Ju fler som tävlar – desto mer kan du vinna!

Har du redan smällt lönen på klappar till alla andra än dig själv? Misströsta inte, med vår kul tävling kan du vinna ett fint presentkort för att dryga ut kassan lagom till mellandagsrean.

Nu har du chansen att vinna pengar att shoppa för. Blir det en snygg outfit till nyår, eller kanske ett par spel eller skönhetsprodukter till att mysa med i vintermörket?

Uppdatering: 25/12-2010 Tävlingen är nu avslutad och vinnaren är meddelad. Vi planerar nu nästa spännande tävling, så häng med!

Här kommer twisten – ju fler som tävlar, ju mer kan du vinna. För varje person som tävlar lägger vi till en krona i presentkortspotten (maximalt upp till 1000kr). Så om du redan tävlat, säg till dina vänner så ökar potten snabbare och du kan vinna mer.

Vinnaren kommer att koras den 25 December 2010 och kommer att meddelas via epost.

Om du är den lyckliga vinnaren kan du själv välja att få ett presentkort på det vinnande beloppet* på antingen Nelly.com, CDON.com, Bodystore.com, Ginza.se, Jack and Jones, Vero Moda, eller H & M.

*rabattkod365.se förbehåller sig rätten att diskvalificera tävlande som agerar oetiskt eller helt enkelt är vänner eller släkt med oss (så inga försök här inte morsan…). Tävlingen gäller endast bosatta i Sverige, minst 18 år och fan av rabattkod365.se på Facebook. Vi förbehåller oss rätten att välja närmast lämpliga valör på presentkortet (tex går det inte alltid att få ett presentkort med valfritt belopp, utan fasta belopp). Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vårt beslut är slutgiltigt och kan ej överklagas. Vi förbehåller oss rätten att ändra villkor utan förvarning. Facebook stödjer inte tävlingen på något sätt och kan ej hållas ansvarigt

Lycka till från oss!

Comments are closed.