Boka semester billigt online – Sommarens resa på billigaste sätt

Ska du ut och resa med familjen i sommar? Har du börjat planera var du ska åka? Känns det som om pengarna inte räcker till just nu? Den här bloggposten ger dig allt du behöver för att kunna boka nu när priserna är låga och tiden räcker till för att tänka lite.

Boka billig paketresa för semestern

Det finns ett antal anledningar till varför du inte ska boka en paketresa direkt, men om du nu vill göra det enkelt för dig själv så go ahead. Paketresor såsom charterresor eller gruppresor är relativt enkla att boka. Att åka till Thailand kan ju vara lite varmt på sommaren, så det kanske får vänta till vintern. Men andra resmål är riktigt grymma.

Grekland är en av dessa platser där de fullkomligen skriker efter turister just nu. Deras dåliga ekonomi gör att hotell och resor är galet billiga. Ett annat land i Europa som jag vill rekommendera är Spanien. Barcelona är kanske inte riktigt dit du ska ta dig då deras ekonomi fortfarande är väldigt bra. Däremot finns det platser på östkusten som jag varmt kan rekommendera och där du kan hitta riktigt fina paketresor hos Apollo.

För dig som vill uppleva lite mer annorlunda saker på sommarsemestern, men ändå vil komma undan riktigt billigt är Ungern och Rumänien de två hetaste tipsen för denna sommaren. Har du inte varit där, gillar du vin, har du inga problem med att prata med gester istället för ord, well, då finns det inget som hindrar dig. Du kanske inte ska hänga i Budapest hela semestern. Hitta ett sätt att komma till södra Ungern. Njut av de underbara vinmixerna och ett helt underbart klimat.

Boka billigt hotell och resa för semestern

Jag är ju inte så bekväm av mig. Alltså när jag väljer att boka min resa. Jag låter det hellre ta ett litet längre tag för mig att hitta rätt innan jag bestämmer mig och bokar. Bokar du resa och hotell var för sig kan du komma RIKTIGT billigt undan. I synnerhet om du lyckas kombinera ett gäng rabattkoder med andra erbjudanden du kan hitta.

Gör såhär:

  1. Öppna hotels.com eller hotelspecials sida och slå upp ditt resmål
  2. Sortera på pris
  3. Öppna Apollos, MrJets eller Vings webbplats och sök efter endast resa (dvs. utan hotell)
  4. Funkar även bra att leta resa på Expedias webbplats
  5. Boka sedan först din resa och direkt därefter ditt hotell
  6. Glöm inte bort att se om vi har någon rabattkod för resor

Boka billig bil på semestern

Behöver du boka billig bil på semestern. Oavsett var du tar dig. Så kan du göra det enkelt hos Holiday Autos som hjälper dig jämföra bland massor av priser.

Här hittar du dessutom de senaste rabattkoderna för Holiday Autos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>