Skip to content

Philips BT2600 högtalarrecension

Den holländska tillverkaren producerar en hel del ljudprodukter. Hörlurar, hörlurar och även olika typer av högtalare. Hemmahögtalare, PC-högtalare och bärbara högtalare. De Philips BT2600 är en Bluetooth-högtalare som faller i den ultraportabla kategorin tack vare dess dimensioner. Njut av din musik trådlöst tack vare Bluetooth-teknik. Det har också ett anti-distorsionsfilter för kraftfullt, omättat ljud. De BT2600 Efterföljaren till BT2500, den gamla modellen hade några intressanta funktioner och funktioner, men inte alla var perfekta. Ta reda på det i vår testa omPhilips Bluetooth-högtalare BT2600 gör bättre.

Bra poäng
– Robusta material
– Kompakt design
– Balanserat ljud
– Lätt att använda


Negativa poäng
– Inga kontrollknappar
– Inte motståndskraftig mot vattenstänk

Philips högtalare BT2600


högtalare-Philips-BT2600

Philips BT2600-högtalaren levereras i en standardlåda. Högtalaren är avbildad på framsidan av lådan och du hittar några specifikationer på baksidan. Philips-märket har inte varit generöst med tillbehör. Inuti lådan hittar du högtalaren, en USB-kabel för laddning, en internationell garantibok och en snabb installationsguide. Ingen USB-väggadapter, ingen ljudkabel (även om det finns en port tillgänglig på högtalaren) och inget skyddskåpa. Högtalaren säljs för 50 euro på varumärkets officiella webbplats, men det säljs ibland på Amazon-webbplatsen.

Philips BT2600-test


Bluetooth-högtalare-Philips-BT2600

Jämfört med den gamla modellen har designen och materialen som används för designen av Philips BT2600 förbättrats. Inget mer plast, Philips bestämde sig för att använda aluminium. Detta gör att högtalaren lättare tål stötar, faller och gör den snyggare. Den håller den fyrkantiga formen med rundat hörn, men det är estetiskt mer tilltalande för ögat. Du kan köpa den i svart, vitt, rött och blått. Det finns definitivt en färg som matchar din personliga smak.

Vad Philips BT2600 Bluetooth-högtalare saknar är IPX-certifiering. Denna IP-klassificering klassificerar skyddsnivån som ett material erbjuder mot intrång i fasta och flytande kroppar. Det finns två nummer för att beteckna olika skydd. Det första är skydd mot fasta ämnen och det andra är skydd mot vattenintrång. Att vara saknad av denna certifiering Philips BT2600 skyddas inte mot fasta och flytande kroppar. Så var försiktig när du använder den utomhus. Undvik att lämna den liggande i sanden vid stranden eller vid poolen.

Funktioner och design


Philips-BT260-test

Philips BT2600 är superkompakt (mått B x D x H: 107 x 97 x 32 millimeter) och lätt (210 gram). Du kan ta den överallt genom att skjuta den i en av dina fickor eller i en väska.

Du hittar på högra sidan av högtalaren det hjul som redan fanns på den gamla modellen. Den är lyhörd och enkel att använda. Du använder den för att slå på / av högtalaren och justera volymeffekten. Knappen ovanför ratten kan användas för att aktivera Bluetooth-anslutningen (lång tryckning) och för att ta dina telefonsamtal (svara / lägga på). Med den inbyggda mikrofonen låter högtalaren dig ta samtal handsfree. När du anropas pausas musiken och du kan tala genom högtalaren. Men det är allt du kan hantera. Vad högtalaren saknar är knappar för att styra din musikuppspelning / paus och navigera mellan ljudspår. Philips kunde ha integrerat dessa funktioner på parningsknappen. En följd av tryck skulle ha motsvarat de olika funktionerna.

Prestanda och ljudkvalitet


test-Philips-BT260

Philips BT2600-högtalaren använder Bluetooth-teknik för att uppnå den trådlösa anslutningen. Denna kommunikationsteknik med kort räckvidd är pålitlig och energieffektiv. För att ansluta din smartphone / surfplatta eller någon annan enhet som är kompatibel med Bluetooth-teknik, slå bara på BT2600 med den runda ratten. Fortsätt sedan trycka på parningsknappen för att starta den trådlösa anslutningen och gå till Bluetooth-menyn på din enhet för att välja högtalare. Efter det behöver du inte längre starta din musik. Du använder Philips BT2600 i Bluetooth eller via kabel via minijackporten. Vi påminner dig om att ljudkabeln inte ingår i förpackningen.

Den 8-timmars autonomi som tillverkaren meddelat respekteras. Det gör inte bättre än några konkurrenskraftiga ultrabärbara Bluetooth-högtalare, men det är mer än tillräckligt för de flesta användare. Du laddar högtalaren via mikro-USB-porten.

Högtalaren inbyggd i Philips BT2600-högtalaren mäter 1,5 tum, vilket är 3,81 cm. Den är mindre än den tidigare versionen (5 cm). Plötsligt är basåtergivningen mindre dynamisk på den här nya modellen. Eftersom ljudet alltid är tillfredsställande är det väl balanserat. Anti-distorsionsfiltret gör sitt jobb, det låter dig lyssna på musik högre utan att ljudåtergivningens kvalitet påverkas.

Slutsats


gravid-philips-bt2600-opinion

Philips har gjort ett mycket bra jobb med BT2600. Dess design är nykter, men elegant och aluminiumet ger det bra motstånd. Ljudåtergivningen är balanserad, men den tappade i bas jämfört med den gamla modellen.

Philips Bluetooth-högtalare BT2600


köp nu