireless är bekväma, deras design gör att de kan hålla sig på plats, Bose-certifierat ljud. Vissa användare kommer inte att lockas av sitt massiva utseende, men de erbjuder utmärkt funktionalitet och bra batteritid för trådlösa hörlurar. Uppdateringar kommer säkert att lösa några av de problem som användare stöter på.

Bose Soundsport Gratis hörlurar


köp nu