Vad är en Rabattkod?

En rabattkod på webben fungerar på ett liknande sätt som de traditionella kupongkoder som finns att klippa ur tidningar eller skickas hem i posten. Genom att använda en rabattkod kan man ta del av unika erbjudanden som endast är tillgängliga för dem som har rätt kampanjkod. Vi hjälper dig att hitta dessa värdefulla koder.

Hur använder jag rabattkoder?När du hittat en intressant rabattkod på siten, klicka helt enkelt på knappen “se kod och öppna webbsida“.

Ett nytt fönster kommer då att öppnas med den aktuella butikens hemsida. Beroende på vilken webbläsare du använder kan detta ske som en ny flik eller fönster i bakgrunden, eller så tas du direkt till sidan. Om vår sida finns i bakgrunden, välj åter detta fönster. Rabattkoden är nu synlig och du måste kopiera koden för att senare använda den när du handlar.

Vanligtvis efterfrågas rabattkoden strax innan du ska betala. Klistra in koden i det fält som anges hos butiken och följ deras instruktioner.

Först i slutskedet av betalningen brukar besparingen visas i butiken. Kontrollera alltid att förväntad besparing eller erbjudande är giltigt och applicerats innan du bekräftar köpet.

Hur länge är rabattkoder giltiga?

Giltigheten kan vara allt från en dag till en månad eller längre. Detta beror helt på butiken. Vissa koder gäller dock både till ett visst datum eller så långt lagret räcker. Kontrollera giltigheten på butikens webbsajt innan du slutför betalningen för att vara säker på att du har hitta en giltigt rabattkod. Om det står “ingen giltighet angiven av butiken”, så gäller erbjudandet förmodligen så långt lagret räcker. Var extra uppmärksam innan du betalar att du får förväntad rabatt innan du betalar.

Vad är skillnaden mellan en rabattkod och en kampanj?

Till skillnad från rabattkoder kräver kampanjer inte någon kod eller klipp-och-klistra för att fungera. Detta är erbjudanden som blir tillgängliga så fort du klickar på “besök butik för erbjudande“.

Vad gör jag om ett erbjudande inte fungerar?

Vi strävar efter att alltid ha nya och uppdaterade rabattkoder och kampanjer på sidan. Dock är det inte alltid vi hinner uppdatera och butikerna gör ibland ändringar till specifika erbjudanden. Om du har problem med en rabattkod kan du meddela oss via detta formulär. Vi kan dock inte hållas ansvariga för felaktiga eller ändrade erbjudanden, men med din hjälp kan vi göra tjänsten så bra som möjligt.

Comments are closed.