Om Rabattkod365.se

Rabattkod365s syfte är att göra det lättare att göra ett riktigt klipp. Vi letar Svenska rabattkoder, kuponger och rea-kampanjer hos hundratals butiker.

Många länkar på sajten är såkallade affiliate länkar. Detta innebär att om du som besökare klickar på en rabattkod eller erbjudande länk och sedan utför ett köp, får vi en liten kommission från butiken. Denna kommission påverkar inte ditt eget pris, utan istället får du tillgång till en rabatt. På detta sätt tjänar både du, vi och våra partners på denna modell. Genialt helt enkelt.

Även om vi strävar efter att alltid ha korrekta erbjudanden och rabattkoder på sajten, händer det att våra partners ändrar villkor eller kampanjer i sista  minuten. Och ibland blir det tyvärr helt enkelt redaktionella fel där där kanske datum, priser, rabatter eller koder inte stämmer. Om detta sker så uppskattar vi din hjälp att korrigera detta. Meddela oss via kontakta oss-formuläret så uppdaterar vi så snart vi kan.

Rabattko365.se kan dock inte hållas ansvarig för eventuella felaktigheter i erbjudanden, och du som köpare måste därför se till att alltid kontrollera att eventuell rabatt eller erbjudande har applicerats innan du slutför ett köp via våra partners.

Comments are closed.