Tag Archives: Mode

Sista dagen för den här gången med Fri Frakt hos Nelly.com

Är du sugen på att inhandla den där balklänningen i tid? Well. Idag är sista dagen du kan handla hos Nelly med Fri Frakt. Du når erbjudandet genom att klicka på den här länken.

Här hittar du löpande senaste rabattkod från Nelly. Vårmodet kommer att vara en av de vackraste på länge och jag tror att du genom att hålla dig uppdaterad här med de senaste erbjudandena, också kommer kunna hålla din garderob lika uppdaterad.

Nelly Fri Frakt

Kate Moss frontar Dior Addict läppstift

Toppmodellen Kate Moss frontar Dior’s nya läppstift kallat Addict. Detta kan iofs tyckas lite lustigt med tanke på fröken Moss förkärlek till olika preparat, skriver Highfashion.no. Dior har nyligen fått en hel del dålig publicitet med tanke på chefsdesigner John Gallianos utbrott mot diverse minoritetsgrupper.

Vi håller med highfashion som istället tycker att Dior borde lära sig av konkurrenter som Chanel som använder de mer lämpliga rollmodellerna Kiera Knightley och Blake Lively. Spana in reklamfilmen nedan.

Elin Kling designar för H&M

Vid det här laget så har väl alla modeintresserade fashionistas hört om Elin Klings samarbete med H&M. Vi tycker såklart det är extra kul att en av Sveriges klart bäst klädda bloggare får möjligheten att designa för H&M.

Kling ska designa en kollektion bestående av nio plagg samt två accessoarer. Tyvärr kommer inte Elin Kling-kollektionen att bli rikstäckande utan endast säljas i tio butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala, enligt DN.

Vi ser med spänning fram emot lansingering den 3 februari.

Bilder från http://stylebykling.tv4.se/

Skötväskor med stil

Bara för att du behöver kånka runt på blöjor, flaskor och ombyten behöver du inte ge upp stilen. Det finns en mängd snygga skötväskor på marknaden, och här är ett axplock av våra favoriter som finns hos mammashop.se. Blommiga väskan från Babymel 750kr, Tote Sloush brun läderväska från OiOi 2500kr, randiga Uptwon Strip Dash Deluxe från Skip Hop 800kr, och den snygga svarta från storksak 1900kr.

Bilder från mammashop.se

D&Gs djuriska brillor

Om du funderar på solglasögon just nu så är du nog antingen optimist, kändis eller långt utanför Sveriges gränser. Men vi kan inte låta bli att tipsa om dessa grymma brillor från Dolce & Gabbana kollektionen Animalier. Vi ser fram emot en djurisk sommar 2011 i dessa oversized brillor.

Stilguide: Mad Men-mani

Den hetaste looken som alla vill ha just nu är 60-talsstilen. Den kallas numera ofta Mad Men-stilen som referens till den briljanta TV-serien som gett årtiondet ett riktigt uppsving.

Affärskvinnor kan liva upp vardagen i Joan Holloway-stil med figursydda klänningar, raka kjolar (sk pencil skirts) och blusar. Zara har ett bra utbud av basplag och lämpliga jobbkläder. Genomför stilen med subtila accessoarer som broschar och små guldörhängen.

Om du letar efter den perfekta outfiten för julfesten eller nyår så kan du inspireras av Betty Drapers prinsesstil med pastellfärjade balkjolar och stora accessoarer i silver. Om du vill klä dig i vintage och second hand är det inte något större problem att få till denna look. Ifall utbudet av butiker tryter där du bor så har till och med H&M söta balkjolar som kan få dig Mad Men-fin.