Skip to content

Aukey EP-T31

I detta test är vi intresserade av Aukey EP-T31 som är True Wireless-hörlurar (100% trådlösa) som säljs till ett lågt pris. Revolutionen med äkta trådlösa hörlurar ägde rum när Apple släppte sina första AirPods, eftersom tusentals referenser finns tillgängliga på marknaden. Låt oss tillsammans ta reda på vad Ep-T31 är värda.

Bra poäng
– pris
– Rätt ljud
– Autonomi
– Trådlös laddning


Negativa poäng
– Ingen mobilapplikation
– Bluetooth-latens

Aukey EP-T31 hörlurar


hörlurar-Aukey-EP-T31

Aukey EP-T31 levereras i en liten återvinningsbar kartong. Lådans innehåll är klassiskt. När du har avmarkerat allt får du bärväskan, hörlurarna, tre par öronsnäckor (S / M / L), en USB-A till USB-C laddningskabel och en användarmanual.

Fodralet som används både för transport och laddning av hörlurarna är helt plast och svart. Väskan är tillräckligt stark för att klara daglig transport. Dessutom utnyttjar vi en kompakt design som gör att den kan glidas i valfri ficka. Vi uppskattar också gångjärnsstyrkan och det faktum att öronkåporna är magnetiserade. Du kan vända på fodralet utan att se hörlurarna falla ut. Det här är en liten detalj som är viktig att veta att vi kommer att använda hörlurarna dagligen.

På framsidan kan vi se 3 små lysdioder som anger batteriets laddningsnivå. USB-C-porten för laddning av den senare är placerad på baksidan (kabeln medföljer i lådan). Aukey tjänar poäng på anslutning, eftersom vissa True Wireless-hörlurar som säljs i samma prisklass fortfarande använder mikro-USB.

Aukey EP-T31 Test


hörlurar-Aukey-EP-T31

Hörlurarna är riktigt små. Vi blir omedelbart förvånade över deras lätthet när vi har dem i handen. Det här är in-ear-modeller, vilket innebär att de kommer in i användarens hörselgång. Varumärket tillhandahåller tre par öronsnäckor i olika storlekar (S / M / L). Som vanligt måste du testa dem för att hitta de som matchar din kroppstyp. =

Förutom spetsen har varje hörsnäcka en liten aviserings-LED och en peksknapp. Du kommer att interagera via pekytorna för att läsa eller pausa din musik, navigera mellan spår och hantera dina telefonsamtal. Hörlurarna har infraröda närhetssensorer som upptäcker om du bär dem eller inte. Du behöver inte ta bort hörsnäcken för att pausa din musik och sätta in den igen för att återuppta uppspelningen.

Det bör också noteras att hörlurarna är IPX5-certifierade. Vilket innebär att de är skyddade mot stänkande vatten och svett.

Egenskaper


Aukey-EP-T31-recension

Ihopparning är väldigt enkelt. Du tar ut hörlurarna ur lådan och sedan går du till menyn på din smartphone för att välja hörlurar. Det är snabbt och enkelt. Hörlurarna använder Bluetooth-teknik i version 5.0. Vi beklagar att Aukey inte har utvecklat en applikation för att hantera hörlurar. Med en applikation på hans smartphone kunde vi ha anpassat touchkontrollerna och modifierat ljudåtergivningen med en equalizer.

Deras lätthet och små storlek är en positiv aspekt. Du känner dem knappast under användning. Du kan lyssna på din musik i flera timmar i taget utan att känna obehag. Du måste bara välja rätt tips för att få god komfort och stabilitet. På tal om stabilitet skulle vi ha velat att Aukey skulle inkludera krokar, eftersom stödet inte är säkert när man börjar göra starkt rytmiska träningspass. Idrottare som gillar fysiska aktiviteter med hög effekt bör välja mer lämpliga True Wireless-hörlurar. EP-T31 är mer avsedd för daglig användning (hemma, på väg till jobbet, på jobbet).

Vi beklagar att latensen är så hög. Det finns ingen möjlighet att titta på videoinnehåll utan att uppleva en fördröjning mellan ljud och bild. Det är synd att se detta problem när varumärket annonserar låg latens på hörlurarnas datablad. Du måste välja andra 100% trådlösa hörlurar om du vill titta på videor eller spela på din smartphone. Observera också att mikrofonens kvalitet inte är exceptionell.

Prestanda och ljudkvalitet


Aukey-EP-T31-test

Som vi sa ovan är dessa hörlurar i örat, så den musikaliska upplevelsen är mer uppslukande. Å andra sidan finns det ingen ANC-funktion (brusreducering), vi måste vara nöjda med den passiva isoleringen tack vare ändkåpan. Det är därför det är viktigt att välja rätt storlek (din kanal måste vara väl förseglad). Annars går ljudnivån Aukey EP-T31 bra. De är tillräckligt kraftfulla för att njuta av din musik under alla omständigheter (inomhus eller utomhus). Det kommer fortfarande att vara nödvändigt att ha en lätt hand på volymen, eftersom förvrängningen visas om du trycker på volymen till gränsen.

Ljudkvaliteten är korrekt, det är tydligt att dessa True Wireless-hörlurar inte riktar sig till ljudfiler (samtidigt är det ganska logiskt med tanke på deras pris). När vi lyssnar på olika musikstilar kan vi se att Aukey EP-T31 erbjöd tillgång till mediet. Basen är inte tillräckligt närvarande. När det gäller diskanten lyckas de uttrycka sig. Så ljudet är inte fantastiskt, men tillräckligt anständigt för att tillfredsställa majoriteten av användarna.

Autonominivå vi njuter av 5 timmars användning med full laddning och 25 ytterligare timmar tack vare lådorna. Med tanke på denna föreställning håller Aukey EP-T31 ut. Du kommer att kunna njuta av din musik för många. När du är platt lägger du tillbaka hörlurarna i fodralet för att ladda. Boxbatteriet laddas via USB-C-porten eller trådlöst med en Qi-induktionsladdare. Denna teknik finns inte ofta i True Wireless-hörlurar som säljs i det här prisklassen.

Slutsats


EP-T31

Aukey EP-T31 hörlurar är low-end hörlurar som tillfredsställer användare som letar efter 100% trådlösa modeller till ett lågt pris. Mer krävande användare måste spendera mer pengar.

Aukey EP-T31 hörlurar


köp nu