Skip to content

Aukey EP-T32 recension

Aukey-märket är inte okänt för oss, vi har redan testat många av deras produkter. Företaget designar olika saker, hörlurar, men också externa batterier, nav, kablar och andra tillbehör. I detta test är vi intresserade av Aukey EP-T32. Dessa är True Wireless-hörlurar (100% trådlösa) som är designade för sportövning eftersom de har öronkrokar. Denna typ av hörlurar har funnits ett tag. Låt oss tillsammans ta reda på om Ep-T32 är ett bra val att göra om du är atletisk och gillar att lyssna på musik.

Bra poäng
– pris
– Komfort
– stabilitet
– IPX8


Negativa poäng
– Stort hölje

Aukey EP-T32 hörlurar


hörlurar-Aukey-EP-T32

Hörlurarna kommer i en liten kartong fylld med skum. Detta gör att hörlurarna kan skyddas väl under leveransen. När allt är uppackat får du fodralet, de två öronsnäckorna, en USB-C-kabel för laddning, 3 par öronsnäckor (S / M / L), en startguide och ett garantikort. Lådans innehåll är klassiskt.

Det första vi observerar är fallets format. Den senare är rundad, men framför allt något skrymmande. Du behöver en stor ficka för att bära den (den glider lättare i en jackficka än en byxficka). Aukey valde att använda plast med matt svart yta, det finns bara en liten del som har en glänsande effekt på locket. Vi kan också se logotypen för varumärket som är stämplat på den blanka delen. Det finns inte mycket annat att säga om fodralet, bara att det har en USB-C-port på baksidan för att ladda batteriet och en lysdiod indikerar när den laddas.

När fallet är öppet stöter vi på de två förmakarna som hålls magnetiskt. Du kan öppna fodralet utan att hörlurarna faller ut. Du är säker på att du inte av misstag tappar bort dem när du laddar. Inuti fodralet kan du se bokstäverna “L” och “R” som gör att du inte kan göra något misstag när du byter ut hörlurarna i fodralet. Dessutom är det väldigt enkelt att ta bort hörlurarna och byta ut dem i fodralet. Vi kan också observera tre vita lysdioder som indikerar batteriets laddningsnivå. Det finns inget annat att klaga på ärendet än dess storlek.

Aukey EP-T32 Test


hörlurar-Aukey-EP-T32

Hörlurarna är också svarta i färg med matt yta. Vad vi omedelbart märker är att de integrerar öronkrokar, in-ear-tips, en liten aviserings-LED och magnetiska kontakter. Aukey-logotypen stämplad på plasten är knappt synlig. Hörlurarnas kropp är plast, men krokarna och spetsarna är gjorda av silikon för att göra det bekvämare när du bär dem. Bokstäverna “L” och “R” är också inbäddade i plasten så att användaren inte blir förvirrad under användning.

Som vi sa till dig är dessa True Wireless-hörlurar in-ear, det vill säga de tränger in i användarens hörselgång. Spetsarna på öronkåporna är avtagbara, Aukey tillhandahåller tre par öronspetsar i olika storlekar (S / M / L). Du måste testa tipsen för att ta reda på vilka som matchar din kroppstyp.

Intraformatet tilltalar inte alla, men den här designen är att föredra när du vill använda trådlösa hörlurar för sport. Efter att ha valt rätt par öronsnäckor är Aukey EP-T32 bekväma och stabila. Munstycket förseglar hörselgången och kroken runt örat ger stöd. Det finns verkligen inget att säga om denna punkt. Du kommer att kunna bära hörlurarna i flera timmar i taget utan att känna obehag och de kommer aldrig att falla ur dina öron tack vare krokarna. Dessa är lätta (8 gram), bekväma och stabila True Wireless-hörlurar. Du måste bara välja rätt par tips för att få en bra användarupplevelse.

Egenskaper


Aukey-EP-T32-recension

Aukey EP-T32-hörlurar ansluter med Bluetooth-teknik och stöder AAC- och aptX-codecs. Inte alla moderna trådlösa hörlurar är kompatibla med Sony- och Qualcomm-codecs. Naturligtvis måste din källenhet vara kompatibel med dem för att njuta av dem medan du lyssnar på musik. Annars är den trådlösa anslutningen pålitlig och stabil. Du kommer att kunna lyssna på din musik medan du lämnar din mobiltelefon i fickan utan att ljudet avbryts.

Aukey har designat EP-T32 för idrottare, förutom hörlurarna har hörlurarna IPX8-certifiering. Detta innebär att de är skyddade mot långvarig nedsänkning längre än 1 meter. Du är säker på att din svett och vatten inte kommer att skada dem. Idrottare kommer att vara nöjda!

Kontrollerna utförs via beröringszonerna på hörlurarnas utsida. Beröringszonerna är reaktiva på olika kranar. De vanliga kontrollerna finns: du går för att läsa var du ska pausa din musik, navigera mellan ljudspår (nästa / föregående), starta röstassistenten och svara / lägga på dina telefonsamtal. Du kan också dra nytta av den automatiska uppspelningen / pausen när du lyssnar på dina öron. Denna funktion finns på majoriteten av True Wireless-hörlurar som nyligen släppts på marknaden.

Prestanda och ljudkvalitet


Aukey-EP-T32-test

Ljudet från EP-T32 är inte överväldigande, samtidigt som det är vettigt med tanke på deras pris. Du får bättre ljud om din enhet stöder AAC- eller aptX-codec. När vi lyssnar njuter vi av ett ljud med djup bas och en accentuering av mids. Du kommer inte att njuta av alla detaljer i din favoritmusik, men lyssningsupplevelsen är tillräckligt bra för att tillfredsställa majoriteten av användarna. Återgivningen förblir tydlig även när volymen trycks upp.

Det finns dock ingen brusreducering. Ljudisolering uppnås endast genom in-ear-spetsarna. Så du måste ta dig tid att välja rätt par. Din hörselgång måste vara tätad så att yttre buller inte stör ditt lyssnande på musik.

När de är fulladdade har hörlurarna nästan 7 timmars batteritid (dessa är varaktiga hörlurar). Du får inte slut på batteri under dina sportsessioner. När batteriet är urladdat behöver du inte placera öronsnäckorna i fodralet för laddning. Du kan få 4 fulla laddningar vilket gör att batteritiden blir 35 timmar. Boxbatteriet kan laddas via kabel via USB-C-porten på baksidan eller trådlöst. Placera bara fodralet på en induktionsladdare och vänta tills batteriet är fulladdat.

Slutsats


test-Aukey-EP-T32

Aukey EP-T32 är avancerade True Wireless-hörlurar som uppfyller sina roller. Personer som letar efter hörlurar för att träna kommer gärna använda dem. De är prisvärda, bekväma, stabila och har en IPX8-certifiering.

Aukey EP-T32 hörlurar


köp nu