Skip to content

AUKEY EP-T25

Vi har redan testat flera hörlurar från Aukey-märket. Så det är uppenbart att detta företag inte är ett av de audiofila varumärkena. Men vissa referenser har tillfredsställt oss. Aukey har gjort bra hörlurar för sig själva (solid konstruktion och innovativa funktioner). Å andra sidan är hans sida bra och mindre bra. I detta test är vi intresserade av Aukey EP-T25. Äkta trådlösa hörlurar säljs för mindre än 40 euro. Ta reda på deras egenskaper och prestanda i vårt omfattande test.

Bra poäng
– Pris
– Komfort
– Fallets kompaktitet
– IPX5


Negativa poäng
– Basseu-rendering

AUKEY EP-T25 hörlurar


hörlurar-AUKEY-EP-T25

Hörlurarna levereras i en liten kartong. Som vanligt väljer Aukey att välja en nykter och diskret förpackning. Det finns bara en ritning som representerar EP-T25s på lådan. När allt har packats upp får vi den lilla laddnings- / transportboxen, de två öronsnäckorna för att lyssna på din musik, silikonspetsar i olika storlekar, en USB-C-kabel för att ladda batteriets låda och pappersarbete. Aukey EP-T25 kan köpas på Amazon-webbplatsen för mindre än 40 euro. Det råder ingen tvekan om att de faller i kategorin low-end med tanke på deras pris.

AUKEY EP-T25-test


hörlurar-AUKEY-EP-T25

Det första som slår dig när du har laddnings- / transportboxen i handen är dess otroliga kompaktitet. Det är verkligen en av de minsta lådorna på True Wireless-hörlursmarknaden. Du kommer verkligen inte ha några problem med att transportera den. Det glider in i alla byxor eller jackfickor. Dessutom måste du vara försiktig, eftersom den lätt kan gå förlorad med tanke på dess storlek. Undvik att placera den i en påse full av andra föremål.

Annars är dess form klassisk. Aukey har valt ett avrundat, rullstensformat. Kåpan öppnas på framsidan. Du måste vara försiktig, eftersom gångjärnet inte är superstarkt. Tillverkaren använde billig plast för att utforma fodralet. Detta är ganska logiskt med tanke på försäljningspriset för hörlurar (du måste spara pengar på vissa aspekter för att erbjuda ett attraktivt försäljningspris). Vi kan också se fyra små lysdioder på framsidan som indikerar batteriladdningsnivån på 350 mAh och USB-C-porten placerad på baksidan för att kunna ladda batteriet.

Vi öppnar locket och vi faller på de två hörlurarna som hålls magnetiskt. Den magnetiska effekten är kraftfull, eftersom de två öronkåporna förblir på plats även när du vänder fodralet upp och ner. Tillverkaren har också valt ett kompakt format för öronsnäckorna. Aukey Ep-T25 har några saker gemensamt med AirPods Pro. Efter det är det inte det första varumärket som kopierar Apples modell.

På den här modellen har de två hörlurarna en rundad kropp med en in-ear-spets och en liten stång som sticker ut från öronen (som på Apple AirPods Pro). Kvaliteten på plasten som används för konstruktionen är identisk med den i fallet. Fördelen är att det gör att de kan vara otroligt lätta. Vilket är positivt för långvarig lyssnande (vi kommer tillbaka till tröst strax efter). Aukey EP-T25s har en låg design, men det är inget fel med deras design.

Egenskaper


AUKEY-EP-T25-recension

Parning sker helt enkelt via Bluetooth 5.0-teknik. Du tar ut hörlurarna ur lådan för att starta den trådlösa anslutningen. Sedan går du till Bluetooth-menyn på din källenhet för att välja EP-T25. Det är snabbt och enkelt. Vi upplevde ingen frånkoppling under vårt test. Vi påpekar att hörlurarna stöder SB- och AAC-codecs. Vi skulle ha velat ha stöd för andra codecs (LDAC eller aptX), men AAC-codecen förbättrar fortfarande ljudkvaliteten och anslutningen, även om det är en förlorad codec.

Hörlurarna är bekväma och stabila. Du har flera silikontips för att anpassa hörlurarna enligt din morfologi. Välj rätt tips för att kunna njuta av ett bekvämt lyssnande, ett bra stöd och en bra återgivning. Om du har bytt ut silikonspetsarna med skumspetsar. Du kommer att få bättre anpassningsförmåga, men också bättre ljudisolering. Aukey EP-T25 kan användas i flera timmar utan obehag eller obehag. Deras låga ljushet fungerar mycket till deras fördel. Vi använde dem inte för att spela sport, men de håller tillräckligt bra för denna övning.

Hörlurarna har IPX5-certifiering. Detta innebär att de är skyddade mot stänkande vatten. Regnet och din svett påverkar inte dem, men var försiktig så att de inte är vattentäta. Du kan inte helt sänka ner dem i vatten. Du måste köpa vattentäta hörlurar om du vill ha full vattentålighet.

Hörlurarna har pekreglage. Ytorna är perfekt reaktiva. Du trycker på för att interagera. Du kommer att kunna läsa var du ska pausa din musik, hoppa till nästa spår / gå tillbaka till nästa spår, svara / lägga på telefonsamtal och ringa din smartphones röstassistent. Lysdioderna på hörlurarna och fodralet finns där för att visa dig deras status. Röd = fodraladdad, blå = hörlurar fulladdad och fastblå = fodraladdning. Mikrofonen gör inte mirakel. Du måste vara i en lugn miljö för att bli hörd av din samtalspartner. Bry dig inte om du är i en upptagen gränd eller på kollektivtrafik.

Prestanda och ljudkvalitet


AUKEY-EP-T25-test

Inget hisnande sund sida. Det är tydligt att dessa hörlurar aldrig kommer att kunna tillfredsställa ljudentusiasterna, som vi kallar audiofil. Att lyssna på ljudet är bara basseu. Aukey betonade tydligt dessa frekvenser. Rösterna sticker ut och lyckas vara hörbara, men EP-T25 är där för Hip-Hop / Rap US / electro-genren vacker. Människor som letar efter exakt och detaljerat ljud kan gå sin väg. Å andra sidan har vi en bra ljudkraft. Volymen måste placeras på 50% för att inte skada våra trumhinnor. Fördelen är att du inte behöver vrida volymen hela vägen upp för att dämpa yttre ljud.

Aukey EP-T25-hörlurarna har ingen aktiv brusreduceringsfunktion (vilket är helt normalt med tanke på deras försäljningspris). Plötsligt är det bara den passiva isoleringen som hjälper till att dämpa yttre buller. Det senare är mer eller mindre effektivt beroende på tätningen av dina hörselgångar. Så ta dig tid att välja rätt tips.

När det gäller autonomi har vi 4 till 5 timmars användning beroende på ljudvolymen. Du har ytterligare 20 timmar med laddningsfodralet. De är inte de mest uthålliga True Wireless-hörlurarna, men denna prestanda är fortfarande tillräckligt bra för att tillfredsställa majoriteten av användarna. Dessutom laddas lådans batteri snabbt tack vare USB-C-porten. kabeln kommer i lådan, om du inte har någon som ligger runt.

Slutsats


test-AUKEY-EP-T25

Aukey EP-T25 revolutionerar inte området True Wireless-hörlurar (100%). De har en bra design, de är bekväma, men ljudåtergivningen tilltalar inte de som gillar basförstärkningen.

AUKEY EP-T25 hörlurar


köp nu