Fritidsresor Rabattkod och Kampanjer

Fritidsresor säljer flera typer av resor: paketresor med charter och reguljärflyg, kryssningar, endast flyg och tågresor. Grunden är resor till sol- och badresmål runt Medelhavet och till Kanarieöarna, samt Svenskarnas favoritsemesterort Thailand. De har ofta kampanjer och rabatter och i vanlig ordning hittar du dem samlade hos oss.

Besök Fritidsresor

Delad glädje är dubbel glädje.Tipsa dina kompisar om dessa erbjudanden.Aktuella rabattkoder och kampanjer för Fritidsresor

Senaste Fritidsresor Rabattkod

Är du sugen på att åka på en semester som du kommer att kunna leva på resten av året? En resa som kommer att bjuda på oförglömliga minnen för resten av livet? Då ska du resa med Fritidsresor, en pålitlig researrangör sedan 1961. Hos Fritidsresor är alltid resenärens behov första priomritet. De har därför tagit fram vissa kriterier för deras resmål, allt för deras kunders bästa. På resmålet måste det infinna sig politisk stabilitet så att det inte finns någon påtaglig fara för organiserat våld och att denna image även finns hos det svenska folket. Det vill säga att det räcker inte med att läget är lugnt på resmålet, om resenärerna kan känna en oro inför platsen så är detta inget resmål som Fritidsresor erbjuder. Det måste även vara bra priser på resmålet så att turisterna får mycket för sina pengar och känner att de kan unna sig det som de vill med gott samvete. Hotellen ska vara belägna nära bad, restauranger och affärer, så du behöver aldrig oroa dig för att du hamnar mitt i ingenstans när du reser med Fritidsresor. Dessutom ska det alltid finnas gott om roliga aktiviteter för hela familjen såsom dykning, segling och vandring. Det är även viktigt att det finns bra sevärdheter som historiska platser, välkända städer och mysiga byar. När du bokar med Fritidsresor vet du på så sätt att du alltid får allt det som du önskar av din semester och att alla överaskningar kommer att vara av det positiva slaget.

Aktuella rabattkoder Fritidsresor

Fritidresor erbjuder ständigt massvis med oemotståndliga rabattkoder som gör dig ännu mer sugen att resa. Vad sägs om charter med familjen från 13 000 kr? Kanske vill du ha 5000 kr rabatt på din charter plus att barn reser för 1 krona? Eller 500 kr rabatt för valfri resa under hela året? Vill du boka sommarens charter och spara 750 kr? Alla dessa är exempel på erbjudanden som du kan hitta för din nästa resa med Fritidsresor när du bokar med en av rabattkoderna från rabattkod365.se. Andra exempel på rabattkoder är 60-70% rabatt vid din bokning, så vänta inte med att låta din drömresa bli verklighet. Med Fritidsresor och rabattkod365.se får du mer för pengarna och du kan leva din dröm redan idag.

Erbjudande på produkter från Fritidsresor

Fritidsresor kommer alltid att ta dig med till trygga, vackra platser fulla med nöjen för alla. Du kommer att få en resa som kommer att ge dig precis det som du är ute efter så du kan koppla av fullständigt och bara tänka på att njuta. När du dessutom använder rabattkoderna som vi erbjuder kan du få allt det här till ett mycket lägre pris och därmed få mer resande för pengarna. Så skynda att boka resan redan idag innan alla andra har hunnit före. Du vill ju inte missa chansen för att få den perfekta semestern.

Tidigare Fritidsresor-rabattkoder och erbjudande