Skip to content

JBL Pulse 3 högtalarrecension

Det amerikanska JBL specialiserar sig på design och försäljning av ljudprodukter. Hörlurar, hörlurar eller till och med högtalare, deras katalog är välfylld när det gäller referenser. Det finns något för alla smaker och alla budgetar. Idag är vi intresserade av en av deras bärbara och ljusa Bluetooth-högtalare, den JBL Pulse 3. Med numret bredvid sitt namn kommer du att förstå att den här modellen efterträder JBL Pulse 2. Men JBL har gjort förändringar i den här nya modellen, särskilt när det gäller design, motstånd, autonomi och till och med ljud. Låt oss upptäcka dess föreställningar tillsammans.

Bra poäng
– Ljuseffekter
– IPX7
– Applikationer
– JBL Connect-funktion
– Kraftfullt och rent ljud


Negativa poäng
– Ingen extern batterifunktion via USB-port
– Fördröjning

JBL Pulse 3-högtalare


Pulse-3

JBL Pulse 3-högtalaren kommer i en färgglad kartong. Du kommer att se olika bilder av högtalaren och några av dess egenskaper på lådans olika sidor. När du väl öppnat hittar du inuti Puls 3, en nätadapter, en mikro-USB-kabel, en snabbstartsguide, ett säkerhetsblad och ett garantikort. Det finns inget skydds- / transportöverdrag i förpackningen, du kan köpa en för tio euro på webben. Högtalaren säljs för 200 euro på den officiella JBL-webbplatsen, men du hittar det till ett mycket mer intressant pris på Amazon-webbplatsen.

JBL Pulse 3 Test


högtalare-JBL-Pulse-3

Pulsen 3 har cylindrisk form, dess mått är 22,3 x 9,2 x 9,2 cm och den väger nästan ett kilo. Så den här modellen är ganska stor, högtalaren faller fortfarande i kategorin bärbara högtalare. Du kan inte glida den i en av dina fickor, men du kan fortfarande bära den med en hand. Du kan underlätta transporten genom att köpa ett omslag på internet (det finns några tillgängliga för 10 – 15 euro). Det är också synd att JBL inte inkluderar detta tillbehör i förpackningen. Det amerikanska varumärket använde fortfarande kvalitetsmaterial för att tillverkaJBL Pulse 3-högtalare. Den klarar stötar.

Designen mellan Pulse 1 och Pulse 2-högtalaren förändrades inte riktigt. Men för den tredje versionen har JBL beslutat att helt revidera högtalarens estetik. DeJBL Pulse 3 Bluetooth-högtalare finns i svartvitt, på båda versionerna finns ändarna som sticker ut. I den tredje versionen tog JBL bort skyddsgallret och använder hård, genomskinlig plast på toppen av högtalaren. Helheten är fortfarande lika solid, men den genomskinliga plasten ger en bättre kvalitet på ljuseffekterna.

Funktioner och design


Bluetooth-högtalare-JBL-Pulse-3

Ljuseffekterna är för vissa användare onödiga, vi uppskattar det faktum att vi kan animera en liten kväll med vänner med ljud och färgade lampor. Oavsett om du gillar det eller inte, måste du erkänna att ljuseffekterna ger en fin återgivning. Detta beror på användningen av genomskinlig plast och effektivare lysdioder. De JBL Pulse 3 är helt klart en av de bästa ljushögtalarna. Du kan se återgivningen av ljuseffekterna på våra GIF-filer, men resultatet är mycket mer imponerande i verkliga livet. De kontrollerade graderingarna och ökningen av antalet lysdioder inuti höljet möjliggör mer känsliga och detaljerade ljusövergångar. Lamporna tänds automatiskt när du slår på Puls 3.

Kontrollerna är placerade runt den avtagbara gummiluckan. Genom att lyfta den hittar du 3,5 mm minijackport och mikro-USB-port för laddning. Gummiluckan tätar höljet. För ja JBL Pulse 3 är IPX7-certifierad. Det betyder att den är skyddad mot nedsänkning upp till 1 meters djup och i 30 minuter. Så du behöver inte oroa dig om det stänker vatten på det. Å andra sidan, glöm inte att byta ut gummiluckan, anslutningsportarna får inte komma i kontakt med vätskor.

Knapparna runt luckan låter dig aktivera Bluetooth-parning, JBL-anslutningsfunktionen, justera ljusscenerna och volymeffekten. Den sista knappen är multifunktionell, den låter dig spela och pausa din musik, svara på dina telefonsamtal och hoppa till nästa låt. Applikationen, som kan laddas ner från Google Play och Apple Store, erbjuder flera funktioner. Till exempel låter det dig välja ljuseffekter (regnbåge, lägereld, våg, jet, explosion, etc.). Du kan anpassa ljusatmosfären med hjälp av färgschemat eller genom att ta en bild av färgen med din smartphone.

Med funktionen “JBL connect” kan du ansluta flera högtalare av märket som erbjuder denna funktion. Denna funktion liknar de samtidiga anslutningar som andra tillverkare erbjuder. Du trycker på knappen som representerar ett timglas en gång, det finns ett litet ljud som indikerar att det letar efter en annan enhet. Du går till den andra JBL-enheten som stöder den här funktionen. Du trycker på samma knapp, även den kommer att avge ett sökljud och efter några sekunder är de två högtalarna ihopkopplade med varandra. Med applikationen “JBL connect” kan du använda dem i dubbelt mono för en mer kraftfull distribution eller använda dem i stereo (en högtalare är vänster och den andra är höger). Å andra sidan, för att kunna dra nytta av stereoläget måste du ha samma högtalare två gånger.

Prestanda och ljudkvalitet


JBL-Pulse-3-recensioner

Autonominivå tillverkaren JBL lovar 12 timmars användning. Den kan uppnå denna prestanda, men det kommer att vara nödvändigt att göra utan vissa funktioner (ljuseffekter). Batteriets livslängd varierar alltid beroende på din användning. DeJBL Pulse 3-högtalare når inte 12 timmar om du använder ljuseffekterna hela tiden och vrider volymen till maximalt. Batterinivån indikeras av 5 lysdioder placerade strax ovanför strömbrytaren. Högtalaren laddas via mikro-USB-porten under gummiluckan. Det tar 3-4 timmar att ladda helt.

Pulse 3 är utrustad med tre högtalare som ger en riktigt bra ljudprestanda. Å andra sidan lovar tillverkaren en 360 ° fördelning och vi har funnit att detta inte är helt fallet. En gång framför kan du höra att diskanten ligger något bakom och att ljudet skiljer sig beroende på din position framför högtalaren. Så den JBL Pulse 3 har fortfarande en viss riktlinje. Medierna är närvarande och har en bra återgivning. Högtalarna levererar också tillräckligt kraftfull och djup bas. Det är en kraftfull bärbar Bluetooth-högtalare, du har inga problem med att lägga till ljud i ett stort rum (till exempel ditt vardagsrum). Å andra sidan kommer du inte att kunna använda den för att titta på en video eller en film, Bluetooth-latensen är för hög. Det finns ett gap mellan ljud och bild.

Slutsats


JBL-Pulse-3-test

JBL har förändrat designen och konceptet för den tredje versionen av Pulse-högtalaren och minst sagt är att den är mer än framgångsrik. De JBL Pulse 3 är en av de bästa lysande nomadiska högtalarna.

JBL Pulse 3 Bluetooth-högtalare


köp nu