Skip to content

VTIN Punker-högtalarrecension

Det högteknologiska universum utvecklas ständigt tack vare ny teknik. Ljudindustrin påverkas också av dessa tekniska förändringar. Det finns tusentals referenser på ljudmarknaden (hörlurar, hörlurar, anslutna högtalare), tillverkare kämpar för att deras produkter ska få marknadsandelar. Varje varumärke har sin egen affärsstrategi, i stället försöker VTIN locka användare med en stram budget. De VTIN Punker är en prisvärd Bluetooth-högtalare, men en som har ett gott rykte (den är högt rankad på Amazon-webbplatsen). Vi ville själva kontrollera om den här nomadiska Bluetooth-högtalaren håller alla sina löften. Upptäck svaret i vår testa.

Bra poäng
– Bra valuta för pengarna
– Stöt- och vattentålig
– Snabb och pålitlig Bluetooth-anslutning
– Korrekt autonomi


Negativa poäng
– Inget bärväska
– Laddtid

VTIN Punker-högtalare


hölje-VTIN-Punker

VTIN Punker-högtalaren kommer i en standardkartong. Högtalaren visas schematiskt på beläggningen och du kan läsa några av dess egenskaper. När du väl har öppnat hittar du inuti Bluetooth-högtalaren, en användarmanual på svenskar, en minikontaktkabel för trådbunden användning, en USB-kabel för att ladda batteriet och en karbinhake för att hänga högtalaren på ett stöd. Det finns inget skydds- / transportskydd som levereras med högtalaren, men du kan hitta några för cirka femton euro på webben. Punker-höljet är tillgängligt för 30 euro på internet.

VTIN Punker Test


Bluetooth-högtalare-VTIN-Punker

Med Bluetooth-högtalare kan musik skickas från en bärbar enhet (smartphone / ljudspelare). Det finns tusentals referenser tillgängliga på marknaden, men VTIN-produkter klarar sig, särskilt när det gäller estetik. De VTIN Punker har en modern design med attraktiva former. Den finns i svart eller svart med stålkanter i grå färg. Tillverkaren har valt bra material, VTIN Punker-högtalaren är gjord av silikonplast, med metallförstärkningar och det finns ett galler som skyddar högtalarna. Materialen har god motståndskraft och ger goda känslor när de är i handen. Det är inget fel med högtalarens design.

Högtalaren tål stötar och droppar. Klumpiga användare behöver inte oroa sig för det. Materialen ger det mycket bra motstånd, men det har också en IPX5-certifiering. IP-skyddsindexet är en internationell standard, det klassificerar skyddsnivån för ett objekt mot intrång i fasta och flytande kroppar. IPX5 betyder attBluetooth-högtalare VTIN Punker är skyddad mot stänkande vatten från alla håll. För att vara tydligare kan du använda den på fuktiga platser där det sannolikt kommer att få vattenstänk (badrum, nära poolen, vid stranden). Men var försiktig, den är inte vattentät, du kan inte doppa den i vatten.

Funktioner och design


VTIN-Punker-recension

Denna modell är inte den mest kompakta (mått: 7,11 × 18,01 × 7,01 cm) och lätt (vikt: 458 gram). Om du letar efter en högtalare som kan passa i en ficka måste du välja en Bluetooth-högtalare som faller under kategorin ultraportabel. De VTIN Punker kan fortfarande bäras med en hand eller bäras i en väska. Tillverkaren tillhandahåller en krok för att kunna fästa högtalaren i olika stöd (ryggsäck, cykelram etc.) Å andra sidan ger den inte ett skydd / transportöverdrag. Om det här tillbehöret är viktigt för dig kan du köpa det för cirka femton euro på internet.

Kontrollknapparna är placerade på toppen. De är lyhörda och enkla att använda, du behöver inte bruksanvisningen för att förstå hur de fungerar. Det finns en knapp som låter dig slå på / stänga av högtalaren, starta Bluetooth-parning, öka / minska volymen, svara / lägga på dina telefonsamtal och navigera mellan ljudspår (nästa musik / föregående). Några av knapparna är multifunktionella, till exempel använder du knapparna “+” och “-” för att ändra volymen, men också för att navigera mellan ljudspår. Om du har använt nomadiska Bluetooth-högtalare förlorar du inte för att använda den här modellen. Hur som helst kan du också utföra dessa åtgärder direkt på din enhet (smartphone / ljudspelare).

VTIN Punker-högtalaren använder Bluetooth version 4.2-teknik för att ansluta till dina enheter. Allt du behöver göra är att sätta på högtalaren (tryck på strömbrytaren i 5 sekunder). Sedan startar du Bluetooth-parningen och ansluter högtalaren genom att välja den i enhetens inställningar. Den här åtgärden är inte längre nödvändig efter den första parningen. De VTIN Punker känner automatiskt igen din enhet. Högtalaren kan också användas med kabel via den ljudkabel som medföljer förpackningen. Räckvidden för den trådlösa anslutningen är 10 meter, vilket är standardprestanda för denna typ av högtalare.

Prestanda och ljudkvalitet


VTIN-Punker-test

VTIN Punker Bluetooth-högtalare är utrustad med ett 4400 mah batteri. På arket kan vi läsa att tillverkaren lovar en autonomi på 25 timmar. Tyvärr hålls inte denna föreställning. Vi kunde använda högtalaren i 10 timmar med volymen på 70%. Det är inte autonomin som har besvikit oss mest, för denna prestanda är mer än tillräcklig för de flesta användare. Det är snarare på laddningsnivån som VTIN Punker besviker tar det cirka 5 – 6 timmar att ladda högtalarbatteriet helt. Micro USB-laddningsporten är placerad på högra sidan av högtalaren. Den är skyddad av en liten gummilucka, glöm inte att stänga den. Micro USB-porten och extraporten (3,5 mm minijack) får inte komma i kontakt med vätskor. Vi påminner dig om att det finns en mikrofon inbyggd i högtalaren så att du kan använda handsfree-satsen för att ta dina telefonsamtal. Du måste fortfarande hålla dig nära höljet för att förstås av dina samtalare.

Skåpet är utrustat med två högtalare som ger en effekt på 20 watt (2 x 10 watt). Det erbjuder anständigt ljud. Det gör inte bättre än högtalarna från JBL, Sony eller Ultimate Ears, men ljudåtergivningen är fortfarande trevlig att lyssna på. Trots sin kompakta storlek är basen fortfarande närvarande för att ge ljud åt ljudet. Högtalarna är tillräckligt kraftfulla så att du kan ta med ljud till ett medelstort rum eller en liten fest utomhus. Å andra sidan mättas ljudet om du överstiger 70% volymmässigt. Du borde inte fråga för mycket heller, vi har fortfarande en låg Bluetooth-högtalare.

Slutsats


test-VTIN-Punker

VTIN Punker är inte perfekt, men den uppfyller sin roll mycket bra. Det kommer att tillfredsställa alla användare som letar efter en solid och prisvärd Bluetooth-högtalare.

VTIN Punker Bluetooth-högtalare


köp nu