Hur använder jag rabattkoder i min E-handel?

Du kanske är en e-handlare som sitter och funderar på att skapa en rabattkod för dina användare. Möjligtvis har du ett utgående sortiment, eller känner att du vill spetsa till ditt erbjudande något under en storhelg eller helt enkelt för att du vill belöna dina kunder.

Det finns några saker du ska tänka på när du skapar dina rabattkoder som gör att det är enkelt för användaren att också ta del av dem plus att du kan använda den som det kampanjredskap du borde.

 1. Tidsbegränsa din rabattkod – dvs. skapa en rabattkod som gäller under en viss tid – Helst ett par dagar bara, men funkar även bra om du kör den ett par timmar. Det du inte ska göra är att köra din rabattkod i all evighet – detta ger dig nämligen inte möjligheten att kommunicera med rabattkoden som redskap.
 2. Gör rabattkoden värdefull – dvs. du ger rabatt på det som ingen annan ger rabatt på. Det kan handla om en speciell jacka, en typ av resa eller helt enkelt en rabatt på en prenumeration. Att ge samma rabatt som andra driver ingen ny försäljning. Här handlar det om att vara kreativ. Det behöver inte kosta mer pengar för att du ger en unik rabatt. Det behöver endast vara ett unikt beskrivet erbjudande.
 3. Enkel att ta del av – dvs. se till att användaren förstår vad hen ska skriva in rabattkoden på din sida. Säg till – klart och tydligt – att rabattkodsfältet kommer vid utcheckningen om det är där det ligger. Det kommer öka din konverteringsgrad, vilket är sättet du räknar hem din rabattkodskampanj på. Dvs. du säljer mer och dina volymer kvittar förlusten du gör på att dina saker är billigare.

Det var tre enkla tips på hur du skapar bra rabattkoder. Vill du komma i kontakt med mig för att prata mer kring hur du kan skapa en bra rabattkod för din e-handel kan du göra det genom att följa oss på Facebook och skicka meddelande genom vår page.

//Jesper på Rabattkod365

Boka semester billigt online – Sommarens resa på billigaste sätt

Ska du ut och resa med familjen i sommar? Har du börjat planera var du ska åka? Känns det som om pengarna inte räcker till just nu? Den här bloggposten ger dig allt du behöver för att kunna boka nu när priserna är låga och tiden räcker till för att tänka lite.

Boka billig paketresa för semestern

Det finns ett antal anledningar till varför du inte ska boka en paketresa direkt, men om du nu vill göra det enkelt för dig själv så go ahead. Paketresor såsom charterresor eller gruppresor är relativt enkla att boka. Att åka till Thailand kan ju vara lite varmt på sommaren, så det kanske får vänta till vintern. Men andra resmål är riktigt grymma.

Grekland är en av dessa platser där de fullkomligen skriker efter turister just nu. Deras dåliga ekonomi gör att hotell och resor är galet billiga. Ett annat land i Europa som jag vill rekommendera är Spanien. Barcelona är kanske inte riktigt dit du ska ta dig då deras ekonomi fortfarande är väldigt bra. Däremot finns det platser på östkusten som jag varmt kan rekommendera och där du kan hitta riktigt fina paketresor hos Apollo.

För dig som vill uppleva lite mer annorlunda saker på sommarsemestern, men ändå vil komma undan riktigt billigt är Ungern och Rumänien de två hetaste tipsen för denna sommaren. Har du inte varit där, gillar du vin, har du inga problem med att prata med gester istället för ord, well, då finns det inget som hindrar dig. Du kanske inte ska hänga i Budapest hela semestern. Hitta ett sätt att komma till södra Ungern. Njut av de underbara vinmixerna och ett helt underbart klimat.

Boka billigt hotell och resa för semestern

Jag är ju inte så bekväm av mig. Alltså när jag väljer att boka min resa. Jag låter det hellre ta ett litet längre tag för mig att hitta rätt innan jag bestämmer mig och bokar. Bokar du resa och hotell var för sig kan du komma RIKTIGT billigt undan. I synnerhet om du lyckas kombinera ett gäng rabattkoder med andra erbjudanden du kan hitta.

Gör såhär:

 1. Öppna hotels.com eller hotelspecials sida och slå upp ditt resmål
 2. Sortera på pris
 3. Öppna Apollos, MrJets eller Vings webbplats och sök efter endast resa (dvs. utan hotell)
 4. Funkar även bra att leta resa på Expedias webbplats
 5. Boka sedan först din resa och direkt därefter ditt hotell
 6. Glöm inte bort att se om vi har någon rabattkod för resor

Boka billig bil på semestern

Behöver du boka billig bil på semestern. Oavsett var du tar dig. Så kan du göra det enkelt hos Holiday Autos som hjälper dig jämföra bland massor av priser.

Här hittar du dessutom de senaste rabattkoderna för Holiday Autos

Sista dagen för den här gången med Fri Frakt hos Nelly.com

Är du sugen på att inhandla den där balklänningen i tid? Well. Idag är sista dagen du kan handla hos Nelly med Fri Frakt. Du når erbjudandet genom att klicka på den här länken.

Här hittar du löpande senaste rabattkod från Nelly. Vårmodet kommer att vara en av de vackraste på länge och jag tror att du genom att hålla dig uppdaterad här med de senaste erbjudandena, också kommer kunna hålla din garderob lika uppdaterad.

Nelly Fri Frakt

Hur bokar du billigt hotell online?

Det kan ibland löna sig att tänka till när du ska boka hotell online. Har du sedan tidigare en relation med hotellet du ska bo på, kan det löna sig att ringa direkt dit. Men du ska definitivt inte göra detta om du kan hitta ett bättre alternativ online.

Hotellen älskar när du bokar hos dem direkt. Även om det kan vara önskvärt och enkelt att hitta ett hotell via någon av de stora söksajterna för hotell så kan erbjudandet hos det aktuella hotellet faktiskt vara bättre om du bokar direkt på deras webbplats. Visst. Får du tag i en rabattkod från hotels eller bookings så är det klart att det kan löna sig ordentligt.

Skälet till detta är att det är billigare för hotellet om du bokar online än om du bokar via en tredje part eller på telefon.

Här är ett par konkreta råd kring hur du bokar hotell billigt online – det bör ta ca 15 minuter och kan spara dig hundralappar om inte tusenlappar:

 1. Klicka upp en webbläsare och gå in i Google
 2. Googla på “billiga hotell i (staden dit du ska åka)
 3. Ta fram en lista på fem hotell som ser billiga ut
 4. Sök på “rabattkod hotell” eller “rabattkod + det hotellnamn du hittat” i Google
 5. Nu kommer du se om det finns några webbspecifika erbjudanden du kan ta del av

Lätt som en plätt. Kanske är lite banalt, men det är fruktansvärt många som fortfarande missar massor av erbjudanden på billiga hotell och bokar första bästa istället.

Just nu finns en rad rabattkoder från Scandic hotell som du kan hitta på deras sida hos Rabattkod365.se.

Haléns visar vårmodet och drar igång inför våren

Så var det dags för vårens kläder att göra sig tillkänna hos Haléns. Jag tror att det kommer bli en fantastisk vår inom retail. I synnerhet när man tittade på vad som hände under julhandeln där folk helt och hållet verkade gå över till att shoppa online.

Nu släpper så Haléns sina våriga lookar och jag tror att du kommer bli nöjd när du ser vad de fått in i sina hyllor.

För dig som fortfarande är ute efter ett kap kan jag varmt rekommendera Haléns fyndhörna där du fortfarande kan shoppa till dig snygga saker ur tidigare sortiment. Som vanligt hittar du de senaste av Haléns rabattkoderrabattkod365.se.

halens-var

 

Dags för vinterdäcken

Trots att det knappt känns som att sommaren än är över, har grannarna i väster redan uppmanat sina bilförare att införskaffa vinterdäck. I alla fall om de ska köra över kalfjället. Trots att du inte ska på fjälltur i Norge är det dock smart att redan nu shoppa runt efter billiga vinterdäck online, tex hos bythjul.com. Det kan bli betydligt billigare än att handla hos en traditionell bilverkstad eller återförsäljare i fysisk butik.

Kate Moss frontar Dior Addict läppstift

Toppmodellen Kate Moss frontar Dior’s nya läppstift kallat Addict. Detta kan iofs tyckas lite lustigt med tanke på fröken Moss förkärlek till olika preparat, skriver Highfashion.no. Dior har nyligen fått en hel del dålig publicitet med tanke på chefsdesigner John Gallianos utbrott mot diverse minoritetsgrupper.

Vi håller med highfashion som istället tycker att Dior borde lära sig av konkurrenter som Chanel som använder de mer lämpliga rollmodellerna Kiera Knightley och Blake Lively. Spana in reklamfilmen nedan.

iPad 2 redan miljonsäljare

Dagens nyheter rapporterar att Apples senaste måste-ha-apparat iPad 2 sålde slut på mänga ställen runt om i USA redan på ett par timmar. Den största nyheten med iPad 2 är den snabbare processorn, grafiken samt tunnare formfaktorn. Vi gillar, och kan bara konstatera att Apples tablett har åkt längre förbi konkurrenterna.

Teknikmekarna på iFixit har också redan plockat isär apparaten.

Kameror med kärlek

Lomography har specialproducerat två kameror lagom till alla hjärtans dag. Det handlar om motiv i temat “kärlek” förmodellerna Diana F+ samt Diana Mini. Priset väntas hamna runt 89 euro resepektive 99 euro inklusive blixtar.

Så om du är en kärlekskrank lomoholic, så finns det nu den perfekta presenten. Spana in kamerorna.