Tidningskungen Rabattkod och Kampanjer

Tidningskungen.se har över 600 tidningar för prenumeration. Då de ofta har specialerbjudanden och stora rabatter på tidningsprenumerationer, uppdaterar vi denna sida ofta. Så titta hit igen för din egen tidningskungen rabattod!

Besök Tidningskungen

Delad glädje är dubbel glädje.Tipsa dina kompisar om dessa erbjudanden.Aktuella rabattkoder och kampanjer för Tidningskungen

Senaste Tidningskungen Rabattkod

De bästa avtalen för prenumerationer på dina favorittidningar hittar du hos Tidningskungen. Du kan välja och vraka mellan över 3500 olika prenumerationer, utan bindningstid, fraktfritt och utan andra kostnader. Det finns alltid stora pengar att spara vare sig du är intresserad av att få morgontidningen, skvallerblaskor eller barntidningar hem i brevlådan. Genom en prenumeration så får du alltid det färskaste numret direkt hem utan att behöva riskera att missa ett lösnummer. Dessutom betalar du mindre och ofta kan du även få en extra gåva för ditt bevis som trogen kund. Om du anmäler dig till Tidningskungens nyhetsbrev får du alla nyheter och spännande erbjudanden direkt till din mail och du kan på så sätt hålla koll på de flesta av dina favorittidningar. Som flex-kund hos Tidningskungen kan du prova på olika tidningar för att se vilka som du gillar bäst. Du betalar då 99 kr i månaden och får 3 olika magasin hemskickade med möjlighet att byta titlar hur många gånger du vill. För beta-kunder kan du få samma erbjudande för enbart 69 kr i månaden. Mer läsning för pengarna än såhär är svårt att hitta. Är ni en familj är det dessutom bästa sättet för att garantera att ni alla får era favoriter hem vid varje nytt lösnummer utan att missa något. Tidningskungen har ett extremt brett sortiment med exemplar från alla möjliga kategorier. Du hittar dagstidningar, veckotidningar, skvallerblaskor, barn- och ungdomstidningar, serietidningar, träning och fitness, foto, resor och livstil bara för att nämna några.

Aktuella rabattkoder Tidningskungen

Med Tidningskungens rabattkoder finns det ännu mer att spara på din prenumeration. De bästa rabattkoderna är alltid presenterade på rabattkod365.se och kan innebära att du får ett presentkort värt 501 kr vid beställningar över 198 kr. Andra erbjudanden kan vara att du får en premie, exempelvis en DVD-film på köpet eller 69% rabatt på Illustrerad Vetenskap. Populära erbjudanden har varit 30 nummer av Göteborgsposten för endast 50 kr, 42 nummer av Svenska Dagbladet för enbart 99 kr och Dagens Nyheter med 90% rabatt. Om du gillar hälso- och fitnesstidningar finns det alltid massvis med fina erbjudanden att välja mellan. Eller vad sägs om 2 nummer av Fitness Magazine för bara 59 kr? Du kan få Fitness Lifestyles tidning med 58% rabatt och IForm med 50% rabatt. Ett annat erbjudande som varit mycket omtyckt är tidningen Allt i hemmet med hela 60% rabatt. Så klicka in på tidningskungen.se redan idag för att hitta favoriterna för hela familjen.

Erbjudande på produkter från Tidningskungen

Tidningar är något som uppskattas av alla så varför inte ge bort en prenumeration eller tidning till någon som du tycker om? Med tidningskungen kan du göra en vän glad genom att skicka en tidning till denna, självklart med de bästa priserna. Allers är den populäraste presenten och du kan beställa 7 nummer för bara 99 kr. Hos tidningskungen kan du vara säker på att hitta en tidning för alla smaker och intressen. Trevlig läsning!

Tidigare Tidningskungen-rabattkoder och erbjudande