Skip to content

Anker SoundCore Boost-högtalarrecension

Anker är ett kinesiskt varumärke som tillverkar olika elektroniska produkter. Baserat i Shenzhen i Guangdong, har varumärket gjort sig känd för allmänheten tack vare dess tillbehör för datorer och mobiler. Den designar och säljer olika typer av produkter: externt batteri, laddare, kablar etc. Företaget bestämde sig för att gå in på ljudmarknaden genom att erbjuda hörlurar och bärbara högtalare. Anker erbjuder några referenser inom bärbara högtalare (det finns färre än 10 referenser tillgängliga på varumärkets officiella webbplats). I denna testa vi kommer att titta på de egenskaper och föreställningar som erbjuds av Anker SoundCore Boost.

Bra poäng
– Balanserat ljud
– Robusta material
– Enkel och ren design


Negativa poäng
– Återgå till föregående spår omöjligt
– Inget skydd

Anker SoundCore Boost-högtalare


SoundCore-Boost

Anker SoundCore Boost-högtalaren kommer i en svart och blå färgad kartong. Högtalaren är avbildad på framsidan och du hittar några av dess egenskaper tryckta på kartongens beläggning. När du väl öppnat hittar du inuti SoundCore Boost förpackad i plast, mikro-USB-laddningskabeln i en liten kartong och vanligt pappersarbete (användarhandbok, garanti). Anker tyckte inte att det var användbart att tillhandahålla ett transport- / skyddsskydd i förpackningen. Det är synd, för den här högtalaren faller inom kategorin “bärbar”. Så det här tillbehöret skulle ha varit användbart för skyddade under resor utomhus (du kan köpa en för tio euro på internet). Högtalaren är tillgänglig för 90 euro på Amazon, den säljs ibland.

Anker SoundCore Boost Test


högtalare-Anker-SoundCore-Boost

När det gäller design och material liknar Anker SoundCore Boost Bluetooth-högtalaren som Anker SoundCore 2. Högtalaren har inte tagit några risker med den här nya modellen. Det är helt svart, det finns bara “Anker” -logotypen placerad på gallret som sticker ut i vitt och materialen som används är nästan desamma. Högtalarkåpan är av plast med gummieffekt, det bästa är att det inte är alltför känsligt för fingeravtryck. Vad som skiljer sig mellan de två högtalarmodellerna är gallret som skyddar högtalarna. På Anker SoundCore Boost den är inte gjord av metall utan av tyg. Tyget är placerat på högtalarens fram- och baksida, det är behagligt att ta på och förbättrar högtalarens estetik. De SoundCore Boost är visuellt mer tilltalande än SoundCore 2.

Helheten är robust och solid, SoundCore Boost klarar stötar. Men det har också en IPX5-certifiering. Detta innebär att den tål stänkande vatten från alla håll. Om du applicerar vatten på tyget som skyddar högtalarna frånAnker SoundCore Boost-högtalare du kommer att märka att det stöter bort vatten. Å andra sidan är det inte “vattentätt”, du kan inte doppa det i vatten. De Anker SoundCore Boost är lätt (300 g) och kompakt (mått: 193 * 62 * 65). Du kan inte glida den i en av dina fickor, men du har inga problem att bära den med en hand eller i en väska. Det är fortfarande synd att Anker inte tillhandahåller ett transport- / skyddskåpa med högtalaren.

Funktioner och design


Bluetooth-högtalare-Anker-SoundCore-Boost

De 6 kontrollknapparna är placerade på toppen av högtalaren. Det finns en knapp för att slå på / av högtalaren, en annan för uppspelning / paus, “+” och “-” knapparna för att ändra volymen och “Bass Up” knappen som förstärker basen. För att para ihopAnker SoundCore Boost-högtalare till din enhet måste du fortsätta trycka på tändningsknappen. För att hoppa till nästa ljudspår, tryck två gånger på uppspelningsknappen. Å andra sidan är det omöjligt att återvända till föregående spår via högtalaren, ingen knapp har denna funktion (det måste göras via din enhet). Det är synd att det är den enda funktionen som saknas i SoundCore Boost.

Anker SoundCore Boost är kompatibel med Bluetooth-teknik i version 4.2, den har också ett NFC-chip för att underlätta parning med dina olika enheter. Ta bara en av dina kompatibla enheter och placera den på NFC-logotypen på toppen av högtalaren. När denna åtgärd är klar skapas den trådlösa anslutningen och du behöver bara starta din musik. DeAnker SoundCore Boost Bluetooth-högtalare kan inte anslutas till flera enheter samtidigt, den har inte flera parningsfunktioner. De SoundCore Boost har en mikrofon för handsfreesamtal. Men som vanligt är denna funktion inte supereffektiv. Den inbyggda mikrofonen plockar upp röster, men du måste hålla dig nära högtalaren så att den andra parten kan höra dig. För att ringa till den virtuella assistenten på din smartphone måste du fortsätta trycka på uppspelningsknappen på högtalaren.

Prestanda och ljudkvalitet


Anker-SoundCore-Boost-test

På vänster sida av högtalaren hittar du en lucka som skyddar 3,5 mm mini-jackporten, en mini-USB-port för att ladda högtalaren och en USB-A-port som du kan använda för att ladda en mobil enhet. Glöm inte att fälla ner den lilla luckan, de olika portarna får inte komma i kontakt med fasta kroppar. Om du använder powerbank-funktionen minskar batteriets livslängd snabbare. Anker lovar 12 timmars användning, detta löfte hålls. Vi lyckades uppnå denna prestanda med en volym på 50%. Det är inte en av de bästa Bluetooth-högtalarna när det gäller autonomi, men detta resultat är mer än tillräckligt.

Jämfört med SoundCore 2 är ljudåtergivningen av SoundCore Boost kraftfullare och mer kontrollerad. Så snart du startar musiken kommer du att känna igen detta liknande ljud mellan de två högtalarna. Ljudåtergivningen är trevlig och välbalanserad. De olika instrumenten som finns i musiken är begripliga. Det är inte perfekt, men totalt sett Anker SoundCore Boost ger ren, väldefinierad ljudåtergivning. Högtalarna sänder ljudet bra, om vissa låtar saknar punch kan du aktivera funktionen “Bass up”. Detta läge förstärker basen, plötsligt blir ljudet mer dynamiskt. DeAnker SoundCore Boost-högtalare är kompakt, men ändå kraftfull. Med sin överföringseffekt kommer du att kunna ge ljud till ett medelstort rum.

Slutsats


test-Anker-SoundCore-Boost

Anker SoundCore Boost har en nykter men solid design. En kraftfull och trevlig ljudåtergivning med ett överkomligt försäljningspris. De SoundCore Boost har utmärkt valuta för pengarna.

Anker SoundCore Boost Bluetooth-högtalare


köp nu