Skip to content

Audio-Technica ATH-LS70iS hörlurar recension

Audio-Technica-företaget som designar, tillverkar, marknadsför och distribuerar ljudutrustning. Tack vare sina produkter lyckades de vinna internationell berömmelse. Skivspelarkassetter, mikrofoner, hörlurar, trådlösa system … Oavsett om du är hemma eller för professionellt bruk, du hittar din lycka i deras kataloger. I denna testa vi presenterar in-ear hörlurarna Audio-Technica ATH-LS70iS, de är en del av “Live Sound” -serien. De erbjuder utmärkt valuta för pengarna. De har avtagbara kablar, när de väl har placerats i öronen passar de bekvämt och ljudåtergivningen är bra för detta pris.

Bra poäng
– Kontrollerad bas
– Kraftfull mellanregister
– Justering


Negativa poäng
– Diskant
– Design
– Kabeln på örat passar inte alla

Audio-Technica ATH-LS70iS hörlurar


ATH-LS70iS

På designsidan är det inte de vackraste hörlurarna som finns på ljudmarknaden. Skalens form är ganska speciell, de är gråa i färg och väger 6,5 gram utan kabel. Du kommer att kunna se Audio-Technica-logotypen på utsidan av fodralet och det finns också bokstäverna “L” och “R” tryckta i vitt. Den här visuella guiden hjälper dig att placera hörlurarna ATH-LS70iS i rätt riktning.

Audio-Technica ATH-LS70iS-test


audio-technica-ath-ls70is-recension

Hörlurarna levereras med flera silikonspetsar (XS, S, M, L) och en bär- / skyddspåse. De finns tillgängliga för cirka € 125 på Internet!

Funktioner och design


audio-technica-ath-ls70is-test

Som vi påpekade för dig ovan har Audio-Technica ATH-LS70iS-hörlurarna avtagbara kablar. Problemet är att tjockt gummi som täcker kabeln är av dålig kvalitet. Kabeln är utrustad med en grundläggande fjärrkontroll som bara har en funktion: spela eller pausa din musik. Om du vill ändra ljudspår eller ändra volymen måste du interagera med din smartphone. Dessutom är de inte skyddade mot stänkande vatten och motstår inte din svett. Om du letar efter ett par in-ear-hörlurar för att springa eller gå till gymmet måste du leta efter en mer lämplig referens.

Som du kan föreställa dig kan Audio-Technica ATH-LS70iS göra bättre. Plastskal och kvaliteten på gummikabeln är betydligt mindre attraktiva och robusta än vissa konkurrerande par hörlurar (Fender FXA2-hörlurar till exempel). Kvaliteten på satsen påminner om ett par sålda € 50, medan de säljs för ca € 125 på Internet. Design och koncept synvinkel vi förväntat oss mycket bättre.

De kanske inte är tilltalande visuellt, men de passar bra. När du väl har placerat dem i öronkanalerna placeras kabeln runt dina öron. Om du är ny på det kan det vara lite förvirrande först, men du kommer att vänja dig snabbt. Eftersom kabeln är i kontakt med huden är den del av kabeln som går runt öronen flexibel och tjockare än resten av kabeln. De Audio-Technica ATH-LS70iS hörlurar levereras med flera silikonspetsar i olika storlekar. För att se till att du hittar rätt passform måste du testa dem för att hitta de som bäst passar din kroppstyp. Självklart kommer kabeln på örat inte att behaga alla, men det förbättrar stödet. Tack vare sin böjda form riktas ljud direkt in i öronen. Och så snart du har hittat rätt par öronspetsar är passformen optimal.

Prestanda och ljudkvalitet


test-Audio-Technica-ATH-LS70iS

Specifikationerna för ATH-LS70iS-hörlurarna är ganska bra, ett frekvenssvar på 5-26 000 Hz, en impedans på 24,3 ohm och en känslighet på 104 Db. Pengarna du spenderar när du köper ATH-LS70iS-hörlurarna går inte i designen utan i ljudet. Jämfört med andra intra erbjuder de kontrollerat och mångsidigt ljud, de arbetar med många musikgenrer. Det är på basnivån som är mest imponerande, de tycker inte om vissa konkurrenter, de försöker inte dölja en ljudåtergivning av dålig kvalitet med ett stort bassljud. Här är basen kontrollerad och exakt. När du lyssnar på bluesen är de aldrig alltför närvarande och stör inte mids eller highs. Gitarrerna är väl hörbara och behåller sina finesser. Mellanrummen är också detaljerade, när du lyssnar på symfoniorkestrar eller jazz förblir de väl definierade. Den enda kritik som vi kunde göra med dem är i diskanten, de är mycket mindre tydliga än bas och mellanslag, i alla fall finns det ingen möjlighet.

Om du gillar dans- / elektrogenrer kan det hända att basen är lite för lätt för din smak. Det finns Beats-märket som kommer att kunna tillfredsställa dig, men på några av deras modeller är ljudet verkligen obalanserat. Och personligen föredrar vi dem Audio Technica ATH LS70iS som ger mer exakt och kontrollerat ljud. Och det finns många företag som borde hämta inspiration från dessa hörlurar, åtminstone för ljudkvaliteten.

Slutsats


hörlurar-Audio-Technica-ATH-LS70iS

Om du letar efter trådbundna hörlurar som kan anpassas till flera musikgenrer kan Audio-Technica ATH-LS70iS tillfredsställa dig. Du kommer snabbt att inse att du kan förlåta dem för deras design och byggkvalitet. Eftersom de erbjuder en mycket bra passform och kontrollerad ljudåtergivning.

Audio-Technica ATH-LS70iS hörlurar


köp nu