Skicka Tårta Rabattkod och Kampanjer

Skicka Tårta väljer en lokal konditor som skickar dig färska bakverk när du vill ha dem. Både miljövänligt och gott med andra ord. Beställningarna kan du göra dagen innan du får tårtan. Ibland går det fortare, men du bör tänka till minst en dag i förväg. Tårtan kan levereras dit du vill ha den vilket gör det smidigt för dig att få ut den när och dit du vill. Skicka Tårta levererar över hela Sverige.

Aktuell Rabattkod Skicka Tårta
Här samlar vi de senaste rabattkoderna för Skickatarta.se och hoppas att du blir nöjd med vårt jobb.

Besök Skicka Tårta

Delad glädje är dubbel glädje.Tipsa dina kompisar om dessa erbjudanden.Aktuella rabattkoder och kampanjer för Skicka Tårta

Senaste Skicka Tårta Rabattkod

Skicka Tårta är ett företag som gör det enklare för dig att skicka färka bakverk runt om i hela landet till vänner och familj, eller för att själv njuta av de smakigaste godbitarna. De har samarbete med ca 400 olika konditorier i Sverige för att alltid kunna nå fram med de mest delikata kakor och tårtorna på ett snabbt och säkert sätt. Du kan välja mellan en mängd olika bakverk för alla tillfällen såsom barnkalastårtor, doptårtor och fototårtor. Du bestämmer själv vilken dag tårtan ska levereras och självklart kommer den att vara bakad samma dag, så du kan vara helt säker på att alltid kunna bjuda på den allra färskaste och godaste tårtan för ditt firande. Skicka Tårta omfattas av Trygg e-handel och blev även utnämnd som Rookie of the Year 2011. Rabattkod365.se kan erbjuda dig flera olika rabattkoder för att spara pengar vid din nästa tårtbeställning.

Aktuella rabattkoder Skicka Tårta

Aktuella rabattkoder från Skicka Tårta är 10% rabatt vid din beställning, du hittar tårtor från 200 kr styck att skicka över hela landet. Tårtor är alltid uppskattade när man ska fira någon. Vid olika högtider kan man hitta bra rabattkoder som till exempel 15% avdrag i kassan inför Mors dag. Vid andra tillfällen kan Skicka Tårta även erbjuda fri frakt och utom i specialfall budas tårtan ut till den plats du själv bestämmer. Tårtor och bakelser är ett fint sätt att visa att du bryr dig om dina vänner, familj eller för att tacka dina anställda för förträffliga insatser. Du kan vara säker på att detta är en present som kommer att mottas med mycket glädje och njutning. Innan du beställer din tårta, besök rabattkod365.se för de bästa erbjudandena, så att du kan skriva in rabattkoden vid kassan och på så sätt spara många kronor.

Erbjudande på produkter från Skicka Tårta

Skicka Tårta ger dig alla möjligheter att själv personalisera dina bakverk och tårtor för mottagaren. Företaget eller föreningen kan använda sin logo på tårtan och för festen kan du själv välja vilken bild du vill använda eller om du vill ha en klassisk tårta såsom den populära prinsesstårtan. Du kan även beställa tårtor till utalandet. Skicka Tårta har möjlighet att leverera tårtor till Österrike, London, Frankrike och Tyskland. Tårtor till utlandet kostar endast 522 kr inklusive frakt för en 12-bitarstårta, så varför inte överraska någon som befinner sig i något av dessa länder? En tårta gör alla glada så för att visa att du tänker på någon, skicka en tårta för garanterad uppskattning redan idag.