Skip to content

JBL Go 3 högtalarrecension

JBL har en vana att inte hängas upp på sina lagrar. Varumärket släpper nya modeller av hörlurar, högtalare och hörlurar vartannat till vart tredje år. Plötsligt uppdateras produktkatalogen ständigt, vilket gör det till ett varumärke som alltid är i linje med tiden tekniskt sett. JBL Go 3 efterträder JBL Go 2 och varumärket har beslutat att hålla på samma optik, det vill säga att utforma en kompakt Bluetooth-högtalare (som till och med är den mest kompakta i sin katalog). Låt oss ta en titt på vad som är nytt på den tredje generationen av Go-högtalaren.

Bra poäng
– IP67
– Kraft
– Hans
– Design


Negativa poäng
– Inget mikro
– Ingen jack

JBL Go 3-hörlurar


hörlurar-JBL-Go-3

JBL Go 2 fanns i 12 färger, JBL Go 3 finns endast i 8 färger (vit, svart, blå, blå / rosa, kamouflage, rosa, röd och grön). Vi tappar lite färg, men du kommer oundvikligen att hitta en färg som matchar din personliga smak. Det finns de som väljer en nykter modell (vit / svart) och människor som kommer att lockas av en mer flashig modell (rosa / röd / militär).

Det första vi märker när vi tittar på Go 3 är att Jbl har beslutat att välja en ny design. Högtalaren är fortfarande fyrkantig men har en större volym (mått: 87,5 x 75 x 41,3 mm) och den är tyngre (209 gram). Okej, det är större och tyngre på skalan, men byggaren har inte bytt huvud. Denna Go-högtalarmodell är som de två tidigare modellerna, det vill säga den har dimensioner och vikt som gör att den kan passa in i nomadkategorin. Vi behåller fyrkantigt format, men det har skett en verklig förändring när det gäller robusthet. Varumärket bestämde sig för att använda en riktigt stark beläggning för att täcka högtalarkroppen. Vid beröring känner vi att materialet är motstånd. Go 3 tål stötar och droppar. Du kan släppa den på asfalten utan att skada den.

JBL Go 3-test


hörlurar-JBL-Go-3

Vi tycker det är riktigt vackert, ännu mer än Go 2. Naturligtvis smakar alla. Vi finner dock att den estetiska aspekten av beläggningen ger den mycket lockelse. Dessutom har köparen valet mellan flera färger, så det finns en touch av personalisering. Täckningen är plast, men det är den flätade aspekten som ger en trevlig touch och en attraktiv visuell återgivning. JBL Go 3 är vacker, solid och kompakt. Du kan enkelt ta den med dig när du är på språng. Det är inte den typen av Bluetooth-högtalare som tar plats i en väska. JBL har integrerat ett band på sidan för att underlätta transporten. Du kan hålla högtalaren i handen med remmen eller använda den för att fästa högtalaren i ett stativ.

JBL Go 3 har en IP67-certifiering (JBL Go var IPX7-certifierad). Skyddsgraden IP67 innebär att höljet är helt skyddat från damm och det är också skyddat mot tillfällig nedsänkning upp till 11 meters djup och i 30 minuter. Du kan rengöra den under kranen eller släppa den i poolen och den fortsätter att fungera efter det. Denna motståndscertifiering är nödvändig för en nomadisk Bluetooth-högtalare.

Egenskaper


JBL-Go-3-recension

Anslutningsnivå vi är besvikna över att JBL tar bort 3,5 mm-uttaget. Du måste gå igenom Bluetooth-anslutningen för att använda högtalaren. Go 3 är kompatibel med Bluetooth 5.1 (det var version 4.1 på Go 2). Den trådlösa anslutningen görs som vanligt. När du väl är påslagen går du till menyn på din källenhet för att välja högtalare. Alla användare av Bluetooth-enheter är vana vid denna manipulation.

Vi beklagar också att JBL har beslutat att inte integrera en mikrofon i högtalaren. De två tidigare modellerna erbjuder inte extraordinär prestanda på denna punkt. Men vi skulle ha velat att JBL skulle förbättra istället för att ta bort mikrofonen helt. Det är fortfarande en användbar funktion idag.

Kontrollerna utförs via knapparna placerade direkt på högtalarens hölje. Du kommer säkerligen inte att sakna dem! Knapparna används för att slå på högtalaren, justera volymen, spela eller pausa musik och hoppa till nästa spår. Det är synd att vi inte kan gå tillbaka till föregående spår via knapparna. Det måste göras direkt på din smartphone.

Prestanda och ljudkvalitet


JBL-Go-3-test

Högtalaren har en 43 x 47 mm högtalare med en uteffekt på 4,2 RMS och ett frekvenssvar på 110 Hz – 20 kHz. Du kommer att förstå, med tanke på dessa egenskaper, att denna Bluetooth-högtalare inte kommer att kunna ge ljud till en fest med vänner eller att låta hela ditt hus. Men det har tillräckligt med kraft och en trevlig rendering. Vi kan till och med säga att de olika frekvenserna är balanserade. Fin återgivning av rösterna, djupare mer närvarande än på Go 2 och mjukare toppar. Vi har god kraft med tanke på dess storlek. Dessutom förstör inte förvrängningen återgivningen för mycket, vi håller en fin balans. Uppenbarligen övertygade JBL Go 3 oss när det gäller ljud.

När det gäller autonomi erbjuder JBL Go 3 samma prestanda som JBL Go 2. Du har 5 timmars lyssningstid. Det är inte den mest varaktiga nomadtalaren på marknaden, men denna prestanda är fortfarande tillfredsställande. Laddningen sker via USB-C-porten. Det tar 2,5 timmar att få full laddning.

Slutsats


test-JBL-Go-3

Go 3 är lite större och tyngre än Go 2, men JBL har fortfarande designat en Bluetooth-högtalare som förblir i nomadkategorin (lätt att transportera). Den har en flätad klädsel som är både hållbar och attraktiv. Den fyrkantiga formen gör det enkelt att transportera och integrationen av remmen förstärker den äventyrliga aspekten. Du kan hålla den i handen, fixa den på ett stöd eller skjuta den i valfri väska. Ljudåtergivningen är verkligen tillfredsställande, vi kan säga att JBL har förbättrat ljudet genom att jämföra de andra modellerna. JBL Go 3 är en riktigt framgångsrik Bluetooth-högtalare. Vi beklagar bara frånvaron av ett uttag för användning i trådbundet läge och bristen på en mikrofon.

JBL Go 3 hörlurar


köp nu