Skip to content

Beats Pill + högtalarrecension

Beats Electronics brukar kallas Beats by Dre är ett hörlurar, hörlurar och högtalare. Varumärket skapades 2006 av den amerikanska rapparen Dr. Dre och Jimmy Lovine president för IGA-skivbolaget. 2014 förvärvade Apple företaget för 3 miljarder dollar. Äppelmärket fortsätter att växa Beats genom att släppa nya produkter. De olika referenser som är kända för allmänheten fortsätter att utvecklas (Beats Studio, Solo, Pro, etc.) Dessutom är Beats-märket mest känt för sina hörlurar, medan det också erbjuder hörlurar och högtalare.

Idag är vi intresserade av Beats Pill + som är en tredje generationens nomadtalare. Den här nya modellen har genomgått designförändringar och enligt tillverkaren har ljudet också förbättrats. “Det tvåvägs aktiva stereokorsningssystemet levererar optimerat ljud för brett dynamiskt omfång och klarhet i alla musikgenrer.” Hålls löftet? Låt oss ta reda på det tillsammans.

Bra poäng
– Gravar
– Kraft
– Konstruktion
– Lätt att använda


Negativa poäng
– Behärskning av ljudåtergivning
– Blixtkontakt
Vikt

Beats Pill + högtalare


högtalare-Beats-Pill +

Beats Pill + -högtalaren kommer i en vit kartong. Bluetooth-högtalaren visas på framsidan och tillverkaren har också tryckt några av dess egenskaper på baksidan. När lådan har öppnats får du Pill +, en 1,5 meter Lightning / USB-A laddningskabel, en 12,5 W strömförsörjning, en snabbstartsguide och ett garantikort. Skåpet säljs för cirka 200 euro på internet.

Beats Pill + Test


Beats-Pill + recensioner

Designen på Beats Pill + liknar de flesta Bluetooth-högtalare. Dess två sidor är rundade såväl som skyddsgallret. Å andra sidan vilar den horisontellt på en plan yta. Materialen som används för dess design är av god kvalitet och det finns inget att klaga på uppsättningarna. Högtalaren tål stötar och droppar. Det är bara synd att det inte har IPX-certifiering (motståndskraft mot damm och vatten).

Två metallgaller är placerade på fram- och baksidan av högtalaren för att skydda högtalarna. Den centrala delen av höljet är täckt med gummi. Detta element förbättrar greppet och även stabiliteten hos Pill + när den placeras på en yta. Högtalaren faller inom den bärbara kategorin, men den är fortfarande tung att bära. Den väger 746 gram på vågen, vilket placerar den bland de tyngsta på marknaden. Du kan köpa ett hårt fodral på internet för att förbättra dess transportabilitet och skydda det när du är på språng.

Egenskaper


Beats-Pill + -test

Anslutningsportarna är skyddade av ett gummilock. Glöm inte att sätta tillbaka den efter användning av kontakterna. Det finns en blixtport för att ladda batteriet (vi skulle ha föredragit en mikro-USB-port), en USB-port för att ladda en extern enhet (smartphone / ljudspelare) och en 3,5 mm minijackport. Den trådlösa anslutningen görs via Bluetooth-teknik. Parning sker mycket enkelt och snabbt med IOS- och Android-enheter. Du kommer inte att gå vilse för att utföra den här åtgärden om du har använt den här typen av hölje tidigare. I värsta fall kan du titta på användarhandboken.

Beats Pill + är en lättanvänd Bluetooth-högtalare. Flera indikationer finns för att vägleda användaren. Beats-logotypen tänds beroende på högtalarens tillstånd och lysdioderna högst upp på högtalaren bredvid strömknappen anger batterinivån. Det finns också ljudaviseringar som indikerar trådlös ihopparning, när högtalaren är frånkopplad, när den slås på / av, etc. Alla vanliga kontroller finns också. Du interagerar med de fyra knapparna på gummiytan (Beats-logotypen är också en knapp). Du kommer att kunna läsa var du ska pausa din musik, navigera mellan ljudspår, hantera dina telefonsamtal. De enda problemen är att volym- och källkontrollen inte är kopplad till enheter som kör IOS och att det finns en viss latens för multifunktionsknappen.

Det finns en dedikerad applikation som lägger till lite funktionalitet. Det finns inte många av dem, men de fungerar alla. Appen är uppkallad efter högtalaren och du kan ladda ner den gratis från App Store och Google Play. Utvecklad exklusivt för Beats Pill +, kommer du att använda den för att byta namn på högtalaren, lägga till en annan högtalare för att förbättra kraften eller uppnå stereogengivelse. Du kan också para ihop en andra extern enhet samtidigt.

Tillverkaren lovar 12 timmars autonomi, vi lyckades överträffa detta löfte något under vårt test. Du kan lägga till ljud i dina utflykter utan att ta slut på batteriet. Du laddar högtalaren med blixtkabeln. Högtalaren är utrustad med en mikrofon för handsfreesamtal. Det ger bra fångst, men du måste bo nära höljet och vara på en lugn plats. Det är inte perfekt, men rösten är fortfarande begriplig. Vi har sett talare göra det sämre på den punkten.

Prestanda och ljudkvalitet


Beats-Pill + recension

Om du någonsin har använt Beats märkesprodukter vet du att de ökar basen. Beats Pill + är inget undantag, den har en ljudsignatur i V. Plötsligt saknar återgivningen kontroll och subtilitet. Basen är djup och erbjuder bra kraft. Basen är också väl fördelad runt högtalaren, den är varm. Problemet är att de fortfarande är för accentuerade och inte behärskar tillräckligt. Du kan inte kalla dem “punchy” och de kväver mids. Det finns också vissa resonanser som påverkar vissa instrument.

Pill +: s ljudsignatur sätter också diskanten framåt. Problemet är att de saknar tydlighet. Det finns en tonvikt på instrumenten som finns på dessa frekvenser. Detta påverkar reproduktion och närvaro av röster. Denna effekt är problematisk när man lyssnar på musik rik på instrument. Ljudåtergivningen blir också aggressiv när volymen trycks upp.

När volymen är inställd på 80 är ljudet aggressivt för våra trumhinnor och förvrängningen är viktig. Lyckligtvis har Beats Pill + en bra reservreserv. Du behöver inte höja volymen för att njuta av din musik. Men det är fortfarande synd att inte kunna utnyttja dess kraft. Med volymen inställd på 60% kommer du att kunna lägga till ljud i ditt lyssningsrum eller en liten kväll med vänner ute.

Den latenta kommunikationens latens är för hög för att titta på videor. Gapet mellan ljud och bild är för närvarande. Du kan försöka kompensera för denna fördröjning genom din uppspelningsprogramvara. Slutligen om den erbjuder den här funktionen.

Slutsats


test-Beats Pill +

Beats Pill + är en solid, lättanvänd högtalare. Å andra sidan kommer ljudåtergivningen inte att behaga alla (betoning på bas / diskant). Det erbjuder intressanta saker, men det kan inte stå ut mot konkurrerande nomadtalare.

Beats Pill + Bluetooth-högtalare


köp nu