Skip to content

Samsung Level Box Mini-högtalarrecension

Det koreanska företaget Samsung är verksamt inom flera områden: smartphones, TV, hushållsapparater, ljud etc. Företaget har diversifierat genom åren. I denna testa vi är intresserade av höljet Samsung Level Box Mini. Området Bluetooth-högtalare blir alltmer konkurrenskraftigt. Det finns många kinesiska märken som är lite kända för allmänheten som har släppt generiska modeller. Åtminstone är Samsung-märket inte okänt för oss. Vi börjar med mer självförtroende och framför allt en garanti för högre kvalitet. Det koreanska varumärket är inte den typen som kommer med slarviga produkter. Upptäck egenskaperna och prestandan hos Level Box Mini Nedan.

Bra poäng
– Design
– Robust
– Bluetooth och NFC
– Lätt att använda


Negativa poäng
– Ljudet saknar bas
– Ingen skydds- / transportpåse

Samsung Level Box Mini-högtalare


Level-Box-Mini

Samsung Level Box Mini-högtalaren kommer i en vit kartong. Högtalaren är avbildad på framsidan. Tillverkaren har också skrivit ut några av dess egenskaper och funktioner. När lådan har öppnats får du Bluetooth-högtalaren, en mikro-USB-kabel för att ladda batteriet och det vanliga pappersarbetet. Det som framför allt saknas i förpackningen är ett skydd / transportöverdrag. Högtalaren finns att köpa på internet.

Samsungs varumärkesnivåprodukter finns ofta i två färger: svart och vitt. Men Level Box Mini finns i svart, grått, blått och rött. Vi testar den svarta färgversionen. Valet av färg är inte bara en fråga om smak på den här modellen, eftersom metallbeläggningen är känslig för märken och märken.

Samsung Level Box Mini Test


högtalare-Samsung-nivå-Box-Mini

Samsung Level Box Mini har en rektangulär form med rundade hörn. När det gäller mått är den 156 x 66 x 50 mm och väger 392 gram. Det är en kompakt och transportabel modell när du är på språng. Som vi berättade precis ovan är det synd att tillverkaren inte tillhandahåller ett skydd / transportöverdrag. Högtalaren har en attraktiv design, Samsung har också tillämpat på sin konstruktion. Materialen som används är av god kvalitet. Satsen är gjord av metall med perforerade skyddsgaller. Användningen av detta material möjliggör bättre slaghållfasthet. Samsung har integrerat fyra gummifötter under högtalaren för att förhindra vibrationer. Detta gör det också möjligt att hålla sig på plats när den placeras på en yta.

Helhetens ytor är rena och välgjorda, det finns ingen uppenbar defekt. Vi beklagar bara att kapslingen inte har IPX-certifiering (skyddsindex mot fasta och flytande kroppar). Och metallbeläggningen är känslig för ränder. Vi testade den svarta färgversionen, våra fingeravtryck var lätt synliga. En liten rengöringsduk blir inte för mycket under användning. De Level Box Mini är en Bluetooth-högtalare som kan användas i stillasittande och nomadläge.

Egenskaper


Samsung-Level-Box-Mini-recension

På baksidan är högtalaren utrustad med en knapp för Bluetooth-parning, ett 3,5 mm hörlursuttag för användning i trådbundet läge och en mikro-USB-port för att ladda batteriet. Kontrollknapparna är placerade på ovansidan. Det finns fyra knappar totalt, de ger de vanliga kontrollerna. Vänster till höger: Det finns en multifunktionsknapp som gör att du kan spela / pausa, svara / lägga på dina telefonsamtal, hoppa till nästa spår och avvisa samtalet. Bredvid det finns “-” -knappen som gör det möjligt att minska ljudet, “+” -knappen gör det möjligt att öka det och den sista knappen gör det möjligt att slå på / av högtalaren.

Enkla och lättanvända knappar. Du behöver inte den manuella guiden för att förstå hur Samsung Level Box Mini fungerar. Dessutom har tillverkaren integrerat röst- och ljudeffekter för att vägleda användaren. Det finns till exempel musik som spelas när du slår på eller av högtalaren.

Prestanda och ljudkvalitet


Samsung-nivå-box-minitest

Det är väldigt enkelt att para ihop högtalaren med dina olika externa enheter. Högtalaren ansluts med Bluetooth-teknik. Men tillverkaren har integrerat ett NFC-chip för att förenkla parningen. Du kan se NFC-logotypen högst upp på högtalaren. Om din externa enhet (smartphone / ljudspelare) är kompatibel med NFC-teknik behöver du inte föra den närmare högtalaren för att skapa den trådlösa anslutningen. ”Near Field Communication” -teknik gör det möjligt att utbyta information mellan enheter upp till ett avstånd på cirka 10 cm. DeSamsung Level Box Mini Bluetooth-högtalare är kompatibel med Qualcomms aptX-codec. Din externa enhet måste vara kompatibel för att kunna använda den.

Level Box Mini använder APT-X-codec för att säkerställa ljudkvalitet för CD-kvalitet: du får intrycket av att vara ansluten till ett riktigt Hi-Fi-system. Dessutom är den djupa basen hos den passiva radiatorn idealisk. Att titta på en film eller lyssna på musik. Tyvärr hålls inte löften från Samsung.

Skåpet är utrustat med högtalare på fram- och baksidan. När musiken startar förstår vi snabbt att ljudet av Level Box Mini brist på bas. Älskare av electro, hip-hop eller US Rap kommer inte att kunna njuta av basljud på den här modellen. Det är också klart att audiofiler inte är den avsedda publiken. Ljudet saknar klarhet och balans, men det räcker för att lyssna noga. För ja, räkna inte med att lägga till ljud i ditt interiör eller en kväll med vänner med den här modellen. Effekten är inte tillräcklig för denna typ av användning. De Samsung Level Box Mini kommer att vara mer användbart för extra lyssnande.

Slutsats


Bluetooth-högtalare-Samsung-nivå-Box-Mini

Samsung Level Box Mini är en kompakt och robust Bluetooth-högtalare. Det här är inte modellen som kommer att skaka väggarna i ditt hus, men det kommer att vara tillräckligt effektivt för att lyssna noga.

Samsung Level Box Mini Bluetooth-högtalare


köp nu