Skip to content

Marshall Woburn högtalarrecension

Det brittiska företaget Marshall är en av världens största tillverkare av elgitarrförstärkare. Det grundades 1962 och har sedan dess fått ett heligt rykte i ljudvärlden. Idag har den diversifierat, den tillverkar också basförstärkare, effektpedaler, hörlurar, hörlurar etc. I denna testa vi är intresserade av Bluetooth-högtalaren Marshall woburn.

Så snart vi lägger ögonen på det märker vi att den här modellen ser ut som de stora Marshallförstärkarna som används på scenen under konserter. Och med goda skäl spottar Woburn 90 W RMS, tillräckligt för att skaka väggarna i ditt hus. Denna högtalare erbjuder stort ljud. Den kan anslutas via Bluetooth, men den har också en RCA-stereoingång och en digital ljudingång. Vi har detaljerat dess funktioner och prestanda nedan.

Bra poäng
– Stort ljud
– Trådlös anslutning
– RCA stereoingång, digital ljudingång
– Design


Negativa poäng
– pris
– Stor och tung
– Ingen fjärrkontroll

Marshall Woburn-högtalare


Woburn-Marshall

Marshall Woburn Bluetooth-högtalare kommer i en stor vit kartong. Samtidigt är det ganska logiskt med tanke på dess storlek. Högtalaren är avbildad på framsidan av lådan. Vi kan också se en tatuerad arm med en av potentiometrarna på toppen. Tillverkaren har också tryckt andra foton och några av dess egenskaper på andra sidor.

När lådan är öppen stöter du på den lindade 3,5 mm minijackkabeln och pappersarbetet som placeras i isopor. När det gäller högtalaren är den skyddad av en tunn tygpåse stämplad med Marshall-logotypen. Lådan finns tillgänglig för cirka 300 euro på internet.

Marshall Woburn-test


gravid-Marshall-Woburn

Skåpet har samma vintageutseende som förstärkarna (elgitarrentusiaster känner till det), den här ikoniska designen känns omedelbart igen. Det bidrar också till den brittiska tillverkarens rykte. Så som förstärkarnaMarshall Woburn-högtalare har läderklädsel med ett tyggaller. Skyddsgallrets konturer är gyllene och logotypen finns också. Å andra sidan, eftersom Woburn-modellen är skrymmande, har vi intrycket av att ha en förstärkare. Vi beklagar nästan att vi inte kunde ansluta en gitarr. Så du kommer inte ha kul att släpa den från rum till rum. När du väl har bestämt dig för vilket rum du vill lägga in det, flyttar du inte det. Trots denna egenskap kunde tillverkaren ha integrerat ett handtag.

När det gäller mått är kapslingen 400 x 308 x 200 mm och väger 7,9 kg. Dess vikt bekräftar våra uttalanden. Framsidan är skyddad av ett vackert tyggaller och Marshall-logotypen av koppar placeras mitt i mitten. Endast detta ansikte ger höljet mycket överklagande. Vi testar den svarta färgversionen, men tänk på att det också finns en vitfärgsversion. På toppen hittar vi mässingsknapparna: en för volym och två analoga knappar för att justera diskant, bas. Du kan också välja ljudkälla och starta Bluetooth-parning. Några av knapparna låter dig justera ljudbilden, det finns också en vippströmbrytare för att slå på / av högtalaren.

Egenskaper


Bluetooth-högtalare-Marshall-Woburn

Marshall Woburn-högtalaren är utrustad med en 3,5 mm-ingång. Du kan ansluta din telefon, surfplatta eller bärbara dator via den här porten. 3,5 mm minijackkabel medföljer i lådan. En del av kabeln är lindad, den konstruerades med högkvalitativa material för långvarig användning. De två guldpläterade kontakterna stärker signalöverföringen, det finns ingen störning. PU-beläggningen förbättrar dess hållfasthet och gör att den kan vara flexibel.

För oss är dess storlek inte ett problem, just det lovar stort ljud. Och dessutom är högtalaren utrustad med en stereo RCA-ljudingång. Detta gör att du kan ansluta en vinylskivspelare eller CD-spelare. Det är inte en enkel trådlös högtalare, dess användning går mycket längre. Den analoga RCA-stereoingången är placerad på baksidan av högtalaren, du hittar också en optisk digital ljudingång och en omkopplare för standby-läge.

Marshall Woburn ansluter till dina enheter med trådlös Bluetooth-teknik i version 4.0. Så det är perfekt för att strömma musik trådlöst med din smartphone eller surfplatta. Men du kan också ansluta den till den optiska ljudutgången på din TV. Du kommer att njuta av musikkanaler med mer musikaliskt och kraftfullt ljud.

Prestanda och ljudkvalitet


Marshall-Woburn-test

Marshall Woburn trådlösa högtalare har en digital förstärkningsmodul som kan leverera 90 watt RMS-effekt. Det finns två Marshall-designade midwoofers. De är 13 centimeter i diameter och drar nytta av en basreflexbelastning för att utöka basresponsen. Dessa två högtalare åtföljs av två dome-diskanthögtalare med en diameter på 13 mm. När du har anslutit din externa källa (smartphone / surfplatta) trådlöst via Bluetooth eller anslutit med 3,5 mm ljudkabel, erbjuder högtalaren ett kraftfullt och rikt ljud. Basen är närvarande och mycket intensiv. Dessutom har Marshall woburn stöder aptX codec, det förbättrar ljudkvaliteten. Dynamiken är bättre och ljudet är fylligare. Ljudåtergivningen förblir också ren och skarp i trådbundet läge.

Du har inga problem med att lägga till ljud i de olika rummen i ditt hem eller dina kvällar med vänner. Höj inte volymen hela vägen om du vill fortsätta höra varandra. Den positiva poängen är att även förskjutning av volymen maximalt förvränger förvrängningen. Som vi sa är basen väldigt närvarande. Basen är detaljerad och ger återgivning värme. Medierna är också närvarande, rösterna är väl hörbara. Topparna ska inte överträffas. Ljudet från Marshall Woburn är mycket detaljerat, vi kan urskilja de olika elementen som finns i musiken. Marshall bevisar återigen sin kunskap för oss, högtalaren har bra ljudprestanda. Du kan använda den för att lyssna på alla musikstilar.

Slutsats


test-Marshall-Woburn

De Marshall woburn är en avancerad Bluetooth-högtalare. Den brittiska tillverkaren visar oss återigen sin kunskap. Dess design och finish var snyggt och dess ljudprestanda är också mycket tillfredsställande. Högtalaren erbjuder tydligt, exakt och kraftfullt ljud. Du kan använda den för att lyssna på alla musikstilar. DeMarshall Woburn Bluetooth-högtalare är dyrt, men du får verkligen vad du betalar för.

Marshall Woburn Bluetooth-högtalare


köp nu