Skip to content

Bästa trådbundna hörlurar under $ 50

I den här artikeln har vi listat de bästa hörlurarna som säljs under $ 50 på marknaden. Du gillar att lyssna på musik när du är på språng, men du är inte nöjd med kvaliteten på ditt grundläggande par hörlurar som följde med din smartphone. Dessutom är få människor nöjda med det. Standardhörlurarna som du får med din telefon har inte kapacitet att göra dina favoritmusikspår rättvisa. De flesta användare klagar över det platta ljudet. Lyckligtvis kan många modeller ersätta dem. Hörlurarna vi har listat ger en bättre musikupplevelse till ett lågt pris.


Här är vårt urval av de bästa trådbundna hörlurarna under 50 euro

KZ ZS10 Pro


KZ-ZS10-Pro-IEM

KZ är ett kinesiskt varumärke som kommer att pratas om i framtiden om det fortsätter att släppa bra hörlurar, som KZ ZS10 Pro. När vi lyssnar har vi ett detaljerat, kontrollerat och kraftfullt ljud. Vi kan ha en negativ syn när vi tror att dessa hörlurar är gjorda av kineser. Det är sant att low-end in-ear hörlurar ofta kommer från detta land. Men då kommer du verkligen bli förvånad över att använda dem.

Du behöver bara titta på köparens kommentarer för att förstå att KZ vet hur man gör kvalitetshörlurar. Så alla referenser är inte effektiva. Men KZ ZS10 pro kan verkligen rekommenderas. Förutom bra ljud erbjuder de en snygg konstruktion och de är bekväma. KZ ZS10 klarar till och med att tillfredsställa vissa ljudfiler. Därför kommer de högst upp i vår ranking av de bästa trådbundna hörlurarna under 50 euro.

check-the-price

1 MER E1009


1MORE-E1009

1mer designar högkvalitativa produkter. Speciellt inom hörlurar. Dessa trippel- och fyrdubbla drivrutinsmodeller levererar så detaljerat ljud. Tyvärr är de ganska dyra. Inte alla stipendier har råd med dem. 1More är medveten om att varumärket kan släppa billigare hörlurar.

1More E10009 är utrustad med dynamisk givare som ger djup bas och kristallklart ljud. Så återgivningen är inte upp till de tre eller fyrdubbla förarna, men vi njuter fortfarande av bra musiklyssning. De har också en ergonomisk design. Tre storlekar av silikonspetsar tillhandahålls för att hitta rätt passform. Du kommer att kunna styra din musik och dina samtal med fjärrkontrollen ç-knappen som är kompatibel iOS och Android.

check-the-price

Sennheiser CX 3.0


Sennheiser-CX-3.0

Jag tror att vi inte längre behöver introducera Sennheiser. Det tyska varumärket har infört sina produkter (hörlurar, hörlurar, högtalare) över hela världen. De har verkligt kunnande inom ljudområdet. Det måste sägas att det har funnits på marknaden länge. Dessutom är företaget en av pionjärerna (skapades 1945). Hon har inget mer att bevisa på detta område. Dess många referenser säljer bra internationellt och varumärket fortsätter att förnya sig genom åren.

Sennheiser CX 3.0 är in-ear-hörlurar som ger detaljerat ljud och djup bas. Du placerar öronpropparna i öronen och med en bra passform reduceras bullret på utsidan. Dessutom tillhandahålls ett förvaringsfodral. Du kan ha med dig hörlurarna under dina olika resor.

check-the-price

Xiaomi kolv


xiaomi-kolv

Xiaomi är märkt som har talat mycket de senaste åren. Det måste sägas att det kinesiska varumärket slår hårt inom smartphones. Det blev snabbt det kinesiska varumärket som erbjöd det bästa priset för smartphones. Du bör också veta att varumärket är aktivt inom andra högteknologiska områden. I katalogen finns också elektriska skotrar, anslutna klockor, anslutna glödlampor etc.

Företaget designar också produkter inom ljudområdet. Hörlurar, hörlurar och Bluetooth-högtalare. Deras in-ear-hörlurar är inte de bästa på marknaden, men de passar fortfarande in i vår ranking av de bästa trådbundna hörlurarna under $ 50. För tio dollar får du in-ear-hörlurar med en metalldesign som ser bra ut. Förutom designen erbjuder Xiaomi-kolven ett ganska anständigt ljud. Basen läggs fram, plötsligt tappar vi förståelsen i mellanregistret och diskanten. Men de är fortfarande bättre än de flesta grundläggande hörlurar som levereras med smartphones. Människor som har en liten budget kommer att vara nöjda med att köpa dem.

check-the-price

Panasonic RP-TCM125-K


Panasonic-RP

Dessa hörlurar från Panasonic är in-ear-hörlurar som garanterar komfort, stil och fantastiskt ljud. In-ear-designen gör att hörlurarna kan hålla sig på plats även när du är på språng. De kommer med tre par tips i olika storlekar. Du har inte försökt dem att hitta de som matchar din kroppstyp.

Fördelen med dessa in-ear hörlurar är att de är kompatibla med alla de senaste enheterna, som smartphones, surfplattor, mp3-spelare etc. De har också en mikrofon, vilket gör dem till en bra partner om du vill hämta dina telefonsamtal när du är på språng. De är kompatibla med Android, iPhone, Blackberry och Windows / Microsoft.

Det föreslagna ljudet är klart utan mättnad. In-ear-designen deltar i musikalisk nedsänkning. Du njuter av detaljerna i varje musik tack vare det utökade frekvenssvaret. Den långa kabeln är inte obekväm under användning. Du kan enkelt lägga din enhet i din väska eller ficka och styra din musik med knapparna på fjärrkontrollen. Det är lätt att interagera.

Dessa trådlösa hörlurar från Panasonic finns i olika färger. Det är inte mycket, men färgvalet gör att de sticker ut bland andra konkurrerande modeller. Panasonic är känt över hela världen för sina högkvalitativa produkter. Varumärket har återigen kunnat designa en välgjord och prisvärd produkt.

check-the-price

Beats av Dr. Dre – urBeats


Beats-by-Dr Dre-urBeats

Unga musikälskare är mycket förtjust i varumärket Beats av Dr Dre. Varumärket får fortfarande rykte hos unga publik sedan Apple köpte det. Innan tyngdpunkten låg på basen, men nu förbättras ljudnivån. UrBeats är ett bra val av trådbundna hörlurar för musikälskare på en budget. Med dessa hörlurar får du kompletta in-ear-hörlurar till ett överkomligt pris.

Det som slår först är deras design. Det färgstarka metallutseendet lämnar inte användaren och dem omkring dem likgiltiga. Deras design är optimal, du kan använda dem när du är på språng eller när du spelar sport. Drivrutiner inbyggda i hörlurarna ger skarpt, balanserat ljud. Basen dominerar fortfarande när det gäller rendering. Det är fortfarande trevligt, men du kommer inte att njuta av alla detaljer i din musik.

De är utrustade med en känslig mikrofon och med kapacitet en brusreducerande funktion. Du kommer att kunna hantera din musik och telefonsamtal via fjärrkontrollen. Personer som letar efter trådbundna hörlurar för mindre än 50 euro kommer att vara nöjda med den här modellen. Det kommer fortfarande att gilla närvaron av bas.

check-the-price

AmazonBasics In-Ear-knoppar


AmazonBasics-In-Ear-Buds

Dessa Amazon-hörlurar är bland de billigaste par trådbundna hörlurarna som finns på marknaden. Men det låga priset på denna produkt äventyrar inte kvaliteten. Designen, komforten och ljudet är tillräckligt bra för att tillfredsställa majoriteten av människorna på en budget. När du väl har anslutit dem får du tillräckligt bra ljud. Det finns tillräckligt med detaljer för att njuta av en bra ljudsession.

Design och material som används för deras design är tillfredsställande. Silikonerna som medföljer hörlurarna är gjorda av flexibelt silikon och hjälper till att minska buller från utsidan. 3,5 mm hörlursuttaget är silver, vilket skapar en bra ljudanslutning mellan hörlurarna och de olika källenheterna. AmazonBasics in-ear-hörlurar levereras med en tre fot lång kabel, som, för att vara rättvis, inte är så lång men ändå gör hörlurarna lätta att bära och använda på språng.

När det gäller kompatibilitet kan dessa hörlurar användas med enheter som iPad, iPod, iPhone, Android-telefoner, surfplattor, MP3-spelare etc. Klämman som är fäst vid kabeln fäster hörlurarna i dina kläder. Dessa är superlätta hörlurar. De stör inte dig under användning. 4 par öronspetsar i olika storlekar finns i lådan. Du kommer säkert att hitta ett par som passar din kroppstyp. Med anständigt ljud, användarvänlighet och ett lågt pris är dessa hörlurar ett bra val.

check-the-price


Trådbundna hörlurar – Köpguide


trådbundna hörlurar-köpguide

Ljudet

Om du vill köpa hörlurar är det först och främst att lyssna på din musik, så ljudkvaliteten är viktig. Oavsett om vi är klara från början är det sällsynt att kunna få ljudfilkvalitet med hörlurar som säljs för mindre än 50 euro. KZ ZS10 Pro kommer nära, men det finns fortfarande bättre på marknaden. Problemet är att försäljningspriset överstiger 50 euro när du vill köpa ett par audiofila hörlurar. Vi har fortfarande gjort ett urval av hörlurar som låter anständigt. Du får garanterat bättre ljudkvalitet med dessa än med dina grundläggande hörlurar som medföljer din smartphone. Så du kommer inte att njuta av alla detaljer i frekvenserna (bas, mellanregister, diskant), men det är fortfarande bra. De flesta användare är nöjda med de referenser vi har valt. Kom ihåg att tipsen som medföljer hörlurarna också är viktiga. De verkar på ljudåtergivningen och på isoleringen. Vi kommer att återkomma till detta mer detaljerat strax efter. Så du kommer att förstå att de bästa trådbundna hörlurarna under 50 euro inte ger dig ett ljudklapp, men ljudåtergivningen kommer att räcka för att lyssna på musik dagligen.

Bekvämlighet

Komfort är en annan viktig punkt när du väljer hörlurar. Det måste redan vara tillräckligt kompakt, för du kommer att ta dem med dig. Vissa tillverkare tillhandahåller fodral eller små fickor för att skydda dem under dina resor. Men annars för de flesta in-ear-hörlurarna tillåter deras format att de bärs i en byx- eller jackficka. Vissa har lite mer massivt skrov, plötsligt tar de mer plats. Men dessutom påverkar det komforten. Faktum är att massiva intrar är svårare att placera i öronen och detta påverkar också stabiliteten. Det är viktigt att hörlurarna är bekväma och erbjuder bra stöd och vad du än använder. Oavsett om du är stillastående eller rör dig. Testa hörlurarna om möjligt innan du köper det. På så sätt kan du se den komfort de erbjuder. Du vet om det är lätt att sätta i öronen, om komforten finns och om du kan flytta huvudet i alla riktningar utan att se dem glida ut ur öronkanalerna. Support är ännu viktigare om du planerar att använda dem för träning. Ändkåpor spelar också en roll i komforten.

Ändlock

Som vi berättade precis ovan finns tips med hörlurarna. Beroende på tillverkare kan du njuta av 3 eller 4 par tips i olika storlekar (S / M / L / XL). Dessa tips påverkar komfort, stöd och ljudåtergivning. Så det är absolut nödvändigt att välja de tips som anpassar sig till öronets morfologi. Faktum är att tipsens storlek måste motsvara storleken på din hörselgång. Och för att ta reda på det är det du ska göra att prova dem. Tveka inte att matcha paren, eftersom dina två hörselgångar inte nödvändigtvis är identiska. Ibland är det bättre att ha ett par storlekar S på ena sidan och ett par storlekar M på den andra. Typen av öronproppar är också viktig. Det finns silikon-, gummi- och skumspetsar. Dessa skum är våra favoriter, eftersom de lättare anpassar sig till användarens hörselgång. Skummet deformeras och återgår sedan till sin ursprungliga form. De är bekvämare och erbjuder också bättre isolering. Din hörselgång är väl förseglad, så yttre ljud är mindre hörbart. Detta är viktigt om du vill hamna i en musikbubbla. Tyvärr erbjuder de flesta märken silikon-tips. Du måste därför köpa skumspetsarna separat. Det finns något för alla budgetar. Det finns skumtips från Comply-märket som säljs för cirka tjugo euro och skumtips i nedre änden som kan köpas för 3-4 euro på kinesiska webbplatser. Vi rekommenderar detta köp, eftersom det verkligen gör skillnad när du lyssnar på musik. Du får bättre ljud och bättre ljudisolering.

Kabeln

Den sista viktiga punkten är kabeln som ansluter hörlurarna. Det måste redan vara tillräckligt långt. Mellan 80 och 1 meter är tillräcklig. På så sätt kan du placera hörlurarna i öronen och lägga din ljudkälla (smartphone / mp3-spelare) i fickan. En kabel som är för kort eller för lång är problematisk. Du behöver bara en bra längd för att inte bli generad. Kabelns kvalitet är också viktig. Om den är för tunn kan du av misstag bryta eller ta bort den. Detta är problematiskt eftersom vi inte lämnar trådbundna hörlurar. Om kabeln är avbruten är det bra att köpa tillbaka ett par hörlurar. Kablar med hörlurar är ofta gjorda av gummi, men vissa modeller har en flätad yta. Båda materialen är starka. Huvudsaken är framför allt att den måste vara tillräckligt tjock för att garantera motstånd mot vridning och klämning. Det måste vara tillräckligt starkt för att de trådbundna hörlurarna ska hålla över tiden.