Hur bokar du billigt hotell online?

Det kan ibland löna sig att tänka till när du ska boka hotell online. Har du sedan tidigare en relation med hotellet du ska bo på, kan det löna sig att ringa direkt dit. Men du ska definitivt inte göra detta om du kan hitta ett bättre alternativ online.

Hotellen älskar när du bokar hos dem direkt. Även om det kan vara önskvärt och enkelt att hitta ett hotell via någon av de stora söksajterna för hotell så kan erbjudandet hos det aktuella hotellet faktiskt vara bättre om du bokar direkt på deras webbplats. Visst. Får du tag i en rabattkod från hotels eller bookings så är det klart att det kan löna sig ordentligt.

Skälet till detta är att det är billigare för hotellet om du bokar online än om du bokar via en tredje part eller på telefon.

Här är ett par konkreta råd kring hur du bokar hotell billigt online – det bör ta ca 15 minuter och kan spara dig hundralappar om inte tusenlappar:

  1. Klicka upp en webbläsare och gå in i Google
  2. Googla på “billiga hotell i (staden dit du ska åka)
  3. Ta fram en lista på fem hotell som ser billiga ut
  4. Sök på “rabattkod hotell” eller “rabattkod + det hotellnamn du hittat” i Google
  5. Nu kommer du se om det finns några webbspecifika erbjudanden du kan ta del av

Lätt som en plätt. Kanske är lite banalt, men det är fruktansvärt många som fortfarande missar massor av erbjudanden på billiga hotell och bokar första bästa istället.

Just nu finns en rad rabattkoder från Scandic hotell som du kan hitta på deras sida hos Rabattkod365.se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>