Skip to content

Ultimate Ears Boom-högtalarrecension

Ultimate Ears är ett amerikanskt varumärke som tillverkar ljudprodukter, hörlurar och bärbara högtalare (högtalarsidan märket erbjuder alla storlekar). Det kaliforniska företaget förvärvades i augusti 2008 av Logitech för 34 miljoner dollar. På papper har egenskaperna hosUltimate Ears Boom är attraktiva. Mångsidig design och går överallt. Högtalartelefonens 360-gradersdesign gör att kraftfullt, uppslukande ljud kan produceras i alla riktningar. Den färgade akustiska beläggningen är vattentät och fläckbeständig. Dessa är verkligen lockande funktioner, ta reda på det i vår testa omultimata öronbom trådlös högtalare håller alla sina löften.

Bra poäng
– Robust design
– Ljudåtergivning
– Autonomi
– IPX4-certifierad


Negativa poäng
– pris
– Ingen extern batterifunktion

Ultimate Ears Boom-högtalare


Ultimate-Ears-UE-Boom

Ultimate Ears Boom-högtalaren kommer i en standardkartong. När du väl har öppnat hittar du inuti Bluetooth-högtalaren, en mikro-USB-kabel för laddning, en nätadapter och vanligt pappersarbete. Kasta inte medföljande papper, du kan behöva dem (användarhandboken för att förstå högtalarens funktion och garantikortet om du har problem med användningen). Ultimate Ears erbjuder 2 års garanti och full support för denna produkt. De Ultimate Ears UE Boom är tillgänglig för drygt 100 euro på internet.

Ultimate Ears Boom Test


högtalare-Ultimate-Ears-Boom

Ultimate Ears Boom Bluetooth-högtalare har en modern design med attraktiva färger (det här är den typ av design som tilltalar ung publik). Du har valet mellan 6 olika färger, från de mest nykter till de mest iögonfallande. Det finns något för alla, vi såg till och med att det fanns en “superhjälte” -version, röd och prutande blå som påminner om färgerna som bärs av serietidningshjälten. Det kan vara trivialt för vissa att använda denna typ av referens, men tänk på att denna visuella effekt är en kraftfull marknadsföringsattraktion för vissa användare.

Dess rundade design är inte trivial eftersom den låter musik sändas över 360 grader. Denna design är jättebra när du är utomhus och vill dela musiken med dina vänner. De Ultimate Ears Boom har en robust design, de använda materialen är solida och motstår slag. Högtalarna är skyddade av ett metallgaller och resten av höljet är täckt med gummi. Användningen av denna akustiska beläggning och gummi förstärker högtalarens grepp, den glider inte när du håller den. De Ultimate Ears UE Boom är ganska tung jämfört med vissa konkurrenter, men den är fortfarande lätt att transportera (den passar inte i en byxficka, 6,5 i diameter och 18 centimeter i längd). Du kan bära den i en ryggsäck, å andra sidan var försiktig med gummibeläggningarna, den får inte komma i kontakt med ett vass föremål.

Funktioner och design


ultimata öron-boom-trådlös högtalare

Ultimate Ears Boom Bluetooth-högtalare är IPX4-certifierad. IP-skyddsindex definieras enligt en internationell standard. Detta index klassificerar och bedömer skyddsnivån för en enhet mot fasta / flytande kroppar (damm, vatten, etc.) Det är tydligt att detta indikerar om det elektroniska föremålet du just har köpt är ogenomträngligt för vatten eller om det bara är stänkbeständigt. De två siffrorna som placeras efter bokstäverna “IP” anger objektets skyddsnivå, ju högre nummer, desto effektivare är skyddet. Den första siffran indikerar skydd mot fasta ämnen (skala 0 till 6) och den andra siffran indikerar skydd mot vattenintrång (skala 0 till 8). DeUltimate Ears UE Boom har en vattenbeständighet på nivå 4, så den är skyddad mot stänkande vatten från alla håll. Normalt får du damm- och vattenskydd för USB- och jackportarna i förpackningen. Om de inte levereras med högtalaren, kontakta bara varumärket för att skicka dessa tillbehör gratis.

Högtalaren har ett gängat hål på 0,6 centimeter, denna typ av gängade hål finns på många elektroniska produkter (kamera, sportkamera etc.) Tack vare detta lilla hål kan du placeraUltimate Ears Boom på ett väggfäste eller stativ. Du kan placera högtalaren vertikalt eller horisontellt, den rullar inte. Högtalaren har en 3,5 mm minijackport, en mikro-USB-port och anslutningen till din enhet sker via Bluetooth. Å andra sidan finns det ingen powerbank-funktion, du kan inte ladda din smartphone med USB-porten. Det finns en handsfree-funktion, men du måste bo nära högtalaren när du besvarar dina samtal, somUltimate Ears UE Boom har ingen mikrofon.

Ström- och Bluetooth-knapparna lyser vitt när de används. Knapparna “+” och “-” är integrerade i gummiluckorna och har samma färg som “EU” -etiketten. Du kan använda knapparna på högtalaren för att ändra volymstyrkan, men de flesta användare föredrar att interagera med högtalaren via sina smartphones eller surfplattor.

Prestanda och ljudkvalitet


Ultimate-Ears-Boom-test

Ultimate Ears Boom-högtalaren laddas via USB och batteritiden är verkligen tillfredsställande eftersom vi kunde använda den från 09:00 till 22:00. 13 timmars användning med volymen 50 och 75%. Med denna prestanda är det en av de bästa högtalarna när det gäller autonomi. Det tar cirka 3:30 för att få full laddning.

Många konkurrerande Bluetooth-högtalare kan användas med en app, Boom är inget undantag. Ansökan UE Boom är tillgänglig för Android- och IOS-enheter. Det gör att du kan ändra ljudet tack vare en equalizer och interagera med din musik (spela / pausa, ändra volymen osv.) Det är också möjligt att para ihop två Boom-högtalare för att få en stereogengivelse. Ihopparning är enkelt och gjort snabbt, å andra sidan måste du ha pengar för att köpa båda Ultimate Ears Boom.

Denna Bluetooth-högtalare sprider ljud över 360 grader tack vare sin symmetriska design. 360 graders diffusion fungerar bra, även när du rör dig runt högtalaren märker du ingen ljudförändring. UE Boom är utrustad med två 1,5-tums högtalare och 2 passiva radiatorer. De avger ett rent och kraftfullt ljud, särskilt på basnivå. Topparna är något tillbaka, men det gör det lättare att höra sången.

Slutsats


test-Ultimate-Ears-Boom

Ultimate Ears Boom är verkligen en framgång, den har alla funktioner du kan förvänta dig av en bärbar Bluetooth-högtalare.

Ultimate Ears UE Boom


köp nu