Skip to content

VTIN Royaler-högtalargranskning

VTIN är en tillverkare som är specialiserad på Bluetooth-högtalare. Det här märket är inte okänt för oss eftersom vi redan har testat VTIN Punker. Hon hade dessutom nöjt oss. Visserligen är detta inte en förstklassig modell, men åtminstone de små budgetarna är glada. Tillverkaren vill försöka erbjuda samma användarupplevelse med VTIN Royaler. Denna modell faller också in i den nomadiska Bluetooth-högtalarkategorin. Du kan använda den med alla dina enheter som är kompatibla med trådlös Bluetooth-teknik (smartphone / ljudspelare / dator). Upptäck dess egenskaper och prestanda i vår testa.

Bra poäng
– Lätt att använda
– Autonomi
– Ljudkvalité


Negativa poäng
– Ingen IPX-certifiering
– Laddningstid

VTIN Royaler-högtalare


Bluetooth-högtalare-VTIN-Royaler

VTIN Royaler-högtalaren levereras i en standardkartong. Inget visuellt av högtalaren på beläggningen, det finns bara en liten etikett som indikerar några av dess funktioner och funktioner. När du väl har öppnat lådan får du Bluetooth-högtalaren, en användarhandbok för att förstå dess funktion (svenskar språket finns), en mikro-USB-laddningskabel och en ljuduttagskabel för trådbunden användning. Det finns inget skyddshölje, men du kan hitta några på webben. Skåpet säljs för mindre än 60 euro på internet.

VTIN Royaler-test


VTIN-Royaler-recension

VTIN Royaler är inte en avancerad Bluetooth-högtalare, men tillverkaren har fortfarande tillämpat sin konstruktion. Designen av VTIN-produkter är alltid modern och så är det också för Royaler. Materialen som används är av god kvalitet. Högtalarens hölje är gjord av aluminium. Användningen av denna typ av material gör det hela tyngre, men höljet är mer motståndskraftigt mot stötar och oavsiktliga droppar. Denna modell ser ut som en tegelsten med rundade hörn. Dess design lämnar inte likgiltig, aluminiumlegeringsskalet är i silvergrå toner. VTIN-logotypen är tryckt i vitt på skyddsgallret och tillverkaren har lagt till halkskydd på undersidan. Den glider inte när den placeras på en slät yta.

När vi tittade på det från alla vinklar märkte vi inga fula märken eller märken. Ytbehandlingarna är rena och snygga. Tillverkaren använde material som tål nomadisk användning. Skåpet är ganska kompakt (mått: 200 x 60 x 60 mm), trots sin rektangulära form. Du kan placera den i valfritt rum i ditt hem eller ta den med dig när du är på språng. Den passar lätt i en ryggsäck. Tillverkaren tillhandahåller inte ett skyddshölje, men du hittar det här tillbehöret på internet.

Kontrollknapparna är placerade på toppen och högtalaren har ett skyddsgaller på fram- och baksidan. De två högtalarna på 10 watt skyddas av gallren. DeBluetooth-högtalare VTIN Royaler har en modern design, robust och med bra finish. Det är inte en toppmodell, men den är fortfarande attraktiv.

Egenskaper


VTIN-Royaler-test

VTIN Royaler har bara kontrollknappar. Du kommer inte att gå vilse om du har använt den här typen av högtalare tidigare. Du behöver inte ha Bac +5 för att förstå hur det fungerar. I värsta fall kan du titta på användarhandboken. De två kontrollknapparna är placerade på toppen. Att använda högtalaren är väldigt enkelt, du interagerar med knapparna för att öka eller minska ljudvolymen och navigera mellan ljudspår (nästa / föregående spår). Anslutningen är placerad på baksidan av högtalaren. Det finns en mikro-USB-port för att ladda batteriet och en 3,5 mm-port för kabelansluten lyssning. Båda kablarna levereras i lådan.

Du slår på högtalaren genom att hålla ned strömbrytaren. Ett blått ljus tänds och en röst talar om tillståndet för högtalaren “Power On”. Denna engelska röst berättar också när högtalaren är redo att para ihop eller när du slår på / av den.

Den trådlösa anslutningen görs med Bluetooth-teknik i version 4.0. Bluetooth-parning är väldigt enkelt, även nya användare kommer att kunna ansluta. När högtalaren är i parningsläge behöver du inte längre välja den i Bluetooth-menyn på din enhet (smartphone / ljudspelare / surfplatta). När den första anslutningen har gjorts behöver du inte göra det igen vid nästa användning. Efter’VTIN Royaler-högtalare kommer automatiskt att ansluta till din enhet så snart du slår på den. Räckvidden för den trådlösa anslutningen är 10 meter. Det blev ingen alltför tidig frånkoppling under vårt test. Så länge källan ligger nära högtalaren är anslutningen pålitlig och stabil.

Prestanda och ljudkvalitet


VTIN-Royaler-recension

Ljudkvalitet är ett viktigt kriterium för denna typ av produkt. Högtalarens effekt är 20 W (2 x 10 W). Och trots dessa små högtalare levererar högtalaren ett anständigt och framför allt relativt kraftfullt ljud. Högtalaren levererar ett maximalt ljud på 80 decibel, vilket är ganska högt för en Bluetooth-högtalare av denna storlek. Givningen kan vara mer exakt och detaljerad, men ljudet är överlag välbalanserat. Basen är mycket närvarande på den här modellen. Du kan använda den för att lyssna på alla musikstilar. Även om du höjer volymen maximalt mättas inte ljudet och det finns inget knak.

VTIN Royaler är utrustad med ett 5000 mAh batteri. Tillverkaren lovar 8 timmars autonomi. Löftet hålls, vi lyckades till och med uppnå tio timmars användning med volymen inställd på 70%. Du kan också använda högtalaren i trådbundet läge med 3,5 mm jackkabel. Du laddar batteriet med den medföljande mikro-USB-kabeln. Å andra sidan måste du ha tålamod eftersom det tar mellan 4 och 5 timmar innan batteriet är fulladdat.

Slutsats


test-VTIN-Royaler

VTIN Royaler är en Bluetooth-högtalare av god kvalitet. Den har en attraktiv design, materialen som används för konstruktionen är robusta och ljudåtergivningen är balanserad och kraftfull. Denna Bluetooth-högtalare kommer att tillfredsställa användare som inte vill spendera hundratals euro för att ge ljud i sina rum eller en liten kväll med vänner.

VTIN Royaler Bluetooth-högtalare


gravid-VTIN-Royaler

köp nu